Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόταση για παιχνίδι

Πως μου 'ρθε τώρα ούτε κι εγώ ξέρω αλλά θα ήθελα παααρα πολύ να παίξω ένα παιχνίδι που ο πρωταγωνιστής που θα χειρίζεσαι να είναι πεζός (χωρίς κάποιο όχημα)και να τον κυνηγούν.

Ο σκοπός φυσικά θα είναι να τρέχεις ώστε να μη σε πιάσουν.

Να σας πω ότι έχω παίξει το Mirror's Edge και επίσης είδα τώρα ένα trailer του Need for Speed Run το οποίο έχει αυτό που ζητάω σε πολύ μικρο βαθμό.

Έχετε να προτείνετε κάτι;

Index από σχετικά links στο insomnia:

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Προτάσεις για ραλάκια;

Καλησπέρα!

Πέραν του Gran Tourismo 5, έχετε να προτείνετε άλλα κορυφαία ραλάκια;

Ενδιαφέρομαι ιδίως για χωμάτινο (στυλ Colin Mc Rae) για αγώνες 1 vs 1.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

εχω ακουσει οτι το forza ειναι παιχνιδαρα...αλλα δεν γνωριζω αν βγαινει για πσ3 ή μονο για xbox360...υπαρχει καποιος που να μπορει να μας διαφωτισει αν οντως ειναι μονο για 360?

Δημοσ.

εχω ακουσει οτι το forza ειναι παιχνιδαρα...αλλα δεν γνωριζω αν βγαινει για πσ3 ή μονο για xbox360...υπαρχει καποιος που να μπορει να μας διαφωτισει αν οντως ειναι μονο για 360?

Eιναι μονο για 360, ειναι οντως καλο παιχνιδι.. αν προσωπικα προτιμω gran turismo 5

Δημοσ.

Eιναι μονο για 360, ειναι οντως καλο παιχνιδι.. αν προσωπικα προτιμω gran turismo 5

Πως φαινεται οτι δεν εχεις παιξει ποτε σου forza...ειναι αιωνες καλυτερο απο το gt 5

Aπο μενα forza 4 κ αν δεν εχεις xbox 360 τοτε dirt 3

• Like 1
Δημοσ.

Παντως οτι και να παρεις μακρια απο τη σειρα WRC!!!!

-1 για το GT5....ΟΛΟΙ το περιμεναμε σαν ΤΟΟΟΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ στα driving games αλλα το τελικο αποτελεσμα -προσωπικα- (και απο οτι διαβαζω σε αρκετα sites Και παρα πολυ κοσμου), δεν με ικανοιποιησε....μαλλον ουτε και την POLYPHONY αφου ετοιμαζουν να κυκλοφορησουν το version2....EPIC FAIL κατα την αποψη μου....

+1 για το Dirt3

+1 για το οτι εαν δεν εχεις ΧΒΟΧ360 τοτε πρεπει να παρεις για να απολαυσεις τη σειρα FORZA.

• Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι το γενικοτερα τα GT ειναι σε αλλη κλαση,Οκ δεν ειναι arcade ειναi simulation κ αυτο φαινεται.Αλλα απο θεμα γραφικων,και το πως χτυπαει το οχημα στις μπαριερες κλπ θα μπορουσαν στανταρ να το ειχαν κανει πολυ καλυτερο.Εδω αλλα παιχνιδια εχουν καλυτερα crashes κ δεν εκαναν τοσο χρονο να δημιουργηθουν.Ενταξει δεν λεω εχει πραγματικα πολλα οχηματα σε σχεση με αλλα παιχνιδια αλλα ακομα και στον τομεα του tuning Θα μπορουσαν να κανουν μια αλλαγη

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιχνίδι σαν το Manhunt

Πριν απο μηνες ειχα παιξει το manhunt και σημερα που μου ξαναρθε στο μυαλο λεω

"α! ωραιο παιχνιδι.αραγε υπαρχει κατι παρομοιο;"

μπορείτε να με βοηθήσετε;

Ευχαριστώ!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

On 05/01/2012 at 19:28, dolph said:

Προτάσεις για ραλάκια;

Καλησπέρα!

Πέραν του Gran Tourismo 5, έχετε να προτείνετε άλλα κορυφαία ραλάκια;

Ενδιαφέρομαι ιδίως για χωμάτινο (στυλ Colin Mc Rae) για αγώνες 1 vs 1.

Ευχαριστώ!

ΤΟCA - Μακράν το πιο ισορροπημένο παιχνίδι αγώνων ταχύτητας με προσεγμένη καμπύλη εκμάθησης

Δημοσ.

gt5 μια κλάση επάνω από forza είναι simulator.έχειόλες τις πίστες και αμέτρητα αυτοκίνητα ,όποιος θέλει να κάνουμε game παρέα ας στείλει πμ,lvl 40 είμαι

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πριν απο μηνες ειχα παιξει το manhunt και σημερα που μου ξαναρθε στο μυαλο λεω "α!ωραιο παιχνιδι.αραγε υπαρχει κατι παρομοιο;"μπορειτε να με βοηθησετε;Ευχαριστω!

Με πηγές πίσω 9 χρονια.... !!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...