Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα DDR3 8GB Dimm είναι σχεδόν όλα Dual Rank 2Rx8 και όπως είπαμε πριν έχει να κάνει με τον IMC της CPU, με i3-530 π.χ δεν το βλέπω να διαβάζει 2 8άρες. Με Xeon έχεις σίγουρα πολύ μεγαλύτερες ελπίδες.

Δημοσ.

Θελουμε Dual-Rank & double-sided. Και οι i7 μπορουν να δουν 32GB ram: οπως φαινεται
και με τον επεξεργαστη του φιλου που ειχε γραψει αρχικα, ενω η Intel εξακολουθει να...
δινει 16GB! Υπο αυτη την εννοια απολυτως σιγουρος γινεται καποιος: αν οχι με δοκιμη
του προσωπικη, τουλαχιστον αν βρει καποιον αλλον που να εχει ηδη πετυχει το ιδιο! 😛

https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/41316/intel-core-i7-860-processor-8m-cache-2-80-ghz.html

Capture_044.jpg?t=1486743689&key=228df64

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, 50EuroUser είπε

Τα DDR3 8GB Dimm είναι σχεδόν όλα Dual Rank 2Rx8 και όπως είπαμε πριν έχει να κάνει με τον IMC της CPU, με i3-530 π.χ δεν το βλέπω να διαβάζει 2 8άρες. Με Xeon έχεις σίγουρα πολύ μεγαλύτερες ελπίδες.

Κατάλαβα όμως ..!!

1 ώρα πριν, TheDevilMayCare είπε

Θελουμε Dual-Rank & double-sided. Και οι i7 μπορουν να δουν 32GB ram: οπως φαινεται
και με τον επεξεργαστη του φιλου που ειχε γραψει αρχικα, ενω η Intel εξακολουθει να...
δινει 16GB! Υπο αυτη την εννοια απολυτως σιγουρος γινεται καποιος: αν οχι με δοκιμη
του προσωπικη, τουλαχιστον αν βρει καποιον αλλον που να εχει ηδη πετυχει το ιδιο! 😛

https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/41316/intel-core-i7-860-processor-8m-cache-2-80-ghz.html

Capture_044.jpg?t=1486743689&key=228df64

Στην αγορά υπάρχει κάποιο σετ που να μπορει να πάρει ο φίλος που έχει την μητρική ?

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.

Δεν μπορω να σου πω - αναλαβω την ευθυνη εγω ομως γι' αυτο..!
Δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι ολα τα 8αρια stick θα ειναι ενταξει
(θυμαμαι να εχω συναντησει ενα που δεν μου επαιξε σε 1156 😝)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...