Προς το περιεχόμενο

Έκδοση νέου πάσο!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα κι από εμένα, θα ήθελα να μπορείτε να με διαφωτίσετε! Λοιπόν, πριν κάποια χρόνια πέρασα σε μια σχολή στην οποία εγγράφηκα όμως δεν πάτησα ποτέ το πόδι μου, δεν πήρα ποτέ πτυχίο και λογικά έχω διαγραφεί λόγω του ότι δεν δήλωνα μαθήματα. Παρ' όλα αυτά το πάσο είχε εκδοθεί όμως δεν το χρησιμοποίησα διότι ζούσα στο εξωτερικό.. Αυτό έγινε πριν 8 χρόνια. Φέτος στην σχολή στην οποία θα περάσω γνωρίζετε έχω το δικαίωμα να μου εκδοθεί πάσο εκ νέου; (το προηγούμενο πάσο μου δεν ακυρώθηκε ποτέ και δεν το επέστρεψα ποτέ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν υπαρχει καποιος παθων με τις ιδιες ιδιατεροτητες , δε νομιζω να υπαρχει πιο κατατοπιστικη απαντηση απο τη γραμματεια της σχολης που θα πας.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θεωρητικά όταν θα γραφτείς στη νέα σχολή θα πρέπει να μην είσαι φοιτήτρια σε καμιά άλλη σχολή. Ίσως να πρέπει να μιλήσεις με την παλιά σου σχολή και να πρέπει να διαγράφεις πριν εγγραφείς στην καινούρια. Πολύ πιθανό να υπάρχεις ακόμα στην παλιά στα χαρτιά. Και το πάσο που έχεις δεν τους ενδιαφέρει (θεωρητικά έχει λήξει), το θέμα είναι να μην ανήκεις σε δύο σχολές ταυτόχρονα νομίζω.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με βάση προτέρη εμπειρία (σε επίπεδο διδακτορικης διατριβής όμως), όπου γράφτηκα αλλά το παράτησα σχεδόν άμεσα και εν συνεχεία (μετά από 5-6 χρόνια δηλαδή) επανεγγράφηκα σε άλλο εκπαιδευτικό ίδρυμα, ναι θα πάρεις πάσο. Με εμένα έτσι τουλάχιστον έγινε.

Αρχικά, υπήρξε πρόβλημα με το σύστημα και την πλατφόρμα, καθώς έβλεπε τα προσωπικά στοιχεία μου ήδη καταχωρημένα για τη συγκεκριμένη βαθμίδα σπουδών. Επικοινώνησα με το helpdesk, τους εξήγησα τι ακριβώς είχε συμβεί και εκδόθηκε άλλο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...