Argiris-21- Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Καλημέρα σας είμουν κάτοχος samsung a6+ το οποίο Μ κάηκε η οθόνη και δεν ανοίγει καθολου το τηλέφωνο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να σώσω όλα τα αρχεία π είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνο.Αγορασα το xaiomi mi 9t είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής...Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανακτήσω τα αρχεία μου από το χαλασμένο τηλέφωνο γτ έχω πράγματα π τα χρειάζομαι φωτογραφίες της κόρης μου, έγγραφα απτην δουλειά Σας ευχαριστώ πάρα πολύ
meletis_m Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 25 λεπτά πριν, Argiris-21- είπε Καλημέρα σας είμουν κάτοχος samsung a6+ το οποίο Μ κάηκε η οθόνη και δεν ανοίγει καθολου το τηλέφωνο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να σώσω όλα τα αρχεία π είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνο.Αγορασα το xaiomi mi 9t είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής...Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανακτήσω τα αρχεία μου από το χαλασμένο τηλέφωνο γτ έχω πράγματα π τα χρειάζομαι φωτογραφίες της κόρης μου, έγγραφα απτην δουλειά Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Ίσως υπάρχει πιθανότητα εάν είχες ενεργοποιήσει το συγχρονισμό με το λογαριασμό της Google στήν παλία σου συσκευή . Έαν το συνδέσεις με καλώδιο Usb δέν σου το εμφανίζει ως φορητή συσκευή ;
Argiris-21- Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μου το εμφανίζει απλά πρέπει να δώσω και έγκριση απτό κινητό να πατήσω το οκ το οποίο δεν μπορω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα