Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, VonLoutsos said:

449 Έχει πάντως στην αντίστοιχη Infoquest της Ισπανίας. 

Και πάλι πολλά είναι για μια εταιρεία που μόλις μπήκε στον χώρο της τηλεόρασης και θέλει να πουλήσει ενώ δεν διαφημίζεται για "premium" κατηγορία.

Τουλάχιστον πχ στα κινητά σου βάζει πιο δυνατό hardware, εδώ τι?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Just now, Thresh said:

Και πάλι πολλά είναι για μια εταιρεία που μόλις μπήκε στον χώρο της τηλεόρασης και θέλει να πουλήσει ενώ δεν διαφημίζεται για "premium" κατηγορία.

Παθαίνουν Σαρακάκη εκεί στην Infoquest. Από την στιγμή που πας να ανταγωνιστείς Κορεάτες(ως επί το πλειστον) στο γήπεδό τους πρέπει να έχεις φουλ ανταγωνιστική τιμή για να μπεις και μετά ανεβάζεις (όπως έκανε στα κινητά)

Υ.Γ: Σαρακάκη είναι η ασθένεια που κοστολογείς κάτι αδικαιολογήτως υψηλά χωρίς να μελετάς αγορά-ανταγωνισμό, σου μένει στην αποθήκη το μεγαλύτερο ποσοστό και μετά το πουλάς ως στοκ σε συμπαθητική τιμή... Ανίατη ασθένεια πιθανολογώ.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, VonLoutsos είπε

Παθαίνουν Σαρακάκη εκεί στην Infoquest. Από την στιγμή που πας να ανταγωνιστείς Κορεάτες(ως επί το πλειστον) στο γήπεδό τους πρέπει να έχεις φουλ ανταγωνιστική τιμή για να μπεις και μετά ανεβάζεις (όπως έκανε στα κινητά)

Υ.Γ: Σαρακάκη είναι η ασθένεια που κοστολογείς κάτι αδικαιολογήτως υψηλά χωρίς να μελετάς αγορά-ανταγωνισμό, σου μένει στην αποθήκη το μεγαλύτερο ποσοστό και μετά το πουλάς ως στοκ σε συμπαθητική τιμή... Ανίατη ασθένεια πιθανολογώ.

Offtopic: ΑΧ αυτη η honda 😥

εγω πιστευω οι android tv θελουν προσοχη γιατι με τη μνημη που εχουν μπορει ευκολα να σερνονται μετα απο καιρο

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Η οποια δεν παιζει dts...

Αν πας με γνώμονα το dts πρέπει να απορρίψεις τις περισσότερες τηλεοράσεις που κυκλοφορούν. Τέλος πάντων ένα παράδειγμα έφερα από το οποίο έχω προσωπική έμπειρα, προφανώς δεν τα έχει όλα, πως γίνεται άλλωστε με 400 ευρώ, το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι το λογισμικό το οποίο μόνο καλό δεν το λες. Για εμένα το πάνελ μετράει καθώς έχουμε πόσες συσκευές συνδεδεμένες που μπορούμε να αναπαράγουμε περιεχόμενο. Βαθύ μαύρο σε σκοτεινό δωμάτιο χωρίς φωτοστέφανο και bleeding στις γωνίες και απαραιτήτως αξιοπρεπές HDR

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Geo4ever είπε

Αν πας με γνώμονα το dts πρέπει να απορρίψεις τις περισσότερες τηλεοράσεις που κυκλοφορούν. Τέλος πάντων ένα παράδειγμα έφερα από το οποίο έχω προσωπική έμπειρα, προφανώς δεν τα έχει όλα, πως γίνεται άλλωστε με 400 ευρώ, το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι το λογισμικό το οποίο μόνο καλό δεν το λες. Για εμένα το πάνελ μετράει καθώς έχουμε πόσες συσκευές συνδεδεμένες που μπορούμε να αναπαράγουμε περιεχόμενο. Βαθύ μαύρο σε σκοτεινό δωμάτιο χωρίς φωτοστέφανο και bleeding στις γωνίες και απαραιτήτως αξιοπρεπές HDR

Για HDR τι υλικο βαζεις?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Thresh είπε

Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις ή κάτι άλλο θες να πεις.

Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, aiantas said:

Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις ή κάτι άλλο θες να πεις.

Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει.

My bad, εννοούσα παγκοσμίως.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Για HDR τι υλικο βαζεις?

Ps4 pro Xbox one x και Netflix. Έχω δοκιμάσει και ταινίες, αλλά επειδή είναι ριπαρισμενες έχω ανάμικτα συναισθήματα. Πάντως στα παιχνίδια και στο νετφλιξ είναι πολύ δυνατό τοdolby vision βέβαια έχει να κάνει και το παιχνίδι, Πχ στο gears 5 εχει φοβερή διαφορά

Δημοσ.
12 ώρες πριν, PaNtErAz είπε

χαχαχα! Όχι από που και ως που; Android TV είναι :P

Ξερω κ εγω. Εχει φοβηθει το ματι μου με αυτο το mihome. Οπου εμπλεκεται, το πρωην ειναι σκουπίδι.

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι οτι στις τηλεοράσεις προτιμότερο είναι το va...Οι γωνίες θέασεις είναι αξιοπρεπέστατες και τα μαύρα πολύ καλύτερα από τις ips. Επίσης κοιτάξτε να είναι direct led και όχι edge led... Καλά το καλύτερο θα ήταν να ήταν full array led αλλά εκεί ξεφεύγουμε σε τιμή. Ο λόγος που δεν πάω τις samsung είναι επειδή οι περισσότερες είναι edge led. Προσωπικά έχω μια lg 6500 50 ιντσες va, direct led και η εικόνα που προσφέρει είναι πέρα για πέρα ικανοποιητική για τα 425 ευρώ που ζήτησε. Τώρα αναφορικά με το τοπικ κοιτάξτε η tv να έχει τα παραπάνω που είπα και η xiaomi δεν εψαξα να σας πω αν τα έχει. Γενικά δεν θα επαίρνα xiaomi σε τηλεοράσεις και ας έχει όλη η οικογένεια κινητά xiaomi.  

• Like 1
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, VonLoutsos είπε

Παθαίνουν Σαρακάκη εκεί στην Infoquest.

Ίσως το σχόλιο της δεκαετίας... 

Δεκάδες φορές έκανα αυτόν τον συνειρμό μέσα στο service της Infoquest... οι νεότεροι δε γνωρίζουν βέβαια.. καλύτερα γι' αυτούς

Επεξ/σία από pinakas0
  • Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, oraiustepe είπε

Η γνώμη μου είναι οτι στις τηλεοράσεις προτιμότερο είναι το va...Οι γωνίες θέασεις είναι αξιοπρεπέστατες και τα μαύρα πολύ καλύτερα από τις ips. Επίσης κοιτάξτε να είναι direct led και όχι edge led... Καλά το καλύτερο θα ήταν να ήταν full array led αλλά εκεί ξεφεύγουμε σε τιμή. Ο λόγος που δεν πάω τις samsung είναι επειδή οι περισσότερες είναι edge led. Προσωπικά έχω μια lg 6500 50 ιντσες va, direct led και η εικόνα που προσφέρει είναι πέρα για πέρα ικανοποιητική για τα 425 ευρώ που ζήτησε. Τώρα αναφορικά με το τοπικ κοιτάξτε η tv να έχει τα παραπάνω που είπα και η xiaomi δεν εψαξα να σας πω αν τα έχει. Γενικά δεν θα επαίρνα xiaomi σε τηλεοράσεις και ας έχει όλη η οικογένεια κινητά xiaomi.  

Σύμφωνα με εδώ: https://www.displayspecifications.com/en/model/346111eb

Είναι Direct LED IPS το πάνελ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό με το δώρο κινητό που φαίνεται;

Ενδιαφέρομαι για την αμέσως μικρότερη

Spoiler

με επιφύλαξη, μιας και σκέφτομαι και τη λύση προτζεκτορα.

Δημοσ.
45 minutes ago, cacofonix-3 said:

Αυτό με το δώρο κινητό που φαίνεται;

Ενδιαφέρομαι για την αμέσως μικρότερη

Hide contents

με επιφύλαξη, μιας και σκέφτομαι και τη λύση προτζεκτορα.

Δεν υπάρχει από κάποια mail που έλαβα πλέον. Τώρα αυτό που έχει ειναι πτώση τιμής στα 499 χωρίς κινητό. Σαρακάκη strikes back you little kittens.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...