Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1)Εvil within 2 πιο προσβασιμο απο το 1ο με πιο κατανοητη ιστορια, και βγαινει νερακι χωρις να κουραζει υπερβολικα σαν καποια αλλα.

2)Resident evil 2 ειναι παρα πολυ καλη επιλογη αλλα ειναι πιο old school οποτε αμα εχεις συνηθισει σε πιο καινουργια παιχνιδια θα σε δυσκολεψει πολυ, εχει πολυ ψαξιμο και πολυ backtracking.

3)Resident evil 7 πολυ ωραια ατμοσφαιρα πιο ευκολο απο το resident evil 2, καμια σχεση βεβαια με resident evil δινει και αυτο εμφαση σε ψυχολογικο τρομο ειναι first person και δεν εχει ζομπι.

Μετα απο αυτα τα τρια παμε σε horror παιχνιδια που ναι περισσοτερο walking simulators οπως το πρωτο outlast που ειναι μεν τιμιο αλλα λιγο βαρετο γιατι δεν κανεις πολλα πραγματα.

• Like 2
  • Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Προτάσεις για online stealth παιχνίδι

Δεν εχω παιξει ποτε μου On line καποιο παιχνιδι .

Δε ξερω πραγματικα πως μου ρθε αλλα αναρωτιομουν αν υπαρχει καποιο παιχνιδι (on line παντα) στο οποιο κυριαρχο στοιχειο να ειναι το stealth .

Δηλαδη να ειναι πολλοι παικτες μεσα στο ιδιο περιβαλλον και ενω ο στοχος σου θα ειναι να σκοτωσεις τους αλλους χωρις να γινεις αντιληπτος,ταυτοχρονα θα πρεπει να κρυβεσαι για να μη σε σκοτωσουν.

Πραγματικα απο on line παιχνιδια δε γνωριζω τιποτα αλλα νομιζω οτι αυτο θα ηταν ενδιαφερον,ισως περισσοτερο ενδιαφερον απο ενα shοot em up .

Υπαρχει καποιος τιτλος που να γνωριζετε μ αυτο το χαρακτηριστικο;

Ευχαριστω

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vagelis81 είπε

Δεν εχω παιξει ποτε μου On line καποιο παιχνιδι .Δε ξερω πραγματικα πως μου ρθε αλλα αναρωτιομουν αν υπαρχει καποιο παιχνιδι (on line παντα) στο οποιο κυριαρχο στοιχειο να ειναι το stealth .Δηλαδη να ειναι πολλοι παικτες μεσα στο ιδιο περιβαλλον και ενω ο στοχος σου θα ειναι να σκοτωσεις τους αλλους χωρις να γινεις αντιληπτος,ταυτοχρονα θα πρεπει να κρυβεσαι για να μη σε σκοτωσουν.Πραγματικα απο on line παιχνιδια δε γνωριζω τιποτα αλλα νομιζω οτι αυτο θα ηταν ενδιαφερον,ισως περισσοτερο ενδιαφερον απο ενα shοot em up .Υπαρχει καποιος τιτλος που να γνωριζετε μ αυτο το χαρακτηριστικο;Ευχαριστω

Σαν την ταινία Batoru Rowaiaru εννοείς; Πωωωω θα γινόταν κορυφαίο παιχνίδι!

oh wait...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vagelis81 είπε

Δεν εχω παιξει ποτε μου On line καποιο παιχνιδι .Δε ξερω πραγματικα πως μου ρθε αλλα αναρωτιομουν αν υπαρχει καποιο παιχνιδι (on line παντα) στο οποιο κυριαρχο στοιχειο να ειναι το stealth .Δηλαδη να ειναι πολλοι παικτες μεσα στο ιδιο περιβαλλον και ενω ο στοχος σου θα ειναι να σκοτωσεις τους αλλους χωρις να γινεις αντιληπτος,ταυτοχρονα θα πρεπει να κρυβεσαι για να μη σε σκοτωσουν.Πραγματικα απο on line παιχνιδια δε γνωριζω τιποτα αλλα νομιζω οτι αυτο θα ηταν ενδιαφερον,ισως περισσοτερο ενδιαφερον απο ενα shοot em up .Υπαρχει καποιος τιτλος που να γνωριζετε μ αυτο το χαρακτηριστικο;Ευχαριστω

πάρα πολλά παιχνίδια έίναι online και έχουν το stealth element. ένα που μου έκανε καλή εντύπωση τώρα τελευταία είναι αυτό.

https://store.steampowered.com/app/555440/Deathgarden_BLOODHARVEST/

Δυστυχώς μόνο για pc και steam.

Δημοσ.

Τσέκαρε και το watch dogs, επίσης τα παλιά assassin's creed ήταν σε αυτό το μοτίβο που περιγράφεις στο online κομμάτι, (δεν έχω άποψη για τα 2 τελευταία). 

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ ολους για τις απαντησεις σας.Καποιοι τιτλοι ειναι οντως πολυ καλοι αλλα αυτο που δεν ηξερα ειναι οτι σε ολους πρεπει να εχεις συνδρoμη στο ps plus .Δεν εχω ασχοληθει ποτε μου με on line gaming και δε το ηξερα .Επειδη ομως δε ξερω ποσο θα μου αρεσει αυτο το ειδος παιχνιδιου (το on line δηλαδη ) δε θα προχωρησω σε ενα ακομη εξοδο .Σας ευχαριστώ πολυ ολους

Δημοσ.

Παιδια στο fortnite μπορω να παιξω μ αυτο το τροπο;Ρωταω επειδη ειναι το μονο  που ειναι δωρεαν και δεν απαιτει ps plus .Ισως δεν ειναι το καλυτερο στο ειδος του απλα να το δοκιμασω θελω.Εχει ασχοληθει κανεις να μου πει αν υπαρχει αυτη η επιλογη; (να παιξεις δηλαδη hide and seek on line με καποιον αλλον)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...