Cyan Eye Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Καλησπερα σας εχω το εν λογω κινητο του τιτλου το οποιο σημερα μου επεσε καταλαθος στον νιπτηρα με αποτελεσμα να βραχει. στην αρχη δεν του εδωσα σημασια αφου το σκουπισα και το δουλεψα για κανα μισαωρο αλλα ξαφνικα εκει που εβλεπα netflix εσβησε και εκτοτε επαψε να λειτουργει και να μην αποκρινεται σε τιποτα. ενω παρατηρησα μια θολοτητα στην μπροστινη καμερα (ξεκαθαρη υγρασια) Τωρα του ανοιξα τα καπακια και το εβαλα μεσα σε ενα ταπερακι με ριζυ και του κλεισα το καπακι, αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω. να αναφερω οτι εχει εγυηση ακομα αλλα δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω. περιμενω γνωμες σας.
kp1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 42 λεπτά πριν, Cyan Eye είπε Καλησπερα σας εχω το εν λογω κινητο του τιτλου το οποιο σημερα μου επεσε καταλαθος στον νιπτηρα με αποτελεσμα να βραχει. στην αρχη δεν του εδωσα σημασια αφου το σκουπισα και το δουλεψα για κανα μισαωρο αλλα ξαφνικα εκει που εβλεπα netflix εσβησε και εκτοτε επαψε να λειτουργει και να μην αποκρινεται σε τιποτα. ενω παρατηρησα μια θολοτητα στην μπροστινη καμερα (ξεκαθαρη υγρασια) Τωρα του ανοιξα τα καπακια και το εβαλα μεσα σε ενα ταπερακι με ριζυ και του κλεισα το καπακι, αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω. να αναφερω οτι εχει εγυηση ακομα αλλα δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω. περιμενω γνωμες σας. Η εγγύηση δεν έχει σχέση γιατί είναι δικια σου ευθύνη το μόνο που σε καλύπτει η εγγυηση αν θελήσεις να το φτιάξεις είναι ότι γλυτώνεις τα εργατικά. Και εγώ μόνο για το ρύζι ξέρω αν και στα καινούρια κινητά δεν ισχύει
AntiCambeR Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 23 ώρες πριν, Cyan Eye είπε Καλησπερα σας εχω το εν λογω κινητο του τιτλου το οποιο σημερα μου επεσε καταλαθος στον νιπτηρα με αποτελεσμα να βραχει. στην αρχη δεν του εδωσα σημασια αφου το σκουπισα και το δουλεψα για κανα μισαωρο αλλα ξαφνικα εκει που εβλεπα netflix εσβησε και εκτοτε επαψε να λειτουργει και να μην αποκρινεται σε τιποτα. ενω παρατηρησα μια θολοτητα στην μπροστινη καμερα (ξεκαθαρη υγρασια) Τωρα του ανοιξα τα καπακια και το εβαλα μεσα σε ενα ταπερακι με ριζυ και του κλεισα το καπακι, αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω. να αναφερω οτι εχει εγυηση ακομα αλλα δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω. περιμενω γνωμες σας. Δεν θα έπρεπε να πάρει μέσα νερό, έχει πιστοποίηση IP68.Μήπως σου έχει πέσει κάτω η το έχεις αφήσει ποτέ στον ήλιο;Το πιο πιθανό είναι κάποιο καπάκι να μην εφαρμόζει σωστά. Το XZ1 που έχω δεν παίρνει νερό, 1 φορά το ξέχασα στο δίπλα παγκάκι σε πλατεία και έκανε "μπάνιο" απο τα sprinklers, έβγαλα την θήκη, σκούπισα το κινητό και την καθάρισα και όλα καλά.Δεν έχει όμως καπάκια σε καμία θύρα. Καλά είναι να το πας σε επίσημο service αν είναι εντός εγγύησης, το σωστό είναι να στο επισκευάσουν δωρεάν εφόσον δεν έχει κάποια παραμόρφωση στο σασί απο πέσιμο. Δεν είναι όλα τα service το ίδιο, νομίζω η omnitech θεωρείται καλύτερο σε σχέση με τα υπόλοιπα. Πιθανόν να στο βγάλουν εκτός εγγύησης, πρέπει να επικαλεστείς οτι είναι IP68.Δεν το έβαλες σε αλμυρό νερό, ούτε καν βούτηξε σε νερό.
Cyan Eye Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Δεν θα έπρεπε να πάρει μέσα νερό, έχει πιστοποίηση IP68.Μήπως σου έχει πέσει κάτω η το έχεις αφήσει ποτέ στον ήλιο;Το πιο πιθανό είναι κάποιο καπάκι να μην εφαρμόζει σωστά. Το XZ1 που έχω δεν παίρνει νερό, 1 φορά το ξέχασα στο δίπλα παγκάκι σε πλατεία και έκανε "μπάνιο" απο τα sprinklers, έβγαλα την θήκη, σκούπισα το κινητό και την καθάρισα και όλα καλά.Δεν έχει όμως καπάκια σε καμία θύρα. Καλά είναι να το πας σε επίσημο service αν είναι εντός εγγύησης, το σωστό είναι να στο επισκευάσουν δωρεάν εφόσον δεν έχει κάποια παραμόρφωση στο σασί απο πέσιμο. Δεν είναι όλα τα service το ίδιο, νομίζω η omnitech θεωρείται καλύτερο σε σχέση με τα υπόλοιπα. Πιθανόν να στο βγάλουν εκτός εγγύησης, πρέπει να επικαλεστείς οτι είναι IP68.Δεν το έβαλες σε αλμυρό νερό, ούτε καν βούτηξε σε νερό. Σημερα αφου ανοιξα το ταπερακι με το ρυζι που το εβαλα για να στεγνωσει, το κινητο ξαναδουλευει, με μονο θεμα οτι πλεον δεν ανοιγουν οι καμερες. μετα απο επανεκκινηση ανοιγει η μπροστινη αλλα αν επιχειρησω να βαλω σε λειτουργια την μπροστινη τοτε κρασαρει η καμερα και βγαινει στο μενου.
kp1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 53 λεπτά πριν, Cyan Eye είπε Σημερα αφου ανοιξα το ταπερακι με το ρυζι που το εβαλα για να στεγνωσει, το κινητο ξαναδουλευει, με μονο θεμα οτι πλεον δεν ανοιγουν οι καμερες. μετα απο επανεκκινηση ανοιγει η μπροστινη αλλα αν επιχειρησω να βαλω σε λειτουργια την μπροστινη τοτε κρασαρει η καμερα και βγαινει στο μενου. Πηγαίνε το για εγγύηση και ευγενικά πάντα πες τους λίγο νερό έπεσε και ότι είναι αδιάβροχο και αν μπορούν να κάνουν κάτι. Αν είναι το κινητό πένα και δεν έχει άλλα σημάδια ή σπασίματα έχεις ελπίδες.
NOODLE Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχεις εγγυηση κανονικά. κατοχος xz premium παλιοτερα το εβαλα σε μια σαμπανιερα με νερο και θολωσε η κάμερα. με λιγα λογια το έστειλα στην omnitech και το έκανε εντος εγγύησης αντικαταση. Επισημο service η σονυ δεν εχει. υπαρχει η arvato και η omnitech. Η omnitech ειναι ανώτερη κατα την γνώμη μου. Λογω καραντινας φαντάζομαι μονο με κουριερ γίνονται αποστολές.γραψε σε ενα χαρτακι τι πρόβλημα εχει το κινητό βαλε μεσα και αντιγραφο της απόδειξης καθώς και τα στοιχεία επιστροφής/επικοινωνιας. πες οτι επεσε νερακι οτι τα πορτακια ηταν σφραγισμνένα. και θα είσαι κομπλε. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από NOODLE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα