dpolal Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Χρειάζεται να ασχοληθώ με βίντεο editing για το επόμενο διάστημα. Οι απαιτήσεις δεν είναι επιπέδου hollywood ευτυχώς, κυρίως κοπτοραπτική τηλεσυνεντεύξεων με κάποια intros. Κατέχω αρκετά το παλιό κλασσικό windows movie maker και έχω κάνει μερικά δοκιμαστικά αλλά νομίζω ότι παραείναι basic σε σχέση με άλλα προγράμματα. Έχω έναν δωρεάν κωδικό για το acdsee video studio και έχω κατεβάσει και το davinchi resolve αλλά δεν ξέρω με ποιό να ασχοληθώ. Τί προτείνεται;;;
CheOnWeb Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Το Resolve είναι προσανατολισμένο σε πιο επαγγελματικό προφίλ. Είναι σαφώς η πληρέστερη σουίτα για post production αλλά έχει και περιορισμούς ως προς τα φορμάτ που υποστηρίζει. Απαξιοί να ασχοληθεί με mkv και άλλα τέτοια non-editable formats. Επίσης έχει το πλεονέκτημα ότι τρέχει σε όλες τις πλατφόρμες και φυσικά είναι δωρεάν. Μπορείς να σε όποιο επίπεδο θέλεις στο μέλλον αλλά ίσως θέλει περισσότερο χρόνο για εκμάθηση (υποθέτω, καθώς δεν έχω δουλέψει ACDSee). Αφού έχεις και licence για Acdsee, δοκίμασέ το και δοκίμασε και το DaVinci Resolve ώστε να έχεις καλή εικόνα και απ' τα δύο και να δεις πώς θα προχωρήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα