kormos Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Λογικά είμαι στη σωστή ενότητα... Αναζητώ έναν τρόπο/εφαρμογή ώστε να μπορέσω να επεξεργαστώ ένα αρχείο Windows Multi ISO. Θέλω (αν είναι εφικτό) να αφαιρέσω τις περιττές για εμένα εκδόσεις στην παρούσα φάση και να κρατήσω πχ 1 έκδοση και γλώσσα μόνο. Γνωρίζει κάποιος κάποιον τρόπο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
1ns0mn1a Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) WinToolkit GImageX manual way: https://docs.microsoft.com/en-us/previous-versions/windows/it-pro/windows-7/dd744377(v=ws.10)?redirectedfrom=MSDN Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από 1ns0mn1a 1
micos000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 14/4/2020 στις 1:46 ΠΜ, kormos είπε Λογικά είμαι στη σωστή ενότητα... Αναζητώ έναν τρόπο/εφαρμογή ώστε να μπορέσω να επεξεργαστώ ένα αρχείο Windows Multi ISO. Θέλω (αν είναι εφικτό) να αφαιρέσω τις περιττές για εμένα εκδόσεις στην παρούσα φάση και να κρατήσω πχ 1 έκδοση και γλώσσα μόνο. Γνωρίζει κάποιος κάποιον τρόπο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γίνεται με αυτά που είπε ο insomniac και με το winlite. Αλλά να σε ρωτήσω, τι ακριβώς επιθυμείς να πετύχεις με αυτό; Και σε ποια windows αναφέρεσαι; Π.χ. στα 7άρια μπορείς να κάνεις force μια συγκεκριμένη έκδοση προς εγκατάσταση με μεγάλη ευκολία μέσω το αρχείου ei.cfg που βρίσκεται στον φάκελο sources. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από micos000 1
kormos Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Καλημέρα και ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας. Θέλω σε μια παλιά συσκευή με MacOS να τρέξω συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά από το Bootcamp "φορμαρει" το USB σε Fat32 με αποτέλεσμα να "σκάει" σφάλμα γιατί τα iso είναι πάνω από το επιτρεπόμενο όριο μεγέθους... Οι δοκιμές με κάποιο VM κλπ είναι αδύνατον μιας και είναι αρκετά παλιό... Οπότε σκεφτόμουν πως αν "κόψω" τα multi iso τότε θα καταφέρει να γίνει κάτι... *Δεν άνοιξα το θέμα στην κατηγορία APPLE γιατί είναι μια εργασία/επεξεργασία που θα την κάνω σε γραφικό περιβάλλον Windows.
micos000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δοκίμασε τότε με τις παρακάτω λύσεις να "ελαφρύνεις" το iso. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα