polaki Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, AtiX είπε Λογικά θα γίνει και αυτό... απλά πιστεύω ότι για την ελληνική πραγματικότητα θα είναι αρκετά δύσκολο μιας και άντε να εξηγήσεις στον άλλον τι σημαίνει εργασία από το σπίτι όταν ο άλλος ή θα νομίζει ότι όλη μέρα θα κωλοβαράς κτυπώντας τα πλήκτρα του υπολογιστή με τις πυτζάμες ή θα νομίζει ότι αφού είσαι σπίτι, τι και αν είναι 9 η ώρα το βράδυ, εσύ θα πρέπει να κάτσεις και δουλέψεις 12ώρα... Δεν ξέρω πόσοι από εσάς στο τόπικ εδώ όντως δουλεύετε από σπίτι... αλλά όσοι δουλεύετε, για πείτε λίγο αν το ωράριο είναι πλέον 8ωρο και δεν έχει γίνει λάστιχο... Δεν υπάρχει και ΟΥΤΕ θα υπάρξει work from home με ΣΕΒΑΣΜΟ στην Ελλάδα, εδώ δεν έχουμε σεβασμό στα γραφεία μέσα ρε μάγκες, στο σπίτι θα τον βρούμε? Που ζείτε? Ένα καρκίνωμα είναι, που δίνει το "δικαίωμα" στον κάθε πρήχτη να σε παίρνει στις 21:30 και επειδή δεν απαντάς να σου στέλνει sms και να σου λέει ΠΑΡΕ ΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ. Ρε δε Γ***ΕΣΑΙ? Και αύριο μέρα είναι.. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από polaki 4
Aurumnus Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, pantelikas είπε Στην ελληνική αγορά τα refurbished πουλάνε. Στην εταιρεία που δουλεύω εγώ απλά πήραν οι περισσότεροι τους σταθερούς στο σπίτι. (που ήταν refurbished SFF) https://www.kathimerini.gr/1072680/article/oikonomia/epixeirhseis/katakoryfh-ay3hsh-ths-zhthshs-gia-metaxeirismenoys-ypologistes Εγώ τις μέρες που δεν πάω γραφείο, παίρνω μόνο τον HDD του γραφείου και τον κοτσάρω στο παλιό desktop που έχω, απλά αποσυνδέοντας τον δικό μου SSD. Βέβαια και το PC του γραφείου είναι παλιό. 17 ώρες πριν, markos9 είπε Καλύτερα αυτό να μην γίνει φίλε μου. γιατι μετά θα χαθεί το 8 ωρο όπως και θα ανεβούν οι απαιτήσεις κι όλα αυτά για 600 ευρώ. Κάλο είναι όταν φεύγουμε από την δουλειά και χτυπάμε την κάρτα μας να μένει εκεί και να συνεχίζεται την επόμενη εργάσιμη. Όπως ακριβώς τα λες θα γίνει. Άλλο που δεν θέλουν οι εργοδότες να χαθεί "η αίσθηση του 8ωρου". Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από Aurumnus
Kapws Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, polaki είπε Δεν ξέρω πόσοι από εσάς στο τόπικ εδώ όντως δουλεύετε από σπίτι... αλλά όσοι δουλεύετε, για πείτε λίγο αν το ωράριο είναι πλέον 8ωρο και δεν έχει γίνει λάστιχο... Δεν υπάρχει και ΟΥΤΕ θα υπάρξει work from home με ΣΕΒΑΣΜΟ στην Ελλάδα, εδώ δεν έχουμε σεβασμό στα γραφεία μέσα ρε μάγκες, στο σπίτι θα τον βρούμε? Που ζείτε? Ένα καρκίνωμα είναι, που δίνει το "δικαίωμα" στον κάθε πρήχτη να σε παίρνει στις 21:30 και επειδή δεν απαντάς να σου στέλνει sms και να σου λέει ΠΑΡΕ ΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ. Ρε δε Γ***ΕΣΑΙ? Και αύριο μέρα είναι.. Εμείς πάντως με το remote working έχουμε βρει την υγειά μας. ~17:15 έχουμε χαιρετηθεί και κάνει shutdown τα laptops (εκτός και αν καταστρέφεται το σύμπαν), ενώ στο γραφείο πριν τις 18:00-18:30 δεν φεύγαμε...
flox Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 21 ώρες πριν, alexakos89 είπε Στην εταιρία που δουλεύω εγώ , όλα τα λαπτοπ που πήρε ήταν refurbished,οπως και οι περισσοτερες. Αλλά περίεργο που δεν είχαμε αύξηση γενικώς.. Καλά η apple παει για κλεισιμο. Μονιμος χαμενη. Ναι πάει για κλείσιμο έτσι μου είπαν και μένα. Το ξέρω από μέσα
polaki Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, Kapws είπε Εμείς πάντως με το remote working έχουμε βρει την υγειά μας. ~17:15 έχουμε χαιρετηθεί και κάνει shutdown τα laptops (εκτός και αν καταστρέφεται το σύμπαν), ενώ στο γραφείο πριν τις 18:00-18:30 δεν φεύγαμε... Στο μεταξύ σας ναι.. όταν έχεις επικοινωνία με πελάτες όμως την πάτησες.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα