Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, voltmod είπε

όπως ότι το μέγεθος αρχείου περιορίζεται στα 512MB

11 ώρες πριν, voltmod είπε

ενώ και η υπηρεσία απαιτεί την έκδοση «Link to Windows 1.5» της Samsung ή νεότερης, που δεν υποστηρίζεται απαραίτητα από όλες τις συσκευές Galaxy (στο Samsung Galaxy S9+ η έκδοση Σύνδεση στα Windows είναι η 1.20032.82.0).

Στις επόμενες εκδόσεις κατεβάστε το 256MB, προσθέστε και..... συγκεκριμένες κάρτες δικτύου, καιρός αίθριος, μάτια καστανά, ύψος τουλάχιστον 1,80, το ΑΦΜ μας να λήγει σε 0. Θα τα σπάει !!!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, bazzil είπε

Πολύ καλή εφαρμογή. Σου λύνει τα χέρια. Αναμένουμε και για άλλες συσκευές

Να το προσέχεις αυτο...

Δημοσ.

Ψιλολυπάμαι οποιονδήποτε δεν χρησιμοποιεί το AirDrop της Apple

Εντάξει δεν πειράζει, 6 χρόνια μετά εν έτη 2020, τουλάχιστον θα έχετε κάτι που θυμίζει AirDrop

Oh wait - όλοι έχετε κινέζικα Android και όχι Samsung

Δημοσ.

Το χρησιμοποίησα εχθές και μου φαίνεται τώρα μια ολοκληρωμένη εφαρμογή. Μπορείς να κάνεις share screen αλλά και χρήση του κινητού από τον υπολογιστή καθώς και την μεταφορά αρχείων απροβλημάτιστα. Μπράβο στην συνεργασία Samsung & Microsoft.

Δημοσ.

Μάλιστα ξεκίνησε και η Microsoft τα ινοβεισιον ..... Εάν κάποιος χρησιμοποιεί linux υπάρχει το kde connect και μπορείς να συνδεθείς με οποιοδήποτε android.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, billiboo είπε

Μάλιστα ξεκίνησε και η Microsoft τα ινοβεισιον ..... Εάν κάποιος χρησιμοποιεί linux υπάρχει το kde connect και μπορείς να συνδεθείς με οποιοδήποτε android.

Λογικό δεν είναι; Από την άλλη το μερίδιο του linux είναι αρκετά χαμηλό οπότε και αρκετά λιγότεροι θα το χρησιμοποιούν.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, georgepppo είπε

καλά η apple αν ήταν στο χέρι της θα έβγαζε φορτιστή με δικό της σοκετ για πρίζα να δουλεύει σε άλλη τάση , να μην άνοιγε το κινητό αν δεν είχες mac ,να μην έπαιρνε τηλέφωνο μη ios συσκευές, να μην υπήρχαν messenger,whatsup, viber κλπ αλλά μόνο τα δικά της κλπ 

αυτή η εταιρεία θέλει να είναι μακριά απο όλους και όλα.

πόσο συχνά μεταφέρεις τόσο μεγάλα αρχεία ? και όταν μια στις τόσες το κάνεις type c usb και καθάρισες, βέβαια αυτό δεν δικαιολογεί τους άνευ λόγου περιορισμούς αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Έχω Apple και έχω ταλαιπωρηθεί από το κομμάτι των windows οπότε κράζω ως παθόν.. Αλλά για τα Win & Samsung τώρα δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει περιορισμός. Μπορεί να μην μεταφέρουμε ποτέ τόσα αρχεία ταυτόχρονα, αλλά γιατί να υπάρχει ο περιορισμός, αυτό εμένα με παραξενεύει.. γιατί ας πούμε 512 και όχι 256.. ή 384mb.. κάποιος ξύπνησε μια μέρα και είπε ΚΛΑΙΝ, ας το κάνουμε 512.. 

5 ώρες πριν, EuphangeL είπε

Εντάξει δεν πειράζει, 6 χρόνια μετά εν έτη 2020, τουλάχιστον θα έχετε κάτι που θυμίζει AirDrop

Σωστός για το Airdrop, αλλά εγώ που έχω και windows μηχανήματα αυτό δεν είναι λύση δυστυχώς.. προσωπικά τί κάνω? μεταφέρω με airdrop ότι θέλω στο macbook, και με usb stick τα τραβάω στα windows. Μέσω Λαμίας, αλλά τουλάχιστον δουλεύει... 

Δημοσ.
6 hours ago, EuphangeL said:

Για αυτό μιλάμε πάντα για πρωτοπορια της απλ

Γιατί υπάρχουν ακόμα τύποι σαν εσένα,που δεν έχουν ιδέα από τεχνολογία.

Σκέψου τώρα να υπήρχε κάτι σαν το airdrop,αλλά να δουλεύει με οποιοδήποτε κινητό ,σε οποιοδήποτε υπολογιστή,εδώ και επτά χρόνια.

Άσχετοι παντού,να πουλάνε ανωτερότητα τσέπης,γιατί δεν έχουν ανωτερότητα ικανότητας και γνώσης.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, polaki είπε

Έχω Apple και έχω ταλαιπωρηθεί από το κομμάτι των windows οπότε κράζω ως παθόν.. Αλλά για τα Win & Samsung τώρα δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει περιορισμός. Μπορεί να μην μεταφέρουμε ποτέ τόσα αρχεία ταυτόχρονα, αλλά γιατί να υπάρχει ο περιορισμός, αυτό εμένα με παραξενεύει.. γιατί ας πούμε 512 και όχι 256.. ή 384mb.. κάποιος ξύπνησε μια μέρα και είπε ΚΛΑΙΝ, ας το κάνουμε 512.. 

Σωστός για το Airdrop, αλλά εγώ που έχω και windows μηχανήματα αυτό δεν είναι λύση δυστυχώς.. προσωπικά τί κάνω? μεταφέρω με airdrop ότι θέλω στο macbook, και με usb stick τα τραβάω στα windows. Μέσω Λαμίας, αλλά τουλάχιστον δουλεύει... 

όπως είπα είναι λάθος τέτοια απόφαση αλλά μικρό το κακό γιατί και λύσεις υπάρχουν και σε περιορίζει σε κάτι σπάνιο στο να γίνει 😉 

αν υπάρχει θέμα μεταξύ iphone και windows είναι θέμα της apple όχι της ms που δεν βγάζει κάποια βολική σουίτα ,άλλωστε τα windows είναι σαν κοινόχρηστη πλατεία ο καθένας μπορεί να μπει και να κάνει ότι θέλει.

Δημοσ.

Όλοι λέτε το έκανα αυτό από τότε και με εκείνο το app και με εκείνο το κινητό και και και. Αυτό το feature υπάρχει χρόνια με το samsung flow. Στην προκειμένη μιλάμε για ένα feature baked in στα windows χωρίς έξτρα apps κλπ. Τώρα το κακό που το βρίσκετε δεν ξέρω.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, IT chef είπε

Για αυτό μιλάμε πάντα για πρωτοπορια της απλ

Γιατί υπάρχουν ακόμα τύποι σαν εσένα,που δεν έχουν ιδέα από τεχνολογία.

Σκέψου τώρα να υπήρχε κάτι σαν το airdrop,αλλά να δουλεύει με οποιοδήποτε κινητό ,σε οποιοδήποτε υπολογιστή,εδώ και επτά χρόνια.

Άσχετοι παντού,να πουλάνε ανωτερότητα τσέπης,γιατί δεν έχουν ανωτερότητα ικανότητας και γνώσης.

Καλώς τον IT staffer της καρδιάς μου, με τα custom ROMs του και τα όλα του.

Φυσικά, δεν έχω ιδέα. Σκέψου χρειάζομαι οδηγό για το πως να φτιάξω κανα custom gaming PC 🤣 Το άλλο που το πας; Δεν έχω ούτε account στο XDA developers

Btw, σε ζηλεύω γιατί μάλλον καταλαβαίνεις τα πάντα από το paper που παρέθεσα πιο πάνω, ενώ εγώ ο καημένος τίποτα

Υ.Γ. Ελπίζω να μελετήσεις λίγο παραπάνω την πληροφορία που σου δίνεται, όχι σαν την προηγούμενη φορά

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως αυτή την είδηση την διαβάζουμε κάθε λίγο με κάποιες παραλλαγές.

Δεν βγάζει η κάθε εταιρία έστω την δική της λύση για Windows?

Δημοσ.

Με apple θα ασχοληθούμε όταν αποφασίσει να γίνει εταιρία που απευθύνεται στο ευρύ κοινό. 

Μέχρι τότε να μην μας λυπάται κανένας παρακαλώ. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε το κάνουμε μια χαρά. Και τηλέφωνο παίρνουμε, και browsing κάνουμε και ταινίες βλέπουμε και μουσική ακούμε. Θα πάρω apple που κοστίζει 3, 4, 5 η 6 φορές παραπάνω μιας "απλής" συσκευής όταν πιάσω την καλή ή όταν κοιταχτώ μια μέρα στον καθρέφτη και αποφασίσω οτι τέτοιος παιδαράς χαραμίζεται να κυκλοφορεί με κινέζικα xiaomi, huawei και Samsung. 

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να μειώσει η apple το κόστος των προϊόντων της. Αλλά αυτό μοιάζει με ουτοπία λόγω την "ιδιαίτερης" βάσης των πελατών της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...