devilaki Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 καλημέρα παίδες αρκετές ώρες την ημέρα τώρα με την καραντίνα ακούω μουσική από ξένους κυρίως ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς πχ από τον : http://live-bauerdk.sharp-stream.com/myrock.mp3 ορισμένες φορές αν ακούσω κάποιο τραγούδι που έχω να ακούσω πολλά χρόνια (μιας κι ο συγκεκριμένος δεν παίζει τα ίδια και τα ίδια όπως οι δικοί μας red - rock - atlantis - 9.43) το ψάχνω μετά στην συλλογή μου αν το έχω ή στο youtube αν δεν το έχω για να το ξανακούσω και να το ευχαριστηθώ στην αρχή νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου αλλά μετά από πάρα πολλές ακροάσεις και συγκρίσεις κατέληξα στο συμπέρασμα ότι υπάρχει χαοτική διαφορά στην ποιότητα όχι στην ένταση απόλυτη διαφορά στην καθαρότητα του ήχου του ιντερνετικού σταθμού με την ποιότητα του youtube ή της συλλογής των τραγουδιών μου τα τραγούδια μου είναι mp3 τα περισσότερα 320 kbps στο youtube όταν ψάχνω κάποιο τραγούδι το ψάχνω σε ποιότητα HQ αν υπάρχει γνωρίζεται που μπορεί να οφείλεται αυτή η διαφορά ποιότητας ήχου ; thanks guys
censOred Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Αναλογως το φορματ που κάνει broadcast ο σταθμός και το ripping που εχουν γίνει τα κομμάτια προγενέστερα. Το youutube αντίστοιχα εξαρτάται από τι ηχητική ροή εχει γίνει embedded Στην εικόνα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα