Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Ακόμα και με τους λογιστές δεν μπορώ να βγάλω άκρη και είπα να ρωτήσω εδώ πέρα και να το συζητήσουμε μπας και βγάλω κάποια άκρη.

Εχω κύριο ΚΑΔ 4741 όπου έχει ανακοινωθεί σε 2 σημεία, στα ΚΑΔ όπου πλήττονται και στα ΚΑΔ με αναστολή εργασίας όπου εκεί αναφέρει επίσης ''με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)''.

Τώρα εγώ σαν κατάστημα στα 2έυοντα έχω επισκευές κινητών όπου είναι στα ΚΑΔ που δεν κλείνουν. Στο 1520 που μίλησα με είπε κοιτάνε το Κύριο ΚΑΔ και πρέπει να είμαι κλειστός αλλα μπορώ να πουλάω τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, Δεκτό ας πούμε. Με έχουν τρελάνει στα τηλέφωνα για προβλήματα σε υπολογιστές και κινητά (εκτροπή του μαγαζιού στο κινητό έχω) και θέλουν να τα κάνουν γιατί τα παιδιά τους κάνουν μαθήματα πλέον ηλεκτρονικά.

Στην αρχή πήγαινα τα παραλάμβανα απο τα σπίτια τους, επισκευή και επιστροφή. Κανονικά απόδειξη όλα. Δίνω τα χαρτιά, Ζ κλπ στον λογιστή και με παίρνει μου λέει να μην δουλεύω γιατί δεν πρέπει να κόβω αποδείξεις ''παίζει να χάσω το επίδομα των 800 ευρώ''. Στην αίτηση που έγινε στην ΕΡΓΑΝΗ με έβγαλε σαν αναστολή λειτουργίας (δεν έχω κάνει κάποια άλλη και δεν ξέρω αν βγήκε). Οπότε εγώ μπορώ να παραλαμβάνω και να δουλέψω χωρίς πρόβλημα απο σπίτια και να στέλνω με currier (ή με τους τοπικούς διανομείς) κόβοντας βέβαια αποδείξεις; χωρίς απόδειξη δεν δίνω ούτε ένα τζαμάκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...