Tmark Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Outlast Amnesia: The dark descent Scratches Penumbra Collection F.E.A.R. 1 Condemned: Criminal Origins Αυτά τα ολίγα.
SeXBOX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 παλιά αλλά... - Phantasmagoria - Sanitarium
anpetsalis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 το sirren blood curse λεει τιποτα η μουφα???
p07apo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μακριά από τα resident evil των τελευταίων 8 ετών.(Σημαντικότατο).Sillent Hill όλα.Πολύ καλά.Τα παλιά resident evil.Dino Crisis 1,2Παλιατζούρες, ξέρω αλλά all time classic 1
vizolover Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Clive Barker's Undying Παλιό αλλά καλό. oops τώρα είδα οτι είμαι στο console games Dead space, Fear, The nameless game (ds) <---πολύ ανατριχίλα
ShadowSpectre Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μακριά από τα resident evil των τελευταίων 8 ετών.(Σημαντικότατο). Sillent Hill όλα.Πολύ καλά. Τα παλιά resident evil. Dino Crisis 1,2 Παλιατζούρες, ξέρω αλλά all time classic Πολλά old time classic είναι πολύ καλύτερα από τα new time shitties.
cortaN@ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Resident Evil 1 - Remake , για Gamecube ή για Wii. Επίσης το Clive Barker's Undying - πολύ καλό. Από καινούρια το Amnesia και το DeadSpace.
p07apo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Πολλά old time classic είναι πολύ καλύτερα από τα new time shitties. Μα φυσικά. Επίσης , αν έχεις gamecube RESIDENT EVIL ZERO ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Αλλιώς dolphin τώρα.
anpetsalis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ξεχασα να ξεκαθαρισω οτι εχω ps3 .. Τα resident 1-2-3 τα ειχα παιξει καποτε στο pc..ηταν γαματα γιατι ειχε και περιβαλλον αλλα και γριφους! τωρα τα εχουν κανει πιο περιπετεια!το undying δεν μου αρεσε καθολου!!!
vizolover Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 το undying δεν μου αρεσε καθολου!!! Παιχνίδι του 2001, φαίνονται τα χρονάκια του όπως και να το κάνεις, στον τομέα των γρφικών τουλάχιστον. Μα φυσικά. Επίσης , αν έχεις gamecube RESIDENT EVIL ZERO ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Αλλιώς dolphin τώρα. Επίσης για GC το Eternal Darkness 1
ADHD Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μακριά από τα resident evil των τελευταίων 8 ετών.(Σημαντικότατο). Sillent Hill όλα.Πολύ καλά. Τα παλιά resident evil. Dino Crisis 1,2 Παλιατζούρες, ξέρω αλλά all time classic Τα σπανε τα Dino Crisis αλλα το 2 δεν το λες και horror.. Καλα Horror ειναι τα condemned και τα dead space απο συγχρονα..
Eddy_Gordo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ελεος με τα γκρικλις dead space crysis fear
ikaruga24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 το sirren blood curse λεει τιποτα η μουφα??? Το Siren blood curse ειναι απο τα κορυφαια του ειδους αλλα ειναι εξαιρετικα δυσκολο. Πρεπει να "μαθεις" στη δυσκολια του για να μπορεσεις να το παιξεις και να το ευχαριστηθεις. Edit: Επισης ειναι πραγματικο horror παιχνιδι, οχι action μεταμφιεσμενα σε horror. Πραγματικα horror με οτι αυτο σημαινει. Αυτο το review θα σου ανοιξει τα ματια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα