GranTurismo98 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Γειά σας παιδια, ένας φίλος θέλει να πάρει μπουζουκι και βρήκαμε αυτό: https://www.karatzios.gr/default.aspx?Index=9&Id=12&CategoryId=2308&LangId=1&ItemId=41524 Μιας και είναι πολύ φθηνό για μπουζουκι, ξέρετε αν αξίζει ή όχι; προφανώς δεν έχει τρελές απαιτήσεις το παιδί, να μάθει να παίζει χαλαρά θέλει μόνος τους απλά φοβόμαστε μηπως είναι τελείως χάλια! Έχει κανείς γνώση; Αναρωτιόμαστε γιατί δείτε πόσο γυαλίζει η ταστιερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkidd13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο φίλος σου έχει κάποια επαφή με το όργανο,ή θα το πιάσει για πρώτη φορά? Απο μια εικόνα δεν καταλαβαίνεις και πολλά,αν δεν πιάσεις το όργανο,να δείς την κατασκευή του,το πως παίζεται,ήχο κλπ.Το συγκεκριμενο μου φαίνεται της σειράς. Για μένα ακόμα και για μαθητικό μπουζούκι για κάποιον αρχάριο,δεν πρέπει να πας σε όργανο κάτω απο 300€. Αυτα τα φθηνά,οκ έχουν το πλεονέκτημα της τιμής αλλά είναι κακές κατασκευές και δυσκολόπαικτα. Ένα παράδειγμα για να πάρεις μια εικόνα,ο ξάδερφος μου,που αγόρασε προ 15 ετών ένα μπουζούκι της σειράς των 150€ και κουτσοπάλευε να μάθει μόνος,χωρίς να καταφέρει τίποτα βέβαια,εδώ και καιρό πήρε ένα καινούργιο στα 330€,σαφώς καλύτερο απο το καυσόξυλο που είχε ,και όλη την ώρα μου λέει πως το παλιό ήταν χρέμπι μπροστά στο καινούργιο,πόσο τον δυσκολευε και πόσο πιο έυκολα μπορεί να παίξει με το καινούργιο,και του δημιουργείται η διάθεση να ασχοληθεί κλπ. Αν ο φίλος σου είναι Αθήνα,να κάνει μια βόλτα απο τον Πολυδώρου,τον Κατσιφή,και τον Μάτσικα,εκεί μπορεί να βρεί και οικονομικά μαθητικά μπουζούκια. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από jkidd13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GranTurismo98 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, jkidd13 είπε Ο φίλος σου έχει κάποια επαφή με το όργανο,ή θα το πιάσει για πρώτη φορά? Απο μια εικόνα δεν καταλαβαίνεις και πολλά,αν δεν πιάσεις το όργανο,να δείς την κατασκευή του,το πως παίζεται,ήχο κλπ.Το συγκεκριμενο μου φαίνεται της σειράς. Για μένα ακόμα και για μαθητικό μπουζούκι για κάποιον αρχάριο,δεν πρέπει να πας σε όργανο κάτω απο 300€. Αυτα τα φθηνά,οκ έχουν το πλεονέκτημα της τιμής αλλά είναι κακές κατασκευές και δυσκολόπαικτα. Ένα παράδειγμα για να πάρεις μια εικόνα,ο ξάδερφος μου,που αγόρασε προ 15 ετών ένα μπουζούκι της σειράς των 150€ και κουτσοπάλευε να μάθει μόνος,χωρίς να καταφέρει τίποτα βέβαια,εδώ και καιρό πήρε ένα καινούργιο στα 330€,σαφώς καλύτερο απο το καυσόξυλο που είχε ,και όλη την ώρα μου λέει πως το παλιό ήταν χρέμπι μπροστά στο καινούργιο,πόσο τον δυσκολευε και πόσο πιο έυκολα μπορεί να παίξει με το καινούργιο,και του δημιουργείται η διάθεση να ασχοληθεί κλπ. Αν ο φίλος σου είναι Αθήνα,να κάνει μια βόλτα απο τον Πολυδώρου,τον Κατσιφή,και τον Μάτσικα,εκεί μπορεί να βρεί και οικονομικά μαθητικά μπουζούκια. Τελικά ανυπομονούσε και το παραγγειλαμε, ελπίζω να είναι καλό, θα ποσταρω άποψη σε λίγες μέρες αν και δεν έχουμε γνώση από μπουζούκια (εγώ μόνο κιθάρα παίζω) οπότε δέν έχουμε κάποιο μπούσουλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα