Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ips φοραει, στα reviews λενε οτι ειναι μετρια, κατα την αποψη μου σαν συνολο πακετου δεν αξιζει, η επίσημη τιμή στην ευρωπη είναι 450

καλύτερη επιλογή η LG 7450 αν κάποιος θέλει κατι με ips

• Like 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το ips μαγκες. Δεν θελουν ολοι να καθονται σε μια ευθεια και να βλεπουν ταινιες με σβησμενα φωτα. 
Ολο το θεμα ειναι να μην εχουν προβληματα τα πανελ οπως στις lg&samsung&sony&philips κλπ. Κατι φθηνιαρικες εχουν λιγοτερο banding & dse. Αν δεν εχει bleeding κλπ μια χαρα θα την χαρει αυτος που θα την αγορασει. Αν τωρα θελει σοβαρη τηλεοραση σκαει τα διπλασια χρηματα και ελπιζει να του βγαλει 5ετια οπως εχω κανει και εγω.

• Like 1
Δημοσ.

Καμία προσφορά κατά την άποψη μου.

Μιλάμε για φασόν του φασόν που έρχεται και από την πανάκριβη infoquest σε «αποκλειστικότητα».

Την 32αρα Γερμανία την έδιναν δώρο την προηγούμενη εβδομάδα με ΚΑΘΕ αγορά κινητού Mi 10. Ναι αυτή την HD ready που εδώ την κοστολόγησε η infoquest 219 ευρώ..

Να δικαιολογήσω κάποιον που χρειάζεται την τηλεόραση και το κινητό , έχει και κάρτα εθνικής και δεν τον νοιάζει να περιμένει 1+ μήνα για να πάρει την επιστροφή..

Σε ΟΛΕΣ τις άλλες περιπτώσεις , μακριά. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, klainmein είπε

ΟΚ ας πούμε αξίζει περισσότερο από τη σειρά 7400 της Samsung με VA panel? Η την αντίστοιχη της lg? 

Έχω την 43αρα η 7400 σειρά της Samsung είναι φοβερή και φθηνή θα έλεγα με αυτά που προσφέρει! 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, pkatsou είπε

Στα χαρακτηριστικά φαίνεται να μην έχει DVB-T2. Ίσως είναι πρόβλημα αν όντως γίνει μετάβαση σε αυτό.

• HDMI:3
  • USB:3
  • Scart:Όχι
  • Ethernet:Ναι
  • WiFi:Ναι
  • Bluetooth:Ναι
  • D-Sub:Όχι
  • Κατασκευαστής:Xiaomi
  • Εύρος Διαγωνίου: 55''
  • Τεχνολογία Οθόνης:LED
  • Smart TV:Ναι
  • Πλοήγηση στο Internet:Ναι
  • Εφαρμογές Internet:Ναι
  • USB Media Player:Ναι
  • Ψηφιακός Δέκτης DVB-T/T2:DVB-T/T2
  • Ανάλυση:4K Ultra High Definition
  • Δορυφορικός δέκτης DVB-S/S2:DVB-S2
  • Καλωδιακός Δέκτης DVB-C:Ναι
  • Wi-Fi Direct:Ναι
  • Hotel Menu:Ναι
  • Screen Share/ Mirroring:Ναι
  • Ίντσες ( διαγώνιος 😞43''
  • Ανάλυση οθόνης:4K UHD 3840 × 2160
  • Πρόσβαση στο Netflix:Ναί (απαιτειται συνδρομή)
  • Διαστάσεις Vesa:300 x 300
  • Miracast:Ναι
  • Λειτουργικό Σύστημα:Android TV
  • Υποστήριξη Υβριδικής TV ( Hbb TV 😞Ναι
  • Πρόσβαση στο Amazon Prime:Ναι (απαιτειται συνδρομή)
  • Έτος Κυκλοφορίας:2020
  • Google Assistant:Ναί
  • SPDIF (Optical Audio Out 😞Ναι
  • Line Out ( Headphones Common 😞Ναι
Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά έχει DVB-T2. Επίσης θεωρώ ότι με το -20% και με το κινητό δώρο αξίζει πολύ περισσότερο από αντίστοιχης κατηγορίας LG, Samsung, Philips λόγω Android TV

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, PaNtErAz είπε
αξίζει πολύ περισσότερο λόγω Android TV

Εγώ με τη χρήση που κάνω στην τηλεόραση θεωρώ το Android TV μειονέκτημα, είναι αργό, ελλιπές και αναξιόπιστο. Βέβαια το μόνο που κάνω με την τηλεόραση είναι να βλέπω ειδήσεις, youtube και ταινίες μέσω DLNA.

Στις 14/4/2020 στις 1:22 ΜΜ, greed είπε

Μια χαρα ειναι το ips μαγκες. Δεν θελουν ολοι να καθονται σε μια ευθεια και να βλεπουν ταινιες με σβησμενα φωτα. 
Ολο το θεμα ειναι να μην εχουν προβληματα τα πανελ οπως στις lg&samsung&sony&philips κλπ. Κατι φθηνιαρικες εχουν λιγοτερο banding & dse. Αν δεν εχει bleeding κλπ μια χαρα θα την χαρει αυτος που θα την αγορασει. Αν τωρα θελει σοβαρη τηλεοραση σκαει τα διπλασια χρηματα και ελπιζει να του βγαλει 5ετια οπως εχω κανει και εγω.

Θα συμφωνήσω ότι κάποιες φτηνές επώνυμες μπορεί να έχουν περισσότερα προβλήματα από άλλες τηλεοράσεις σε αντίστοιχα χρήματα από λιγότερο αναγνωρισμένες μάρκες όμως αυτό δεν είναι ο γενικός κανόνας. Οι λιγότερο αναγνωρισμένες μάρκες είχαν πολλές αστοχίες τα τελευταία χρόνια για τις οποίες ελάχιστοι μιλούν σε αντίθεση με την πολύ σκληρή κριτική που δέχονται οι επώνυμες τηλεοράσεις που αγοράζουν οι περισσότεροι "ψαγμένοι" και απαιτητικοί χρήστες.

Όσο αφορά το πόσο καλό είναι το IPS η γνώμη μου είναι ότι είναι μια χαρά μέχρι να το βάλεις δίπλα σε ένα VA. Για μένα ακόμα και με τον ήλιο να μπαίνει από την μπαλκονόπορτα η εικόνα της Samsung είναι ανώτερη και έχω κάνει πάρα πολλές συγκρίσεις γιατί είμαι φανατικός των LG για επαγγελματική χρήση λόγο της ιδιαίτερης αντοχής τους.

Η Xiaomi του θέματος πάντως έχει μόνο μέτριες/κακές κριτικές στο internet και παράπονα για χρώματα/motion κλπ, δεν ξέρω πόσο αντικειμενικοί είναι οι reviewers αλλά δεν θα πρότεινα σε κάποιον να την αγοράσει αν δεν το ψάξει λίγο παραπάνω.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα προτιμούσα καμία philips στα 400 ευρω με ambilight οταν βγει καμια προσφορα, παρα τουτη εδω .

android και φτηνια δεν κολανε μαζι. Και καλυτερα υπομονη για περισσοτερα reviews.
Και ανάθεμα τι τεχνολογία έχει για εικόνα και αλλά πολλά.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
Στις 14/4/2020 στις 3:05 ΜΜ, Geo4ever είπε

Η τηλεόραση δε λέει απολύτως τπτ, κάκιστη επιλογή για όλους τους παραπάνω λόγους που αναφέρθηκαν. Η τιμή κάθε άλλο παρά  καλή είναι μιας και στα 400 ευρώ έχουν βγει και θα βγουν πολύ καλύτερες περιπτώσεις π.χ. https://www.philips.gr/c-p/58PUS6504_12/6500-series-4k-uhd-led-smart-tv που είχα αγοράσει πριν αρκετούς μήνεςστα 400 ευρώ. Για εμένα μακριά

Η οποια δεν παιζει dts...

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, PaNtErAz είπε
  • HDMI:3
  • USB:3
  • Scart:Όχι
  • Ethernet:Ναι
  • WiFi:Ναι
  • Bluetooth:Ναι
  • D-Sub:Όχι
  • Κατασκευαστής:Xiaomi
  • Εύρος Διαγωνίου: 55''
  • Τεχνολογία Οθόνης:LED
  • Smart TV:Ναι
  • Πλοήγηση στο Internet:Ναι
  • Εφαρμογές Internet:Ναι
  • USB Media Player:Ναι
  • Ψηφιακός Δέκτης DVB-T/T2:DVB-T/T2
  • Ανάλυση:4K Ultra High Definition
  • Δορυφορικός δέκτης DVB-S/S2:DVB-S2
  • Καλωδιακός Δέκτης DVB-C:Ναι
  • Wi-Fi Direct:Ναι
  • Hotel Menu:Ναι
  • Screen Share/ Mirroring:Ναι
  • Ίντσες ( διαγώνιος 😞43''
  • Ανάλυση οθόνης:4K UHD 3840 × 2160
  • Πρόσβαση στο Netflix:Ναί (απαιτειται συνδρομή)
  • Διαστάσεις Vesa:300 x 300
  • Miracast:Ναι
  • Λειτουργικό Σύστημα:Android TV
  • Υποστήριξη Υβριδικής TV ( Hbb TV 😞Ναι
  • Πρόσβαση στο Amazon Prime:Ναι (απαιτειται συνδρομή)
  • Έτος Κυκλοφορίας:2020
  • Google Assistant:Ναί
  • SPDIF (Optical Audio Out 😞Ναι
  • Line Out ( Headphones Common 😞Ναι
Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά έχει DVB-T2. Επίσης θεωρώ ότι με το -20% και με το κινητό δώρο αξίζει πολύ περισσότερο από αντίστοιχης κατηγορίας LG, Samsung, Philips λόγω Android TV

Στη σελίδα των χαρακτηριστικών που έχει το MediaMarkt αναφέρει:

Λήψη

Τύπος υποδοχών:
DVB-C, DVB-C2, DVB-S2
DLNA:
Ναι

Αν τελικά έχει τέτοια κωδικοποίηση και το λάθος το έχει κάνει το κατάστημα στην περιγραφή του, sorry δικό μου λάθος που δεν κοίταξα και σε άλλη σελίδα. 
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, kkatzos said:

Όχι και στις τηλεοράσεις Xiaomi. Έλεος πια....

Αν είχε αρχική τιμή 350 γιατί όχι?

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, andreaspA είπε

Δεν πιστευω να θελει Mi Home για να παίξει εεε?

χαχαχα! Όχι από που και ως που; Android TV είναι :P

Δημοσ.
14 hours ago, ThReSh said:

Αν είχε αρχική τιμή 350 γιατί όχι?

449 Έχει πάντως στην αντίστοιχη Infoquest της Ισπανίας. Οι εδώ πάνε να τσιμπήσουν τα 100 Ευρώ έξτρα φορτώνοντας κάτι που μπορεί να μην θέλεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...