Murdergrr Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Θέλω να αγοράσω ακουστικά μέχρι 40€ για το κινητό μου το θέλω περισσότερο για μουσική να μιλάω με τους φίλους μου σε κλήσεις και να παίζω παιχνίδια θέλω ο ήχος του να είναι υπερβολικά καλός ώστε να μπορώ να απολαύσω την μουσική μου το μικρόφωνο δεν με πολύ απασχολεί απλώς να μην είναι τελείως χαλιά βέβαια ψάχνω μόνο κεφαλής ακουστικά και όχι ψείρες θα εκτιμούσα αρκετά την βοήθεια σας
niktroid Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Φίλε δες τα razer kraken X lite από το Σκρουτζ. Ειναι μεγάλα αλλά αφού δεν θέλεις ψείρες θεωρώ ότι για ακουστικά κεφαλής είναι καλό το μέγεθος. Ήχος ο καλύτερος σε αυτά τα λεφτά. 2
Murdergrr Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, niktroid είπε Φίλε δες τα razer kraken X lite από το Σκρουτζ. Ειναι μεγάλα αλλά αφού δεν θέλεις ψείρες θεωρώ ότι για ακουστικά κεφαλής είναι καλό το μέγεθος. Ήχος ο καλύτερος σε αυτά τα λεφτά. Ωραία σε ευχαριστώ θα τα κοιτάξω
niktroid Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 18 λεπτά πριν, Murdergrr είπε Ωραία σε ευχαριστώ θα τα κοιτάξω Τίποτα μάγκα να σαι καλά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα