Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς; Τα νεότερα μακ έτσι και αλλιώς έχουν usb c καλώδιο φόρτισης που αποσπάται από το κυρίως σώμα του ανταπτορα. Οι παλιότεροι με MagSafe δεν είναι σε δυο κομμάτια είναι ένα που καταλήγει στο βύσμα του magsafe. Δε καταλαβαίνω τι επιλογή usb c ψάχνεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ribopaido είπε

https://www.amazon.com/Magnetic-Adapter-Connector-Transfer-Compatible/dp/B07TT6NGBC εχω το συγκεκριμενο πανω στο 16αρι της δουλειας.. Εξαιρετικο.

Βγάζει τα 3,25Α του φορτιστή ακριβώς

Πώς το υπολόγισες;
Eίναι λίγο τσιμπημένος κοστολογικά, δεν είναι;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zoranb είπε

Πώς το υπολόγισες;
Eίναι λίγο τσιμπημένος κοστολογικά, δεν είναι;

Έχω usb-c meter επαγγελματικό γιατι κανω επισκευες και ειδα τάση ένταση , 19.92V - 3.24A

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω και τον baseus (https://www.amazon.co.uk/Baseus-CATCX-0G-Magnetic-Adapter-USB-C/dp/B01M14F7OF) και τον vinpok (https://www.vinpok.com/products/bolt-usb-c-magnetic-cable-for-macbook-pro). τον vinpok τον χρησιμοποιώ περίπου 2 χρόνια καθημερινά και δουλεύει τέλεια.  Βέβαια ακούω παράπονα οπότε κρατάω μικρό καλάθι μηπψς ετυχε σε μενα. Το είχα πάρει φαντάσου όταν ηταν ακομα σε φαση αναπτυξησ στο indiegogo 

το vinpok bolt ειναι καλώδιο που απλά αντικαθιστά το ορίτζιναλ. το άλλο είναι ανταπτορακι που συνδεεται στο αυθεντικο.  Αυτά κάνουν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ. αυτό που σου προτείνει ο φίλος πιο πάνω είχε ξεκινήσει σαν προτζεκτ στο kickstarter, ναυάγησε και μάλλον κάποιος τελικα το υλοποίησε. Η διαφορά έγκειται στο οτι κάνει και μεταφορά δεδομένων περαν απο φορτιση. εμενα βεβαια με ενοχλει οτι θες εργαλειο για να βγαλεις το βυσματακι απο την υποδοχη αλλά μπορει εσενα να μην σε νοιαζει. και τα δυο που σδου προτεινω βγαινουν κανονικα με το χερι σου αν και εγω το αφηνω μεσα και απλα ακουμπαω το καλωδιο όταν ανοιγω το μακ

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, marmagia είπε

έχω και τον baseus (https://www.amazon.co.uk/Baseus-CATCX-0G-Magnetic-Adapter-USB-C/dp/B01M14F7OF) και τον vinpok (https://www.vinpok.com/products/bolt-usb-c-magnetic-cable-for-macbook-pro). τον vinpok τον χρησιμοποιώ περίπου 2 χρόνια καθημερινά και δουλεύει τέλεια.  Βέβαια ακούω παράπονα οπότε κρατάω μικρό καλάθι μηπψς ετυχε σε μενα. Το είχα πάρει φαντάσου όταν ηταν ακομα σε φαση αναπτυξησ στο indiegogo 

Τί παράπονα ακούς;
Εγώ έχω δεί πως αυτά με μικρό μαγνήτη και λιλιπούτια βάση εκτός από το ότι εύκολα αποκολλάται ο μαγνήτης, επιπλέον και εάν το τραβήξεις κάθετα το καλώδιο, βγαίνουν κ από τη USBC μαζί με τη βάση.

16 λεπτά πριν, marmagia είπε

το vinpok bolt ειναι καλώδιο που απλά αντικαθιστά το ορίτζιναλ. το άλλο είναι ανταπτορακι που συνδεεται στο αυθεντικο.  Αυτά κάνουν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ. αυτό που σου προτείνει ο φίλος πιο πάνω είχε ξεκινήσει σαν προτζεκτ στο kickstarter, ναυάγησε και μάλλον κάποιος τελικα το υλοποίησε. Η διαφορά έγκειται στο οτι κάνει και μεταφορά δεδομένων περαν απο φορτιση. εμενα βεβαια με ενοχλει οτι θες εργαλειο για να βγαλεις το βυσματακι απο την υποδοχη αλλά μπορει εσενα να μην σε νοιαζει. και τα δυο που σδου προτεινω βγαινουν κανονικα με το χερι σου αν και εγω το αφηνω μεσα και απλα ακουμπαω το καλωδιο όταν ανοιγω το μακ

Τι είναι το kickstarter?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, zoranb said:

Τί παράπονα ακούς;
Εγώ έχω δεί πως αυτά με μικρό μαγνήτη και λιλιπούτια βάση εκτός από το ότι εύκολα αποκολλάται ο μαγνήτης, επιπλέον και εάν το τραβήξεις κάθετα το καλώδιο, βγαίνουν κ από τη USBC μαζί με τη βάση.

Τι είναι το kickstarter?

δεν ξεκολλάει τόσο εύκολα όταν το χρησιμοποιείς. η τουλάχιστον δεν σε ενοχλεί αν έχεις τον υπολογιστή πανω σε ενα γραφειο κι οχι στα ποδια σου. Αν πεσεις πανω στο καλωδιο αποτομα ισως βγει απο την υποδοχη αλλα δεν σε επηρεαζει γιατι δεν θα παρει μαζι το μακ σε καμια περιπτωση. Τα παράπονα εχουν να κανουν με το οτι σταματαει να λειτουργει το καλωδιο. Εγω δυο που εχω δεν μου δημιουργησαν προβλημα. το kickstarter είναι πλατφορμα που χρηματοδοτούνται νέα προτζεκτ ειναι

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.

Δεν θέλω να βγαίνει με το παραμικρό γιατί δεν θα το έχω σε τραπέζι αλλά στα πόδια μου, στο μπράτσο του καναπέ κλπ. κλπ. Για το λόγο αυτό χάλασε και το καλώδιο, από τραβήγματα και δύσκολες περιπτώσεις όπου ήτανε στραβωμένο κλπ. Οπότε γιαυτό με ενδιαφέρει να μην βγαίνει και με το παραμικρό, ναι να μην το παρασύρει μαζί του κάποιος αλλά όχι κ να αποσυνδέεται με το φύσιμα του αέρα 😀

Δημοσ.
17 ώρες πριν, marmagia είπε

Τι εννοείς; Τα νεότερα μακ έτσι και αλλιώς έχουν usb c καλώδιο φόρτισης που αποσπάται από το κυρίως σώμα του ανταπτορα.

Μπα οχι. Τα καινούρια macbook (τουλάχιστον το 16ρι 2019) δεν εχει μαγνητικό usb c. Είναι το απλό που το συνδέεις οπως τα κινητά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zernex201 είπε

Μπα οχι. Τα καινούρια macbook (τουλάχιστον το 16ρι 2019) δεν εχει μαγνητικό usb c. Είναι το απλό που το συνδέεις οπως τα κινητά.

Αυτό το γνωρίζω, το θέμα είναι πως δεν βολεύει κ κοιτάζω για μαγνητικό καλώδιο για φόρτιση τρίτου κατασκευαστή.

Δημοσ.

Γενικά υπάρχουν πολλά γιατί και εγώ έψαχνα για το δικό μου macbook. Αλλά ακούω παράπονα οτι δεν φορτίζουν σωστά, μπορεί να χαλάσουν τη μπαταρία (λόγο μη σωστής τάσης που δίνουν) , φεύγουν εύκολα απο τη θύρα και ψάχνεις να τα βρείς. 

Το λινκ που έδωσε ο φίλος απο πάνω δείχνει αρκετά ενδιαφέρον παρόλο που είναι ακριβό. Πιθανόν να κάνω μια απόπειρα να το πάρω κάποια στιγμή :)  Αναφέρομαι σε αυτό:

https://www.amazon.com/Magnetic-Adapter-Connector-Transfer-Compatible/dp/B07TT6NGBC

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαίνεται καλό, κ πρέπει να μην αποσυνδέεται εύκολα, έχει μεγάλο μαγνήτη, αλλά λέει πως δεν έρχεται Ελλάδα!

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zoranb είπε

Μα αυτό δεν έρχεται Ελλάδα

Ψάξε το ίδιο σε ευρωπαϊκό άμαζον ( .co.uk / .de / .es / .fr ) κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...