Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, zernex201 είπε

Το λινκ που έδωσε ο φίλος απο πάνω δείχνει αρκετά ενδιαφέρον παρόλο που είναι ακριβό. Πιθανόν να κάνω μια απόπειρα να το πάρω κάποια στιγμή :)  Αναφέρομαι σε αυτό:

https://www.amazon.com/Magnetic-Adapter-Connector-Transfer-Compatible/dp/B07TT6NGBC

Σου λεω το χρησιμοποιώ και στο 13αρι και στο 16αρι.. Και το ψάχνω και λλογω ειδικότητας (ηλεκτρολόγος)

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ribopaido είπε

Έχω usb-c meter επαγγελματικό γιατι κανω επισκευες και ειδα τάση ένταση , 19.92V - 3.24A

Βρε φίλε, γιατί αυτό το θεωρείς σημαντικό; Υπήρχε περίπτωση να μην βγάζει τάση/ένταση όση του δίνει ο φορτιστής;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zoranb είπε

Βρε φίλε, γιατί αυτό το θεωρείς σημαντικό; Υπήρχε περίπτωση να μην βγάζει τάση/ένταση όση του δίνει ο φορτιστής;

Υπάρχει, τα περισσότερα κινέζικα του είδους δίνουν ότι τάση να'ναι..

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση βεβαίως και εξηγείται από την ηλεκτροτεχνία zoran. Βάλε τα κινέζικα και οταν βλέπεις διακύμανση τάσης(θανατος) ή/και μέγιστο ρεύμα μέχρι 2Α και τον αντάπτορα να κάιει και μου λές.. Πέρα βεβαια απο τη ποιότητα +Εσωτερική αντίσταση των υλικών

Δημοσ.

Ποιό Κινέζικο έχετε δοκιμάσει κ είχε τέτοιο αποτέλεσμα; Να ξέρω τουλάχιστον μην πάρω κανά τέτοιο.

Δημοσ.

Το θέμα και το ρίσκο είναι όμως να είναι υπερβολικά δυνατός ο μαγνήτης και να μην απελευθερώσει το καλώδιο όταν πρέπει 

16 hours ago, zernex201 said:

Μπα οχι. Τα καινούρια macbook (τουλάχιστον το 16ρι 2019) δεν εχει μαγνητικό usb c. Είναι το απλό που το συνδέεις οπως τα κινητά.

Δεν είπα μαγνητικό. Είπα ότι αποσπάται από τον κυρίως ανταπτορα ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, marmagia είπε

Το θέμα και το ρίσκο είναι όμως να είναι υπερβολικά δυνατός ο μαγνήτης και να μην απελευθερώσει το καλώδιο όταν πρέπει 

Δεν είναι τόσο δυνατό, υπερβάλλεις! 2 παραδείγματα: 04:30  LAOSIJI

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
5 ώρες πριν, marmagia είπε

Δεν είπα μαγνητικό. Είπα ότι αποσπάται από τον κυρίως ανταπτορα ;)

αα εννοεις οτι βγαινει απο τον φορτιστη. Ναι σωστά :) 

Δημοσ.

Γιατί θεωρείς ότι χρειάζεσαι δε και καλά magsafe? Και εγω ειχα MacBook με magsafe στο παρελθον, και εδω και 3 χρονια μακμποοκ με usb c, σε καμια περιπτωση δεν θα αλλαζα την ανεση του να το φορτιζεις και απο τις 2 πλευρες με το magsafe. 

Δημοσ.

Όταν έχει πέσει μια φορά από τράβηγμα του καλωδίου και έχει χαλάσει το καλώδιο από strech κατά τη φόρτιση, ε ένας USB-C magsafe αντάπτορας είναι ότι πρέπει. Και με τον αντάπτορα μπορείς να φορτίζεις κ απ τις δυό πλευρές! 😉

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σημερα που αλλαξα καλωδιο για να τσεκάρω αυτο πιυ ειπες παρατηρησα οτι οντως ο baseus  εχει πιο στιβαρη συνδεση που δεν βγαίνει τόσο εύκολα όσο ο vinpok. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...