Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι εν ετει 2020 που και υπαρχει καλυψη ιντερνετ και στο τελευταιο βραχο της επικρατειας, που ελαχιστοι ειναι αυτοι που δεν εχουν προσβαση στο ιντερνετ απο το χωρο τους κλπ, πώς γινεται να αυξανονται γεωμετρικα οι αγγελιες πωλησης "για λογαριασμο φιλου"; Γινεται ο "φιλος" που πουλαει ενα PC, ενα smartphone, ενα hifi, μια φωτογραφικη μηχανη, να μην εχει προσβαση στο ιντερνετ και να βαζει αλλους να κανουν τη δουλεια; Χανω κατι, ή σωστα σκεφτομαι την πονηρη εκδοχη του θεματος; Κοινως, να αποφευγουμε συναλλαγες απο τετοιου τυπου αγγελιες; Εμπειριες;
kanesaxo Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Και πονηρό και όχι. Έχω βάλει αγγελία εγώ για λογαριασμό φίλου, επειδή ακριβώς αυτός αν γραφτεί θα έχει μηδενικές αξιολογήσεις ως νέο μέλος. Κι επειδή εγώ είχα 10 ήταν ένας "λόγος" παραπάνω. Α και έχω και μια αγγελία τέτοιου τύπου, ενεργή
leolipop Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δεν θα ελεγα οτι ειναι θεμα δικτυου.Θεμα αγνοιας θεωρω πως ειναι.Δεν ξερουν που να βαλουν αγγελια , πως κλπ.Εμενα πχ η γυναικα μου εκτος απο facebook ξερει ελαχιστα να κανει το οτιδηποτε.Σκεψου επισης οτι πολλοι δεν εχουν καν στο μυαλο τους να πουλησουν κατι αν δεν το χρειαζονται .Δηλαδη για ποιο λογο να φερει για ανακυκλωση καποιος λαπτοπ σε αριστη κατασταση με full hd οθονη , επεξεργαστη i7 , 8gb ram , ανεξαρτητα γραφικα , μαζι με γνησιο μετασχηματιστη και docking station (Hp elitebook 8540w). 50€ να ζηταγες , ουρα θα εκαναν οι ενδιαφερομενοι.Ισως ενας τετοιος ανθρωπος να μην ειχε καποιον να του πει : Θα το σπρωξω για εσενα. Εγω πριν 3 εβδομαδες εδωσα σταθερο υπολογιστη για λογαριασμο συναδελφου επειδη του επιανε χωρο και βαριοταν να ασχοληθει συν οτι ξερει οτι εγω ασχολουμαι με αυτα , εδωσε και ποσοστο πωλησης για τον κοπο μου... Υπαρχουν διαφορες περιπτωσεις...
stelios18120 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ πεθαίνω στα γέλια με το "το άνοιξα να δω αν λείπει κάτι" Και με το "το άνοιξα, και το έκλεισα, δεν το δούλεψα το κινητό" Όταν βλέπω τέτοια πεθαίνω στα γέλια. Περνάνε μάλλον τους υποψήφιους αγοραστές για χαζούς. Απλά τσίμπησε κινητακι, το άνοιξε, το δούλεψε το χάρηκε, και μετά θέλει να το πουλήσει σαν σφραγισμενο 😂😂😂😂😂 Για να σχολιάσω και αυτό που λες, ισχύει ότι καμία φορά μέλη με πολλές θετικές βάζουμε αγγελία για λογαριασμού κάποιου φίλου (και εγώ το έχω κάνει επειδή έχω παρά πάρα πολλές αξιολογήσεις) που αν έκανε λογαριασμό θα είχε 0 αξιολογήσεις και δεν εμπιστεύεται ο άλλο ευκολα και λογικο είναι. Η επειδή κάποιος βαριέται να μιλάει σε μηνύματα, να κάνει λογαριασμό κτλπ κτλπ. Γνωστός η φίλος σου λέει πούλησε το εσύ. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από stelios18120 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Εγώ πεθαίνω στα γέλια με το "το άνοιξα να δω αν λείπει κάτι" Και με το "το άνοιξα, και το έκλεισα, δεν το δούλεψα το κινητό" Όταν βλέπω τέτοια πεθαίνω στα γέλια. Περνάνε μάλλον τους υποψήφιους αγοραστές για χαζούς. Πολύ δυνατό βέβαια (αγαπημένο μου, όταν το βλέπω) είναι και η σήμανση "ΝΕΟ" για να τσιμπήσουν πελατάκια, ενώ όταν μπεις στην περιγραφή έρχονται να κολλήσουν τα όσα σωστά παρατήρησες και επισήμανες και εσύ. Επίσης, πολύ δυνατή και η στιγμή που κάνει παζάρι (για λογαριασμό φίλου πάντα). Ο λόγος; Νομίζω βγάζει μάτι. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias 1
vamvakoolas Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 εχει τυχει φιλος που δε γουσταρει σοσιαλ μιντια αλλα και ιντερνετ να πουλαει κατι και μαλιστα σε παρα πολυ καλη τιμη αν και προσπαθησε με τους παραδοσιακους τροπους μονος του (χρυση ευκαιρια/χαρτακια σε κολωνες) με παρακαλεσε και μαλιστα μου ειπε να βαλεις το κινητο μου να μη σε ζαλιζουν στη πραξη οντως εμενα ζαλισαν (στην αρχη ελεγα να καλεσουν κινητο αλλα $@) αλλα απανταγα σε μερικες ερωτησεις που ηξερα και ευτηχως αν θυμαμαι στο δευτερο υποψηφιο αγοραστη πουληθηκε σχετικα γρηγορα...
paylidis Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί από εντελώς φυσιολογικοί έως και ύπουλοι... παράδειγμα κινητά κ λαπτοπ οικογένειας και της γυναικας τα πουλάω εγώ δε γίνεται αλλιώς καθως αφενός δε κατέχουν Να καθορίσουν την πραγματική τους κατάσταση και αξία, Και αφετέρου Δε γίνεται 20-25 χρόνων κοπελίτσα να συναντηθεί με τον κάθε ξένο μαντράχαλο από το Ίντερνετ για συναλλαγή... επισης είναι και το θέμα των αξιολογήσεων, θα προτιμούσες εσυ ένα κινητό ή ένα λαπτοπ 300-400€ από κάποιον με 70 ή με 0 αξιολογήσεις;;
cat1967 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Το τι διαβαζει κανεις στις αγγελιες δεν λεγεται. Εχει πολυ πλακα. Εμενα μαρεσουν επισης τα σφραγισμενα παρελκομενα, ασχετα αν το κινητο ειναι 1 ετους με γρατσουνιες και ξεζουμισμενη μπαταρια. Επισης μαρεσει η εγγυηση απο Κινα, το εντος εγγυησης (αλλα το ποσο εντος δεν μας το λεει). Τελος εχουν πλακα οι σπαμερς που ρωταν υπαρχει ακομα?
logistoulis Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 14 ώρες πριν, BackFromHell είπε Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι εν ετει 2020 που και υπαρχει καλυψη ιντερνετ και στο τελευταιο βραχο της επικρατειας, που ελαχιστοι ειναι αυτοι που δεν εχουν προσβαση στο ιντερνετ απο το χωρο τους κλπ, πώς γινεται να αυξανονται γεωμετρικα οι αγγελιες πωλησης "για λογαριασμο φιλου"; Γινεται ο "φιλος" που πουλαει ενα PC, ενα smartphone, ενα hifi, μια φωτογραφικη μηχανη, να μην εχει προσβαση στο ιντερνετ και να βαζει αλλους να κανουν τη δουλεια; Χανω κατι, ή σωστα σκεφτομαι την πονηρη εκδοχη του θεματος; Κοινως, να αποφευγουμε συναλλαγες απο τετοιου τυπου αγγελιες; Εμπειριες; έχω πουλήσει πράγματα για λογαριασμό φίλων (2 φορές όλες κι όλες) πριν χρόνια, μόνο και μόνο επειδή είχα πιο γνωστό προφίλ οπότε δεν θα φοβόταν ο άλλος οτι μιλάει με ανύπαρκτο τύπο ή απατεώνα και όντως και τις δύο φορές ξεφορτώθηκα ο,τι ήταν σε λιγότερο από 24ωρο
christakos07 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσωπικά βάζω αγγελίες για λογαριασμό φίλων, χωρίς να κρύβεται καποιος δόλος. Πολλοί θα προτιμήσουν ένα άτομο με 40-50 αξιολογήσεις, παρά ένα με μηδενικές. Επίσης κανένα σοβαρό μέλος δε θα παίξει κορώνα γράμματα το προφίλ του, για μια αγγελία φίλου/γνωστού, άρα το θεωρώ επιπλέον δικλείδα (πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις). Α και όταν βάζω αγγελίες φίλων πλέον, ή γνωστών φίλων, καθορίζω προσωπικά την τιμή. Δεν πρόκειται να βάλω αγγελία με τιμή εξωπραγματική. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από christakos07
leolipop Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δε θυμαμαι αν το ινσομνια ηταν παλιοτερα , λογικοτερο στις αγγελιες.Πλεον πολλες αγγελιες βλεπεις να εχουν ατακες που λετε παραπανω και τιμες αστειες...Πραγματα που αλλοι χαριζουν στον αντιστοιχο θεμα του φορουμ , εδω καποιοι να ζητανε λεφτα και οχι λιγα.Ειδικα οταν διαβαζω θεματα που κοσμος ψαχνεται για αναβαθμιση απο C2D υπολογιστες , καποιοι να δινουν "σετακια" με 50€ !! Για κατι χωρις εγγυηση και ηδη 10-13 ετων!!Βεβαια ο καθενας πουλαει οτι θελει οσο θελει. Σταματησα να ασχολουμαι με τις αγγελιες στο φορουμ εδω.Facebook και μονο.Πολυ απλη διαδικασια , αμεση και προσιτη στον καθενα (εδω δωσε σταθερο υπολογιστη και οθονη σε ενα παππου 68 χρονων για τα εγκονια του και πριν λιγο καιρο σε ενα αλλο κυριο 70 ετων ενα λαπτοπ , ακομα και ποδηλατο παιδικο σε μια μαμα για το παιδακι της.Αντιστοιχα και καποιος που δεν το κατεχει το φορουμ μπορει πανευκολα να βαλει αγγελια , Φωτο κειμενο , τιμη , τελος. Εννοειται πως η Χρυση ευκαιρια δεν υπαρχει πια , εκει και αν υπαρχουν ατομα που ρωτανε What is your final price ... ειναι ενημεροι και αυτοι αλλα δεν μπορουν να κανουν και κατι. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από leolipop
forgotten Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 εχει τυχει φιλος να προσπαθει να δωσει ενα mac mini , οπως το δικο μου που ειχα και δεν μπορουσε να το δωσει γιατι δεν ειχε αξιολογησεις , εφοσον μπορουσα πηρα το mac το ελεγξα για την λειτουργια του για να μην λεω αρλουμπες και το εδωσα εγω , μου κερασε και 2-3 φορες μπυρα και ηρθα στα ισια μου δεν ειναι απαραιτητο απατεωνας καποιος που βαζει αγγελια για φιλο του , υπαρχουν αρκετοι που φοβουνται μην τους γελασουν , πως να το στειλουν κλπ κλπ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις