rapro1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, Έχω το εξής θέμα στο πατρικό μου.. είχε βάλει πιο παλιά ο πατέρας μου φώτα στον κήπο, τα οποία δεν τα ανάβουμε εδώ και καιρό γιατί κάτι φτιάξαμε και κόψαμε το καλώδιο. Ο διακόπτης μέσα στο σπίτι ξέρω ποιος είναι, απλά δεν έχω ιδέα που "σκάει" έξω στον τοίχο το καλώδιο ώστε να τα συνδέσω ξανά. Υπάρχει τρόπος να βρω την διαδρομή του καλωδίου από τον διακόπτη μέχρι τον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού;;
hp8 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, rapro1 είπε Υπάρχει τρόπος να βρω την διαδρομή του καλωδίου από τον διακόπτη μέχρι τον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού;; απ ότι φαινεται δεν το κατεχεις Γιατί θα το είχες βρει και δεν θα ρώταγες Φώναξε οταν κρίνεις ότι πρέπει ένα ηλεκτρολόγο να κάνει αυτά που πρέπει Με το ρεύμα δεν παίζουμε και ειδικά σε κήπο που κανονικά θέλει χαμηλή τάση και τα καλώδια σε μεταλλικές σωλήνες Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από hp8 2 1
KoreanW Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 - Topic starter (ρωτάει γιατί δεν το κατέχει) : Quote Υπάρχει τρόπος ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; - Απάντηση στον Topic starter : Quote δεν το κατεχεις Problem solved.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα