Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα ειμαι συνδρομητης wind vdsl 50 με πολυ μικρη αποσταση απο την καμπινα του παροχου. Εδω και περιπου 2 εβδομαδες σχεδον σε ολα τα online games εχω θεματα με πολυ υψηλο Ping. Σε ενα μπορει να εχω 70 ms με πολυ μικρες διακυμανσεις και στο ακριβως επομενο να εχω 500 με 600 η ξαφνικα spikes που παει 1500 η 2000 ms με επιτοπου αποσυνδεση. Επειδη κλασσικα με τους παροχους δεν μπορεις ευκολα να βγαλεις ακρη και δεν εχω αρκετες τεχνικες γνωσεις τι μπορω να κανω; Εχω μιλησει μεσω μαιλ με το support ολων των παιχνιδιων και απο ελεγχους που καναμε δεν προεκυψε καποιο προβλημα. Οι τεχνικοι της wind μου λενε οτι δεν μπορουν να βρουν κατι στη γραμμη εξ αποστασεως και οτι συγχρονιζει πολυ καλα. Συνδεομαι με Wifi και η αποσταση απο το ρουτερ ειναι περιπου 10 μετρα με 1 μονο τοιχο να παρεμβαλει. Οι υπολοιπες πτυχες του ιντερνετ ωστοσο οπως τα up/down speeds ειναι μια χαρα. Μεχρι τωρα εχω δοκιμασει να αφησω μονο το λαπτοπ συνδεδεμενο στο μοντεμ χωρις αποτελεσμα ασταματητα reset στο ρουτερ κλπ αλλα τιποτα δεν εχει λυσει το προβλημα περα απο την χρηση καλωδιου ethernet κατι το οποιο δεν ειναι δυνατο σε συστηματικη βαση.

Επεξ/σία από Ogeorgopoulos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...