Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλιστα. Νομίζω κατάλαβα, ταιριάζει το freesync Hz και fps. Εντάξει μπορεί να μην είναι 144 hz η οθόνη αλλά από τα 60 που ήμουν θα έχει διαφορά πιστεύω. 

8 λεπτά πριν, GRat είπε

Απο πρώτο χέρι μπορώ να σου πω οτι δεν ισχύει το παραπάνω. Για να διακρίνεις pixel σε αυτή την ανάλυση πρέπει να είσαι στα 20cm απο την οθόνη. Πράγμα καθόλου ρεαλιστικό αφού γενικά σε τέτοιο μέγεθος έχεις τουλάχιστον μισό μέτρο απόσταση απο την οθόνη.

My 2cents.

Οκ αυτό. Το θέμα μετά είναι, πας σε 144 hz ή σε 3440x1440 ανάλυση; Δεδομένης και της κάρτας γραφικών που έχω. Και τα δύο δεν γίνεται λόγω budget.

Δημοσ.

Με 2070 πήγα σε αυτή που σου έβαλα στο link στα 2560*1080 γιατί σε 1440p δεν θα μπορούσα να έχω τα frames που θέλω σε games.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας το ρωτήσω εδώ. Η οθόνη τρέχει στα 50 hz ενώ έχει δυνατότητα μέχρι και 75 hz (επίσημα, ανεπίσημα μπορεί και παραπάνω). Αν αλλάξω τα Hz από τα Windows 10 δεν υπάρχει φόβος για κάτι ε;

Άκυρο, είδα δεν μπορώ να τα αλλάξω. Μόνο 50 hz μου δίνει επιλογή. Edit again. Με FreeSync θα γίνεται αλλά δεν έχω DisplayPort καλώδιο για να το τσεκάρω.

Επεξ/σία από Voziniotis-3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...