Ντίνα_2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Ετοιμάζομαι να αγοράσω ένα νέο κινητό. (Περίπου στα 300€). Έχω δει μία-μία όλες τις προτάσεις που μου έκαναν τα παιδιά εδώ μέσα. Και τώρα είμαι σε δίλημμα αφού τα χαρακτηριστικά και οι τιμές τους είναι πολύ κοντά μεταξύ τους. Ερώτηση. Απο τις παρακάτω εταιρείες σε ποιες θα εξυπηρετηθείς άμεσα απο εδώ, Ελλάδα, και σε ποιες θα δυσκολευτείς σε περίπτωση βλάβης κτλ.; Honor, Xiaomi, Realme.
kp1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Ντίνα_2019 είπε Ετοιμάζομαι να αγοράσω ένα νέο κινητό. (Περίπου στα 300€). Έχω δει μία-μία όλες τις προτάσεις που μου έκαναν τα παιδιά εδώ μέσα. Και τώρα είμαι σε δίλημμα αφού τα χαρακτηριστικά και οι τιμές τους είναι πολύ κοντά μεταξύ τους. Ερώτηση. Απο τις παρακάτω εταιρείες σε ποιες θα εξυπηρετηθείς άμεσα απο εδώ, Ελλάδα, και σε ποιες θα δυσκολευτείς σε περίπτωση βλάβης κτλ.; Honor, Xiaomi, Realme. Η realme είναι εταιρεία 18 μηνών βέβαια πολύ αξιόλογη αλλά καινούρια ακόμα και η xiaomi αν το πάρεις από σκρουτζ θα απευθύνεις στο μαγαζί που το πήρες και οι 2 εταιρίες έχουν 1 χρόνο εγγύηση αν είναι από σκρουτζ ενώ το Honor έχει 2 χρόνια εγγύηση και απο όσο ξέρω είναι της μαμάς εταιρείας Huawei που εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος όταν χρειάστηκα την εγγύηση στους 16 μήνες και με δικό μου λάθος είχε ράγισε το αποτύπωμα μου άλλαξαν δωρεάν οθο η μπαταρία αποτύπωμα γιατί πάνε όλα μαζί κοστος 300€+.Ένα πολύ καλό Huawei σε αυτά τα λεφτά είναι Huawei nova 5T Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από kp1 1
stark Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, Ντίνα_2019 είπε Ετοιμάζομαι να αγοράσω ένα νέο κινητό. (Περίπου στα 300€). Έχω δει μία-μία όλες τις προτάσεις που μου έκαναν τα παιδιά εδώ μέσα. Και τώρα είμαι σε δίλημμα αφού τα χαρακτηριστικά και οι τιμές τους είναι πολύ κοντά μεταξύ τους. Ερώτηση. Απο τις παρακάτω εταιρείες σε ποιες θα εξυπηρετηθείς άμεσα απο εδώ, Ελλάδα, και σε ποιες θα δυσκολευτείς σε περίπτωση βλάβης κτλ.; Honor, Xiaomi, Realme. Όπως είπε και ο kp1, από αυτές, ολοκληρωμένη και 2ετή εγγύηση και υποστήριξη έχεις με την Honor - Huawei (προσοχή στα θέματα μπαταρίας είναι 1 χρόνος όπως και σχεδον όλες ουσιαστικά οι εταιρείες) https://www.hihonor.com/gr/support/service-center/ https://www.hihonor.com/gr/support/ 1
Ντίνα_2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kp1 είπε Η realme είναι εταιρεία 18 μηνών βέβαια πολύ αξιόλογη αλλά καινούρια ακόμα και η xiaomi αν το πάρεις από σκρουτζ θα απευθύνεις στο μαγαζί που το πήρες και οι 2 εταιρίες έχουν 1 χρόνο εγγύηση αν είναι από σκρουτζ ενώ το Honor έχει 2 χρόνια εγγύηση και απο όσο ξέρω είναι της μαμάς εταιρείας Huawei που εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος όταν χρειάστηκα την εγγύηση στους 16 μήνες και με δικό μου λάθος είχε ράγισε το αποτύπωμα μου άλλαξαν δωρεάν οθο η μπαταρία αποτύπωμα γιατί πάνε όλα μαζί κοστος 300€+.Ένα πολύ καλό Huawei σε αυτά τα λεφτά είναι Huawei nova 5T Ναι, έχω σημειώσει και το κινητό που αναφέρεις στη λίστα με τα...προτεινόμενα! ωραία, θα το σκεφτώ. Τόσα χρόνια Samsung.... κολλήσαμε εκεί, ενώ υπάρχουν πολλές αλλες επιλογές. Απλά δε γνωρίζω και πολλά από κινητά και θέλει λίγο ψάξιμο. 1 ώρα πριν, kp1 είπε Η realme είναι εταιρεία 18 μηνών βέβαια πολύ αξιόλογη αλλά καινούρια ακόμα και η xiaomi αν το πάρεις από σκρουτζ θα απευθύνεις στο μαγαζί που το πήρες και οι 2 εταιρίες έχουν 1 χρόνο εγγύηση αν είναι από σκρουτζ ενώ το Honor έχει 2 χρόνια εγγύηση και απο όσο ξέρω είναι της μαμάς εταιρείας Huawei που εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος όταν χρειάστηκα την εγγύηση στους 16 μήνες και με δικό μου λάθος είχε ράγισε το αποτύπωμα μου άλλαξαν δωρεάν οθο η μπαταρία αποτύπωμα γιατί πάνε όλα μαζί κοστος 300€+.Ένα πολύ καλό Huawei σε αυτά τα λεφτά είναι Huawei nova 5T Η Xiaomi θεωρείται καλή σαν εταιρεία; τα κινητά της είναι καλής ποιότητας; Για κάποιο λόγο δε την έχω και πολύ σε εκτίμηση... Ωραία. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα, αλλά νομίζω ότι ήδη είμαι έτοιμη να καταλήξω. Huawei Nova 5T. 52 λεπτά πριν, stark είπε Όπως είπε και ο kp1, από αυτές, ολοκληρωμένη και 2ετή εγγύηση και υποστήριξη έχεις με την Honor - Huawei (προσοχή στα θέματα μπαταρίας είναι 1 χρόνος όπως και σχεδον όλες ουσιαστικά οι εταιρείες) https://www.hihonor.com/gr/support/service-center/ https://www.hihonor.com/gr/support/ Ωραία. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα, αλλά νομίζω ότι ήδη είμαι έτοιμη να καταλήξω. Huawei Nova 5T. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από Ντίνα_2019 1
stark Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 55 λεπτά πριν, Ντίνα_2019 είπε Ναι, έχω σημειώσει και το κινητό που αναφέρεις στη λίστα με τα...προτεινόμενα! ωραία, θα το σκεφτώ. Τόσα χρόνια Samsung.... κολλήσαμε εκεί, ενώ υπάρχουν πολλές αλλες επιλογές. Απλά δε γνωρίζω και πολλά από κινητά και θέλει λίγο ψάξιμο. Η Xiaomi θεωρείται καλή σαν εταιρεία; τα κινητά της είναι καλής ποιότητας; Για κάποιο λόγο δε την έχω και πολύ σε εκτίμηση... Ωραία. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα, αλλά νομίζω ότι ήδη είμαι έτοιμη να καταλήξω. Huawei Nova 5T. Ωραία. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα, αλλά νομίζω ότι ήδη είμαι έτοιμη να καταλήξω. Huawei Nova 5T. Nova 5T θα έπαιρνα κι εγώ στο Budget που διαθέτεις. 1
Ντίνα_2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, stark είπε Nova 5T θα έπαιρνα κι εγώ στο Budget που διαθέτεις. Θα ήθελα βέβαια το δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη, αλλά τι να κάνουμε! Έστω στο πλάι. Όχι από πίσω όπως το έχω τώρα στο samsung! Πολύ άβολο.
stark Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, Ντίνα_2019 είπε Θα ήθελα βέβαια το δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη, αλλά τι να κάνουμε! Έστω στο πλάι. Όχι από πίσω όπως το έχω τώρα στο samsung! Πολύ άβολο. Ναι ε; Εγώ πάντως που το έχω στην οθόνη, θα το προτιμούσα στο πλάι. Είναι και πιο άμεσο εκεί στην απόκριση του από ότι λένε. 1
billthes Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, Ντίνα_2019 είπε Θα ήθελα βέβαια το δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη, αλλά τι να κάνουμε! Έστω στο πλάι. Όχι από πίσω όπως το έχω τώρα στο samsung! Πολύ άβολο. στο πλάι το έχει το αποτύπωμα το nova
Ντίνα_2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, billthes είπε στο πλάι το έχει το αποτύπωμα το nova Ναι, το ξέρω. Έχω καταλήξει ότι αυτό θα πάρω. Θα προτιμούσα να το είχε στην οθόνη, αλλά οκ μπορεί να βολέψει και στο πλάι.
kp1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, Ντίνα_2019 είπε Ναι, το ξέρω. Έχω καταλήξει ότι αυτό θα πάρω. Θα προτιμούσα να το είχε στην οθόνη, αλλά οκ μπορεί να βολέψει και στο πλάι. Πολυ καλή επιλογή και 2ετη εγγύηση! 1
vargas Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Lcd σ αυτά τα λεφτά .. thanx but no thanx . Δεν παίρνει κ gcam κ χάνει σε μπαταρία. Οκ έχει καλό soc , αλλά gpu την κλασικη όχι κορυφαία των kirin
Ντίνα_2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, vargas είπε Lcd σ αυτά τα λεφτά .. thanx but no thanx . Δεν παίρνει κ gcam κ χάνει σε μπαταρία. Οκ έχει καλό soc , αλλά gpu την κλασικη όχι κορυφαία των kirin ???
vargas Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, Ντίνα_2019 είπε ??? Xiaomi k real me έχουν πιο all around συσκευές , κ φυσικά με Snapdragon που σίγουρα δεν έχει τα θέματα υπερθέρμανσης που έχει ο kirin .
kp1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 30 λεπτά πριν, vargas είπε Xiaomi k real me έχουν πιο all around συσκευές , κ φυσικά με Snapdragon που σίγουρα δεν έχει τα θέματα υπερθέρμανσης που έχει ο kirin . Βέβαια μην ξεχνάς το κακο ακόμα software της realme και τα bugs του miui και δεν ξέρω αν φτάνουν σε κάμερα και με gcam το nova 5T.και βασικο 2 χρόνια εγγύηση σε όλη την Ευρώπη
vargas Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kp1 είπε Βέβαια μην ξεχνάς το κακο ακόμα software της realme και τα bugs του miui και δεν ξέρω αν φτάνουν σε κάμερα και με gcam το nova 5T.και βασικο 2 χρόνια εγγύηση σε όλη την Ευρώπη Με gcam μια χαρά το φτάνουν κ το ξεπερνάνε. Άλλωστε την ίδια κάμερα έχει με το mi 9 t κ κόσμο που έχει ασχοληθεί πολύ . Κ τα δύο δυστυχώς δεν έχουν ois Για την διετή να συμφωνήσω Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από vargas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα