Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, bill_1 είπε

εβαλες τροφοδορικο 600W οπως και αυτο που εχω ειναι 600W να το αλλαξω στα ιδια Watt επειδη εχει 80 plus gold δεν υπαρχει περιπτωση να το κανω, σαφως και πρεπει να εχεις  ενα καλο τροφοτικο 80 plus (Bronze, Silver,Gold, Platinum, Titanium) , σε ενα καλο συστημα, το δικο μου ειναι το απλο το 80 plus αν παρω αλλο θα παρω ποιο μεγαλο ετσι και αλλιως εχω πολυπριζα ασφαλειας οποτε δεν εχω θεμα εδω και 20 που το εχω

οχι δεν θα το πουλησω γιατι θα το εχω στο συστημα αυτο που εχω τωρα σαν δευτερο

το συστημα που εχω τωρα ειναι

CPU QuadCore Intel Core 2 Quad Q9300
Gigabyte GA-EP43-DS3
6GB RAM 
nVIDIA GeForce 8600 GT

οχι δεν νομιζω να κανω αναβαθμιση της καρτα γραφικων να δωσω τωρα 350-400 ευρο και μετα να δωσω αλλα τοσα για αλλαγη παλι καρτας γραφικων 

τωρα θα μου πεις μπορεις να την πουλησεις και να παρεις αλλη, γινετε και αυτο αλλα δεν το νομιζω να γινει.

η μονη αναβαθμιση που μπορει να κανω ειναι να βαλω μια υδροψυξη (CoolerMaster MasterLiquid 240),  αν εχω θεμα με θερμοκρασιες με την δικια του ψυκτρα και ραμ να προσθεσω αλλα 16GB

ναι ειμαι φαν της τεχνολογιας και πολυ μαλιστα  και θελω να εχω οτι καινουργιο βγει εφοσον το χρησιμοποιω σε καθημερινη βαση αλλα λεφτα δεν πεταω για αναβαθμιση περα αυτα που αναφερω πιο κατω αν ητανε διαφορετικες συνθηκες μπορει και να τα εδινα να επερνα και το Samsung galaxy note 10 

(να σε δωσω και ενα παραδειγμα ειχα παρει το Samsung galaxy note 3 οταν ειχε βγει στα 800 ευρω το 13 οποτε καταλαβαινεις

η οθονη ειναι αρκετα παλια που εχω και την πειρα λογο της μεγαλης αναλυσης που εχει 1920x1200 ειναι η syncmaster T240HD TV με τον ψηφιακο δεκτη γιατι ειχαν βγει 2 η μια ειναι χωρις τον δεκτη αν θυμαμαι καλα

θα παρω αλλη μονο αν την χρειαστει ο αδερφος μου να συνδεσει τις κονσολες (Xbox one X, PS4, nintento switch ) να τεσταρει τα game που σχεδιαζει

για browsing μπορει να εχω και 40-50 tabs ανοιχτα ταυτοχρονα

Όλο το σύστημα που σου έδωσα παραπάνω δεν καταναλώνει πάνω από 300 Watt σε Full φορτίο ! 

Τα μεγάλα τροφοδοτικά το μόνο που κάνουν είναι να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ το efficiency .  

Ενα τροφοδοτικό δεν έχει υψηλή απόδοση σε όλο το φάσμα του όγκου φορτίου του. Σε χαμηλά load η απόδοση πέφτει

Το τροφοδοτικό δεν σου το έδωσα για τα Watt του ΟΥΤΕ για το Efficiency του.  

Σου το πρότεινα για την ποιότητα και την σταθερότητά του.  Η σειρά B της coolemaster δεν είναι .... καλή ... 

Στα παραπάνω που σου έχω ποστάρει θα βρεις τα MAX VFM του σήμερα.

Πολύ καλή μητρική

Ασυναγώνιστη για τα χρήματά της κάρτα γραφικών.

Super επεξεργαστή

Την πιο αθόρυβη ψύκτρα με καλές επιδόσεις.

Υψηλά χρονισμένη μνήμη  και αρκετή.

Πολύ καλό τροφοδοτικό

Καλό κουτί .

Όμως :

Την T240 της Samsung την είχα και εγώ. Πλέον την έχει η αδερφή μου. Είναι πολύ παλαιά οθόνη κάπου του 2008 ?

Θα σου έλεγα πως αν θες μπορείς να κόψεις από το παραπάνω σύστημα ορισμένα πραγματάκια σε κάποιους τομείς , (γίνεται) 

και να δεις μια οθόνη σαν την 

AOC Q3279WVTD8   (31,5' IPS PANEL,  2560 X 1440P, 75hz FreeSync)

https://www.skroutz.gr/s/15946483/AOC-Q3279VWFD8.html

Είναι κρίμα να πάρεις νέο σύστημα και να παίζει με την  T240 .

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Όλο το σύστημα που σου έδωσα παραπάνω δεν καταναλώνει πάνω από 300 Watt

Τα μεγάλα τροφοδοτικά το μόνο που κάνουν είναι να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ το efficiency .  

Ενα τροφοδοικό δεν έχει υψηλή απόδοση σε όλο το φάσμα του όγκου φορτίου του. Σε χαμηλά load η απόδοση πέφτει. 

Το τροφοδοτικό δεν σου το έδωσα για τα Watt του ΟΥΤΕ για το Efficiency του.  

Σου το πρότεινα για την ποιότητα και την σταθερότητά του. 

Την T240 της Samsung την είχα και εγώ. Πλέον την έχει η αδερφή μου. Είναι πολύ παλαιά οθόνη. 

Θα σου έλεγα αν θες να κόψεις από το παραπάνω σύστημα, (γίνεται) 

και να δεις μια οθόνη σαν την 

AOC Q3279WVTD8   (31,5' IPS PANEL,  2560 X 1440P, 75hz FreeSync)

https://www.skroutz.gr/s/15946483/AOC-Q3279VWFD8.html

δεν νομιζω να τα κανουνε ολα αν ειναι ενα του κιλου ενα του κιλου λογικο μου ακουγετε δεν εχω και πολλες γνωσεις πανω στα τροφοτικα

αλλα πιστευω ολα τα τροφοδοτικα που εχουνε πιστοποιηση 80 plus Bronze και πανω θεωρουντε καλα

για οθονη φιλε μου δεν πολυ καιγομε κιολας με καλυπτει για την ωρα αυτην που εχω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, bill_1 είπε

δεν νομιζω να τα κανουνε ολα αν ειναι ενα του κιλου ενα του κιλου λογικο μου ακουγετε δεν εχω και πολλες γνωσεις πανω στα τροφοτικα

αλλα πιστευω ολα τα τροφοδοτικα που εχουνε πιστοποιηση 80 plus Bronze και πανω θεωρουντε καλα

για οθονη φιλε μου δεν πολυ καιγομε κιολας με καλυπτει για την ωρα αυτην που εχω 

Όχι η πιστοποίηση δείχνει την απόδοση. (επίδοση/κατανάλωση)

Δεν δείχνει καμιά ποιότητα. 

Φαντάσου πως ...   αυτό το πράγμα ... έχει πιστοποίηση bronze κιόλας ..

https://www.skroutz.gr/s/17672257/Tacens-APB550.html

και σε λιγότερα  Watt ένα ποιοτικό τροφοδοτικό έχει ...  70€

https://www.skroutz.gr/s/7985709/Seasonic-M12ii-Evo-520W.html

δεν μιλάω για gold κ.λ.π.  αλλά για ίδια πιστοποίηση απόδοσης, αλλά διαφορετικά υλικά, άλλη εγγύηση, άλλη ποιότητα και μικρότερο κιόλας.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
Μόλις τώρα, bill_1 είπε

η μαμα ψυκτρα που δινει η amd μαζι με τον 3700x

Μια χαρά είναι, ισως όχι η τοπ αλλά την δουλειά της θα την κάνει,.

Αν και όταν έρθουν οι ζέστες (καλοκαίρι) βλέπεις και αγοράζεις τότε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adtakhs είπε

Μια χαρά είναι, ισως όχι η τοπ αλλά την δουλειά της θα την κάνει,.

Αν και όταν έρθουν οι ζέστες (καλοκαίρι) βλέπεις και αγοράζεις τότε.

τη δουλεια μας θελουμε να κανει γιατι το καλοκαιρι μεσα στο δωματιο εχω πολυ ζεστη λες και θα κανεις σαουνα 🤣🤣🤣🤣  αν δω οτι εχω θεμα θα την coolermaster masterliquid 240  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bill_1 είπε

τη δουλεια μας θελουμε να κανει γιατι το καλοκαιρι μεσα στο δωματιο εχω πολυ ζεστη λες και θα κανεις σαουνα 🤣🤣🤣🤣  αν δω οτι εχω θεμα θα την coolermaster masterliquid 240  

Δεν θα χρειαστείς τόσα χρήματα.

Η SCYTHE  που σου έδωσα και καλύτερη είναι και πιο αθόρυβη.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Δεν θα χρειαστείς τόσα χρήματα.

Η SCYTHE  που σου έδωσα και καλύτερη είναι και πιο αθόρυβη.

68 ευρω την ειχα βρει αν θυμαμε καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...