Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιός τα λέει  αυτά;

Στέγνωσαν οι αποθήκες των αλυσίδων στην Ελλάδα 

Απόδειξη ότι λόγω υψηλής ζήτησης οι τιμές τους έχουν ανεβεί ως και 30%.

Οσο για τις κάμερες αυτές πλέον είναι ανύπαρκτες και  κάποιοι μεταπράτες βρήκαν την ευκαιρία να τις πουλήσουν στην μαύρη αγορά χέρι-χέρι, Ούτε τιμολόγια ούτε αποδείξεις.

web κάμερες των 25 ευρώ πωλούνται μέσω αγγελιών 90 και 120 ευρώ!

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, υπομονή γιατί τον χειμώνα του 2021 ελλείψει ζήτησης θα τα δίνουν bir para!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Πως γίνεται αυτό όταν λόγω του ιού όλες οι εταιρίες δουλεύουν με work form home? Εδώ η Εθνική αγόρασε τον τελευταίο μήνα 3.500 λάπτοπ για αυτό το λόγο.

Αναφερει παγκοσμια οχι μονο στην Ελλαδα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα στατιστικά αναφέρονται σε παγκόσμιο επίπεδο , καμμία σχέση ή λίγο η πανδημία , ο κόσμος λίγο έχει αποστασιοποιηθεί απο τα λάπτοπ  , τα κρατάει περισσότερα χρόνια και τα καινούργια λαπτοπ πάσχουν απο αξιοπιστία και όλα έχουν προβλήματα χωρίς εξαίρεση , οι τιμές τσιμπημένες και το οικονομικό βάρος πέφτει περισσότερο στις καθημερινές ανάγκες , ίσως η AMD να αλλάξει λιγο την κατάσταση

μου κάνει εντύπωση που πριν δυο μήνες πρώτο  λαπτοπ σε πωλήσεις στο amazon ήταν το Macbook Air του 2017 !  κατα τον Linus

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.

Εγώ πάντως περιμένω RYZEN 4000 να δω τι ψάρια θα πιάσουν και μετά να αποφασίσω τι να πάρω.  

Δεν είμαι σίγουρος!  Αλλά νομίζω ότι Πρόγραμμα και να έχεις σε WIN7 παίζει στα WIN 10 με λειτουργία συμβατότητας!  Κάνω λάθος? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, andreas314p είπε

Αλλά νομίζω ό,τι Πρόγραμμα και να έχεις σε WIN7 παίζει στα WIN 10 με λειτουργία συμβατότητας!  Κάνω λάθος? 

Ναι, πας από τις ιδιότητες του προγράμματος και στη λειτουργία συμβατότητας επιλέγεις την έκδοση windows που θέλεις.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zx1234r είπε

Πως γίνεται αυτό όταν λόγω του ιού όλες οι εταιρίες δουλεύουν με work form home? Εδώ η Εθνική αγόρασε τον τελευταίο μήνα 3.500 λάπτοπ για αυτό το λόγο.

Πλούτισαν οι έμποροι που πλάσαραν ότι σαπίλα είχαν στις αποθήκες σε τιμή σύγχρονου υπολογιστή

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε

Εγώ ελπίζω για το αντίθετο πολλές εργασίες μπορούν να γίνουν και απο το σπίτι εξίσου καλά οπότε ελπίζω στο να το αναγνωρίσουν αυτό οι εταιρίες εδώ στην ελλάδα και να προσφέρουν και θέσείς εργασίας απο το σπίτι ή εστω να υπάρχει η επιλογή κάποιες μέρες ή για κάποιες υποχρεώσεις να μπορεί ο υπάλληλος να ολοκληρώσει την εργασία του στο σπίτι. 

Λογικά θα γίνει και αυτό... απλά πιστεύω ότι για την ελληνική πραγματικότητα θα είναι αρκετά δύσκολο μιας και άντε να εξηγήσεις στον άλλον τι σημαίνει εργασία από το σπίτι όταν ο άλλος ή θα νομίζει ότι όλη μέρα θα κωλοβαράς κτυπώντας τα πλήκτρα του υπολογιστή με τις πυτζάμες ή θα νομίζει ότι αφού είσαι σπίτι, τι και αν είναι 9 η ώρα το βράδυ, εσύ θα πρέπει να κάτσεις και δουλέψεις 12ώρα...

43 λεπτά πριν, stafaf είπε

Προλαβαίνεις 2-3 μηνύματα ακόμη πιστεύω. 😂😅🤣

Φίλε μου, κρίνοντας από τις αντιδράσεις του σε εμένα, πρέπει να έπαθε αφυδάτωση από το κλάμα που έριξε σήμερα... ελπίζω να πίνει πολλά υγρά...

Δημοσ.
1 hour ago, monoxromos said:

Ποιός τα λέει  αυτά;

Στέγνωσαν οι αποθήκες των αλυσίδων στην Ελλάδα 

Απόδειξη ότι λόγω υψηλής ζήτησης οι τιμές τους έχουν ανεβεί ως και 30%.

Οσο για τις κάμερες αυτές πλέον είναι ανύπαρκτες και  κάποιοι μεταπράτες βρήκαν την ευκαιρία να τις πουλήσουν στην μαύρη αγορά χέρι-χέρι, Ούτε τιμολόγια ούτε αποδείξεις.

web κάμερες των 25 ευρώ πωλούνται μέσω αγγελιών 90 και 120 ευρώ!

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, υπομονή γιατί τον χειμώνα του 2021 ελλείψει ζήτησης θα τα δίνουν bir para!

Είσαι βέβαιος πως θα υπάρχει έλλειψη ζήτησης;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zx1234r είπε

Ίσως να ήταν τόσο καλή (μεγάλη) η προμήθεια (μίζα) που δεν θα διέκοπτε τίποτα την προμήθεια...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, zx1234r είπε

Προφανώς γιατί οι πωλήσεις λιανικής είναι στα τάρταρα.

Δημοσ.

Καλά που πρόλαβα και αγόρασα laptop τώρα έναν SSD  και Μ. 2 κάρτα και καθάρισε βάλαμε και 16GB RAM βγάλαμε τα τέσσερα και είναι μία χαρά

Δημοσ.

Πες μας τι πινεις εσυ και δεν μας δινεις...... καποιο λαθος κανει ο ποιητης... στην ελλαδα παντως δεν εχει μεινει τπτ!!

Δημοσ.

Τα λαπτοπ ειναι πανακριβα. Επειδή χρειάζεται να δουλεύω από το σπίτι λόγω κοβιντ, αγόρασα PC και κάνω άνετα τη δουλειά μου. Το αντίστοιχο λάπτοπ θα μου κόστιζε τουλάχιστον τα διπλά. 

Δημοσ.
8 hours ago, zx1234r said:

Επειδή βρέθηκα σε εταιρία που προετοιμαζόταν πυρετωδώς για υλοποίηση work from home, θυμάμαι πως για 60 λάπτοπ που ήθελαν, δεν μπορούσαν με τίποτα να βρουν διαθεσιμότητα. Και τελικά αγόρασαν 30 απο δω, 10 απο κεί και άλλα 20 απο τον άλλο. Δηλαδή αν μη τι άλλο, θα έπρεπε τα νούμερα που μας λένε να έχουν φτάσει στο θεό.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα στην εταιρεία μου μιας και οι υπάλληλοι δουλεύουν πλέων όλοι από το σπίτι. Χρειάστηκα 4 ισχυρά laptops για developers και επειδή δεν έβρισκα αυτά που ήθελα τους αγόρασα gaming laptops! Από μεγάλη εταιρεία που προμηθεύομαι laptops μου είπαν ότι έχουν πρόβλημα στις εισαγωγές και αναγκαστικά "σπρώχνουν" ότι στοκ έχουν... οπότε ότι πουλήθηκε στην Ελλάδα ήταν στις Ελληνικές αποθήκες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...