Προς το περιεχόμενο

map D-->A

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο screenshot σου δείχνω αυτό που έκανα στο λάπτοπ με το Α και Β τα οποία "δείχνουν" σε φακέλους στον δίσκο. Δεν είναι συντομεύσεις και νομίζω ότι είναι ο μόνος τρόπος να εμφανίσεις τα Α και Β σαν δίσκους.

Εξ' άλλου, όπως είπες, αυτά που είχες σε πήγαιναν σε κάποιον φάκελο στον δίσκο και όχι σε πραγματικό partition, οπότε μόνο με την subst το βλέπω να γίνεται αυτό.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, micos000 είπε

Στο screenshot σου δείχνω αυτό που έκανα στο λάπτοπ με το Α και Β τα οποία "δείχνουν" σε φακέλους στον δίσκο. Δεν είναι συντομεύσεις και νομίζω ότι είναι ο μόνος τρόπος να εμφανίσεις τα Α και Β σαν δίσκους.

Εξ' άλλου, όπως είπες, αυτά που είχες σε πήγαιναν σε κάποιον φάκελο στον δίσκο και όχι σε πραγματικό partition, οπότε μόνο με την subst το βλέπω να γίνεται αυτό.

οχι! παλια τον D για παραδειγμα τον ειχα κανει Α. δεν ηταν συντομευση.. φαντασου πως αλλαζεις τον D σε A

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί είπες ότι το built in των windows δε σου δίνει τα A και B; Στο λάπτοπ μου τα δίνει μια χαρά.

spacer.png

Δες στο bios μήπως πρέπει να απενεργοποιήσεις το floppy για να ελευθερωθούν τα Α και Β.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα γράμματα είναι διαθέσιμα από τα Windows. Για την δέσμευση από το bios έχει αναφερθεί ήδη  δύο φορές νωρίτερα και (μάλλον) ότι το έχει τσεκαρει. Άρα ίσως να είναι κάτι αλλο

@emperor4her μήπως έκανες κανένα reset η load defaults στην μητρική? 

Δοκιμασε με ένα live USB να δεις εάν σου δίνει διαθέσιμα τα Α και B

Επεξ/σία από Crybal
Δημοσ.
Στις 16/4/2020 στις 12:33 ΠΜ, micos000 είπε

Γιατί είπες ότι το built in των windows δε σου δίνει τα A και B; Στο λάπτοπ μου τα δίνει μια χαρά.

spacer.png

Δες στο bios μήπως πρέπει να απενεργοποιήσεις το floppy για να ελευθερωθούν τα Α και Β.

Στις 16/4/2020 στις 1:20 ΠΜ, Crybal είπε

Τα γράμματα είναι διαθέσιμα από τα Windows. Για την δέσμευση από το bios έχει αναφερθεί ήδη  δύο φορές νωρίτερα και (μάλλον) ότι το έχει τσεκαρει. Άρα ίσως να είναι κάτι αλλο

@emperor4her μήπως έκανες κανένα reset η load defaults στην μητρική? 

Δοκιμασε με ένα live USB να δεις εάν σου δίνει διαθέσιμα τα Α και B

δεν ξερω τι εγινε, αλλα σημερα για καποιο λογο που πηγα να το ξαναδοκιμασω μου εδωσε την επιλογη να τα αλλαξω απο το built in των windows.. τι να πω...  δεν αλλαξα καμια ρυθμιση, απλα μου εδωσε και το Α και το Β σαν επιλογες!! 

τελος καλο ολα καλα! 

ευχαριστω ολους για το χρονο τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...