Προς το περιεχόμενο

Cruise control peugeot 206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αγόρασα πρόσφατα από έναν ιδιώτη ένα peugeot 206 του 2008.τον ρώτησα για τον αυτόματο πιλότο αλλά μου είπε πως υπάρχει εκεί απλά για μόστρα και είναι έτσι από την μάνα του. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα με κάποιο peugeot; η έστω αν υπάρχει κάποια λύση όχι ότι με καίει ιδιαίτερα απλά είναι βολικό. Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Δεν καταλαβα ακριβως.

Το αμαξι εχει cruise control και δεν δουλευει? 

Ειναι χαλασμενο ή εχει καποια σειρα στα κουμπια για να ενεργοποιηθει την οποια αγνοεις?

Δημοσ.

Καλησπέρα το Cruise control υπάρχει. Απλά δεν λειτουργεί έτσι τουλάχιστον μου είπε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Από το εργοστάσιο βγήκε λάθος. Δεν νομίζω να κάνω κάτι λάθος όσο αναφορά την σειρά λειτουργίας του 

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω, δεν υφίσταται τέτοια λειτουργία γενικότερα σε αυτό το μοντέλο/έκδοση και υπάρχει απλά το αντίστοιχο κομβίο, ή θα έπρεπε θεωρητικά να έχει την δυνατότητα αυτή (εξ ου και το κομβίο) αλλά λόγω προβλήματος δεν την έχει το δικό σου;

Διότι την πρώτη περίπτωση την έχω ξανασυναντήσει σε αρκετά, παλαιότερα κυρίως, αυτοκίνητα. Με την έννοια πως η μεγαλύτερη έκδοση του ίδιου μοντέλου ίσως είχε μια δυνατότητα που δεν είχε η δική σου έκδοση, και απλά, λόγω μαζικότητας στην παραγωγή, έμεινε εκεί το αντίστοιχο κομβίο (βέβαια συνήθως δεν έχει κάποια ένδειξη πάνω του).

Εάν αναφέρεσαι στην δεύτερη περίπτωση, τότε υπάρχει πρόβλημα. Εάν ισχύει αυτό που σου ανέφερε ο πωλητής (θέμα από το εργοστάσιο), τότε εγγύηση/αντιπροσωπεία/κάποια πιθανή ανάκληση δεν υπήρξε; 

Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια δεν μου φαινεται και πολυ λογικο το να το εχουν βαλει απο το εργοστασιο και να μην δουλευει απο λαθος,και να μην ασχοληθηκε κανενας απο τους προηγουμενους ιδιοκτητες να το επισκευασει ειτε εντος ειτε εκτος εγγυησης-ανακλησης κλπ.

Μια επισκεψη (οταν ανοιξουν) σε συνεργειο αντιπροσωπειας και οχι στον καθε μαστρο Μητσο,ωστε να παρεις μια υπευθυνη απαντηση απο καποιους που ξερουν σιγουρα τι συμβαινει νομιζω ειναι αναγκαια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω πως είναι η μόνη λύση να το πάω σε μια αντιπροσωπεία. Και για να καλύψω τον μεσσιε magnam μάλιστα υπάρχει εκεί για μόστρα έτσι μού είπε τουλάχιστον. Τώρα γιατί δεν το πήγε κτλπ η τι έκανε δεν το γνωρίζω.. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας 

Επεξ/σία από Riosma98
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...