Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ulalume είπε

Βρήκα και το έγραψα ακριβώς πάνω από την προηγούμενη διαφημιστική αναρτηση

αν θες πες μας και χαρακτηριστικα.το tvbox το θες μονο για νετφλιξ η και για iptv καναλια;

Δημοσ.
Στις 14/4/2020 στις 1:24 ΜΜ, TechnoState είπε

Ναι, καλύτερα μην ρισκάρεις αν δεν δοκιμάσεις πρώτα απο γνωστό η φίλο (αν υπάρχει διαθέσιμο).

Η λύση του extender/repeater είναι εφικτή/ αποδεκτή, αλλά δεν ξέρω πόσο γονατίζει την ταχύτητα (ειδικά αν πρόκειται για δεν θα κανει θα κομλαει

θα κολλαει συνεχεια με repeater  ειχα και εγω και το εβγαλα.μονο με το roοτερ θα πιανει καλα και εννοειται με lan γραμμη και αν γινεται πανω απο 50 ταχυτητα

Ναι, καλύτερα μην ρισκάρεις αν δεν δοκιμάσεις πρώτα απο γνωστό η φίλο (αν υπάρχει διαθέσιμο).

Η λύση του extender/repeater είναι εφικτή/ αποδεκτή, αλλά δεν ξέρω πόσο γονατίζει την ταχύτητα (ειδικά αν πρόκειται για δεν θα κανει θα κομλαει

θα κολλαει συνεχεια με repeater  ειχα και εγω και το εβγαλα.μονο με το roοτερ θα πιανει καλα και εννοειται με lan γραμμη και αν γινεται πανω απο 50 ταχυτητα

συγνωμη για τις απαντησεις απλα περαστηκαν 3 φορες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...