Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, ulalume είπε Βρήκα και το έγραψα ακριβώς πάνω από την προηγούμενη διαφημιστική αναρτηση αν θες πες μας και χαρακτηριστικα.το tvbox το θες μονο για νετφλιξ η και για iptv καναλια;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Στις 14/4/2020 στις 1:24 ΜΜ, TechnoState είπε Ναι, καλύτερα μην ρισκάρεις αν δεν δοκιμάσεις πρώτα απο γνωστό η φίλο (αν υπάρχει διαθέσιμο). Η λύση του extender/repeater είναι εφικτή/ αποδεκτή, αλλά δεν ξέρω πόσο γονατίζει την ταχύτητα (ειδικά αν πρόκειται για δεν θα κανει θα κομλαει θα κολλαει συνεχεια με repeater ειχα και εγω και το εβγαλα.μονο με το roοτερ θα πιανει καλα και εννοειται με lan γραμμη και αν γινεται πανω απο 50 ταχυτητα Στις 14/4/2020 στις 1:24 ΜΜ, TechnoState είπε Ναι, καλύτερα μην ρισκάρεις αν δεν δοκιμάσεις πρώτα απο γνωστό η φίλο (αν υπάρχει διαθέσιμο). Η λύση του extender/repeater είναι εφικτή/ αποδεκτή, αλλά δεν ξέρω πόσο γονατίζει την ταχύτητα (ειδικά αν πρόκειται για δεν θα κανει θα κομλαει θα κολλαει συνεχεια με repeater ειχα και εγω και το εβγαλα.μονο με το roοτερ θα πιανει καλα και εννοειται με lan γραμμη και αν γινεται πανω απο 50 ταχυτητα Στις 14/4/2020 στις 1:24 ΜΜ, TechnoState είπε Ναι, καλύτερα μην ρισκάρεις αν δεν δοκιμάσεις πρώτα απο γνωστό η φίλο (αν υπάρχει διαθέσιμο). Η λύση του extender/repeater είναι εφικτή/ αποδεκτή, αλλά δεν ξέρω πόσο γονατίζει την ταχύτητα (ειδικά αν πρόκειται για δεν θα κανει θα κομλαει θα κολλαει συνεχεια με repeater ειχα και εγω και το εβγαλα.μονο με το roοτερ θα πιανει καλα και εννοειται με lan γραμμη και αν γινεται πανω απο 50 ταχυτητα θα κολλαει συνεχεια με repeater ειχα και εγω και το εβγαλα.μονο με το roοτερ θα πιανει καλα και εννοειται με lan γραμμη και αν γινεται πανω απο 50 ταχυτητα συγνωμη για τις απαντησεις απλα περαστηκαν 3 φορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα