Προς το περιεχόμενο

LATHOS STO NOKIA 6210

DAFFY_11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

akalipte den eisai se thesi na me dioxneis ap'to forum... den tha epektatho se auto giati se auto to forum pio kala kseroume na plakonomaste para na boithame o enas ton allo (ektos eksaireseon: agnanta, gochatgr, Kafao, ADAPTORAS)<BR>oso giati eipa oti einai malakies to analio ligo perissotero giati den katalabate ti eipa... eseis mporeite na apofasisete na enothei i ericsson me tin nokia kai tin motorola kai na ftiaksoun ena super-ouao kinito pou tha exei simballei i ms kai to linux... auto den simainei TIPOTA apolitos!!! STAMATISTE NA KANETE ASKOPES SIZITISEIS!!!!!! BREITE TIPOTE ALLO GIA NA FATE TON XRONO SAS!!!

Δημοσ.

Σωστά μωρέ... ο paravoid έχει δίκιο... Όλοι εδώ μέσα είμαστε μαλάκες... Μόνο αυτός έχει δίκιο. <I> Μεγαλειότατε, επιτρέψατέ μου να σας ζητήσω ταπεινότατα συγγνώμην δια το σφάλμα μου. Πολύ σωστα ελέξατε ότι το QWERTY ουκ εγένετο προς την ημετέραν διευκόλυνσιν αλλά προς την διευκόλυνσιν των γραφομηχανών. Θα ήθελα να απολογηθώ διότι ουκ αν΄ργνωσα την εγκυκλοπαίδειαν της εξελίξεως ρων γραφομηχανών... Δεχτήτε την ταπεινήν συγγνώμην μου... </I> Ρε δεν πας να κάνεις καμια δουλειά λεω 'γω? Που μας το παίζεις και ξερόλας παλιοκαραγκιόζη. Βρε αει στο διαολο λέω εγω, μαλακισμενε, που θα με πεις και μαλακα. Αν εσύ είσαι τόσο θύμα ώστε να δεχεσαι ό,τι κάνουν οι άλλοι για σένα ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ. ΟΚ? Εγώ (όπως και οι υπόλοιποι) δεν γουστάρω να έχω ένα κινητό με άσχετα πλήκτρα ενταξει? Αν εσένα σ'αρέσει να κανεις 18 χρόνια για να το συνηθίσεις πρόβλημά σου. Ο καθένας με τα βίτσια του... Εγώ όμως σπάζομαι κατάλαβες? Αν θες να αλλάξεις θέμα άλλαξε και forum γιατί εδώ συζητάμε για να βρούμε <B> ΛΥΣΕΙΣ </B> με στόχο την <B> ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ </B> μας. Διότι αν κάποιος βρει τον τρόπο να το διορθώσει (που θα βρεθεί είμαι σίγουρος - απλώς θέλει να το πάρουμε λίγο πατριωτικά και να επιμείνουμε) τότε αυτός θα μας διευκολύνει πάρα πολύ. Βγες εσύ μετά και βρισ'τον, να δούμε... Παλιοθρασύδειλε. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μας βρίζεις το κατάλαβες? Ή μαθε τρόπους (πράγμα που ο πατέρας σου αμέλησε να σου μάθει) ή ξεκουμπήσου και φύγε από 'δω μέσα. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!! mad.gif :mad mad.gif <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR> Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον HAL9000 και από τους υπόλοιπους (πλην του paravoid) για το άσχημο λεξιλόγιό μου. Βλέπετε όμως φίλοι μου, για να συνενοηθείς με κάποιον όπως ο paravoid πρέπει να πέσεις πρώτα στο επίπεδό του, μια και αυτός αδυνατεί να έρθει τόσο ψηλά. Ελπίζω να μην ξαναέρθω σε παρόμοια κατάσταση... <HR></BLOCKQUOTE>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...