Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κσλημερα παιδια αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα που δεν το εχω ξαναδει. Εχω ενεργοποιησει xmp ptofile παει 3200 οι μνημες και η θερμοκρασια του υπολογιστη καρφωνετε στους 65 βαθμους. Οταν βαλω τις μνημες μεχρι 2666 οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες στους 29 βαθμους. Δεν μου εχει ξανατυχει και το ειδα τυχαια καθως αλλαζα παστες κουμπωνα ψυκτρες αλλα δεν ηταν αυτο. Το συστημα ειναι rysen 2600 και οι μνημες gskill 16giga

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ποια θεση εχεις τις μνημες? Υποθετω σηκωνουν 3200, σωστα? Εγω τις εχω στην 2 και 4.

Επεξ/σία από barimagas
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, barimagas είπε

Σε ποια θεση εχεις τις μνημες? Υποθετω σηκωνουν 3200, σωστα? Εγω τις εχω στην 2 και 4.

Ναι σηκωνουν τις εχω 2 και 4 ολα σωστα ειναι

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, barimagas είπε

Παραξενο αυτο, ιδιο συστημα εχω και δουλεψε με το bios update. Τελικα ειναι πολυ παραξενες καρτες οι asrock, μετανιωσα που δεν πηρα asus ή gigabyte.

Τελευταια ελπιδα... https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450

Το εκανα και αυτο αστα να πανε τα εχω κανει ολα. Οσο για τις μητρικες θα συμφωνισω οντως περιεργες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, exan36 είπε

Το εκανα και αυτο αστα να πανε τα εχω κανει ολα. Οσο για τις μητρικες θα συμφωνισω οντως περιεργες

Δοκίμασε ένα clear cmos ...και μετά βάλε της μνήμες !!

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, life is music είπε

Δοκίμασε ένα clear cmos ...και μετά βάλε της μνήμες !!

Θα το δοκιμασω και αυτο για να δουμε!!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, duffyduck είπε

Βαλε τις μνημες στα 2933 MHz

Τις ειχα βαλει δεν εκανε τιποτα σημερα δουλευει κσνονικα τελειως ξαφνικα τι να πω😂😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...