Luxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Θελω να στειλω καποια πραγματα μεσω των ΕΛΤΑ, αλλα δεν ξερω τι επιλογες να βαλω για την αποστολη. Και γιατι αρκετοι προτιμουν να γινεται πρωτα καταθεση και μετα αποστολη των προϊοντων και οχι πληρωμη αντικαταβολη; ΕΙναι λογω των εξτρα χρεωσεων ή υπαρχει ο φοβος να μην πληρωθει το δεμα; Και σε αυτη την περιπτωση τι γινεται;
Alegreto Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Luxx είπε Θελω να στειλω καποια πραγματα μεσω των ΕΛΤΑ, αλλα δεν ξερω τι επιλογες να βαλω για την αποστολη. Και γιατι αρκετοι προτιμουν να γινεται πρωτα καταθεση και μετα αποστολη των προϊοντων και οχι πληρωμη αντικαταβολη; ΕΙναι λογω των εξτρα χρεωσεων ή υπαρχει ο φοβος να μην πληρωθει το δεμα; Και σε αυτη την περιπτωση τι γινεται; 9 λεπτά πριν, Luxx είπε Θελω να στειλω καποια πραγματα μεσω των ΕΛΤΑ, αλλα δεν ξερω τι επιλογες να βαλω για την αποστολη. Και γιατι αρκετοι προτιμουν να γινεται πρωτα καταθεση και μετα αποστολη των προϊοντων και οχι πληρωμη αντικαταβολη; ΕΙναι λογω των εξτρα χρεωσεων ή υπαρχει ο φοβος να μην πληρωθει το δεμα; Και σε αυτη την περιπτωση τι γινεται; Εαν στείλεις δέμα σε κάποιον , πληρώνεις εσύ επιτόπου το ύψος της αντικαταβολής και οταν ο άλλος πάει να πάρει το δέμα πληρώνει το κόστος της αντικαταβολής που ήδη εσύ έχεις πληρώσει καθώς επίσης το κόστος του προιόντως..την αντικαταβολή αυτή την παίρνεις σαν επιστροφή απο τα ΕΛΤΑ οταν ο άλλος πήγε και πλήρωσε για να πάρει το δέμα....τώρα...εαν δεν ασχοληθεί να πάει να πάρει αυτό που του έστειλες το δέμα επιστρέφει , το παραλαμβάνεις και δεν παίρνεις πίσω το ποσό της αντικαταβολής..για αυτό πολλοί ζητάνε πρώτα να βάλεις τα χρήματα στη τράπεζα...τουλάχιστον αυτό της αντικαταβολής........Σήμερα λοιπόν απαιτούμε απο τους αγοραστές μέσω e-banking να βάζουν στο λογαριασμό μας τουλάχιστον τα έξοδα αντικαταβολής για να του το στείλουμε , εάν αρνηθεί να το κάνει , ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ , γιατί κάτι βρωμάει... Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από Alegreto
DTsuras Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Αν ο αγοραστής θέλει αντικαταβολή είναι επειδή φοβάται μη πάρει τα λεφτά ο πωλητής και δεν στείλει ποτέ το δέμα. Αν ο πωλητής θέλει καταθεση τότε δεν θέλει να περιμένει την αντικαταβολή να επιστρέψει(αν και νομίζω άλλαξε αυτό, νομιζω το ταχυδρομειο σου κάνει καταθεση τα χρήματα, εκτός αν γίνεται μόνο λόγω κορονοιου) Το καλύτερο που μπορείς να κανείς ως αγοραστής είναι να δεις αν ο πωλητής έχει πολλές θετικές αξιολογήσεις. Τότε λίγο δύσκολα να είναι απατεώνας. Όποτε αν δεν θέλει ο πωλητής αντικαταβολή τότε μπορείς και καταθεση. Μερικά τιπ: Αν βλέπεις μια αγγελία με ένα προϊόν σε σούπερ προσφορά αλλά ο πωλητής δέχεται μόνο Paysafe τότε είναι ξεκαθαρα απατεώνας. Πριν την καταθεση να βλέπεις αν έχει ακιολογησεις. Να προτιμάς paypal.
Luxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Alegreto είπε Εαν στείλεις δέμα σε κάποιον , πληρώνεις εσύ επιτόπου το ύψος της αντικαταβολής και οταν ο άλλος πάει να πάρει το δέμα πληρώνει το κόστος της αντικαταβολής που ήδη εσύ έχεις πληρώσει καθώς επίσης το κόστος του προιόντως..την αντικαταβολή αυτή την παίρνεις σαν επιστροφή απο τα ΕΛΤΑ οταν ο άλλος πήγε και πλήρωσε για να πάρει το δέμα....τώρα...εαν δεν ασχοληθεί να πάει να πάρει αυτό που του έστειλες το δέμα επιστρέφει , το παραλαμβάνεις και δεν παίρνεις πίσω το ποσό της αντικαταβολής..για αυτό πολλοί ζητάνε πρώτα να βάλεις τα χρήματα στη τράπεζα...τουλάχιστον αυτό της αντικαταβολής........Σήμερα λοιπόν απαιτούμε απο τους αγοραστές μέσω e-banking να βάζουν στο λογαριασμό μας τουλάχιστον τα έξοδα αντικαταβολής για να του το στείλουμε , εάν αρνηθεί να το κάνει , ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ , γιατί κάτι βρωμάει... Τα εξοδα αντικαταβολης ποσο περιπου ειναι για μικρα δεματα; Πχ για μια μητρικη ή εναν επεξεργαστη; Ολα συστημενα ειναι; Εαν κανει κατεθση, τοτε δεν υπαρχουν εξοδα αντικαταβολης; Τι ακριβως παιζει με την paypal; Μου κανει καταθεση τον λογαριασμο μου; Γινεται να κανει κολπο και να φαινονται οτι τα λεφτα ηρθαν στην paypal, αλλα να μην τα εχω λαβει πραγματικα; Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από Luxx
Joshua21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, Luxx είπε Εαν κανει κατεθση, τοτε δεν υπαρχουν εξοδα αντικαταβολης; Αν ο αγοραστής προπληρώσει με κατάθεση και την αξία του αντικειμένου και τα μεταφορικά, τότε φυσικά και δεν υπάρχει αντικαταβολή.
Luxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Στην φωτογραφια πχ εχει αρκετες επιλογες και εχω μπερδευτει.
ObeyWario! Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Στην αντικαταβολή αρκετοί το μετανιώνουν και δεν πηγαίνουν να παραλάβουν οπότε όταν γυρίσει το δέμα πίσω κάνα μήνα μετά θα έχεις χάσει χρόνο και χρήμα (όσα πλήρωσες για να τα στείλεις) Επίσης στην αντικαταβολή αργείς να πάρεις τα χρήματα σου, υπολόγισε μία βδομάδα +όσο χρόνο κάνει για να πάει να παραλάβει ο αγοραστής οπότε το δεκαήμερο είναι σχεδόν σίγουρο
Luxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 23 λεπτά πριν, GnsP είπε Εσύ δεν είσαι ο elpaso1; Οχι φιλε μου, γιατι ρωτας; Το εχεις σπαμαρει αλλες 2,3 φορες. Φτανει. 1
Alegreto Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Luxx είπε Τα εξοδα αντικαταβολης ποσο περιπου ειναι για μικρα δεματα; Πχ για μια μητρικη ή εναν επεξεργαστη; Ολα συστημενα ειναι; Εαν κανει κατεθση, τοτε δεν υπαρχουν εξοδα αντικαταβολης; Τι ακριβως παιζει με την paypal; Μου κανει καταθεση τον λογαριασμο μου; Γινεται να κανει κολπο και να φαινονται οτι τα λεφτα ηρθαν στην paypal, αλλα να μην τα εχω λαβει πραγματικα; Με ΕΛΤΑ κοστίζει περίπου 3-4 ευρώ.. Κατάθεση φυσικά και έχει έξοδα αποστολής. Με paypal πρέπει να έχεις και να έχει λογαριασμό εκεί και τα καταθέτη στο λογαριασμό σου..Κόλπο εκεί δεν παίρνει..πρίν το στείλεις μπαίνεις στο λογαριοασμό σου και κοιτάς εαν τα έχει βάλει...μόνο τότε θα το στείλεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα