Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε ρε παιδια, εσείς με τα MacBook μοντέλα του 2018 και 2019, αρχίστε επιτέλους να τα ξεφορτώνεστε κοψοχρονιά!
Οπως πάει, θα κολλήσετε για βδομάδες στο MacOS 10.15.3, πως το ανέχεστε αυτό ?
Δωστε κει πέρα  2 ψωρο-χιλιαρικάκια, να παρετε ενα του 2020, να τρέχει προεγκατεστημένο το 10.15.4, να μη ντρέπεστε!
Και δώστε σε μας για κανα-δυο κατοστάρικα το παλιό σας, να φεύγει.
Αντε, γιατί ήδη γελάνε όλοι μαζί σας, με αυτές τις παλιατζούρες σας, και υπάρχουν και θέματα ασφαλείας και αξιοπιστίας στο ξεπερασμένο 10.15.3, όπως λέει η Apple για το καλό σας!  Επίσης, κίνδυνος μη κολλήσει το MacBook σας και κανένα κορωνοϊό! 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Μόνο που με εδώ η είδηση δεν αφορά κάποιον, σαν το θείο με το Opel Corsa, αλλά προφανώς αρκετούς για να φτάσει να γίνει είδηση. Λέω τώρα με κοινή λογική τι σημαίνει. Γιατί από τι καταλαβαίνω η κοινή λογική επηρεάζεται τελικά από τον"στρατόπεδο"

Για προϊόντα Apple τα πάντα γίνονται είδηση. Μπορεί να εκραγούν 3.000 xiaomi και να μην ακούσουμε κάτι και να εκραγεί ένα iPhone το οποίο θα βγει κατευθείαν πρωτοσέλιδο.

Επαναλαμβάνω ότι δεν μειώνω το θέμα με τα bricked devices, αλλά σε όλες αυτές ις περιπτώσεις προτιμώ να έχω συνολικά στατιστικά για να μιλήσω για την αξιοπιστία του MacOS, των Windows, κλπ

Δημοσ.

Στο MacBook Pro 19 η ενημέρωση έγινε μια χαρά, στο iMac 19 το ίδιο. Δεν έχω κάνει ακόμα στο MacBook Pro mid 12 αλλά το συγκεκριμένο δεν το φοβάμαι. Μετά από 8 χρόνια απίστευτης χρήσης και τόσων ενημερώσεων δεν έχει παρουσιάσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Το καλύτερο laptop που έχει περάσει από τα χέρια μου και έχουν περάσει πολλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nikosgalis είπε

Για προϊόντα Apple τα πάντα γίνονται είδηση. Μπορεί να εκραγούν 3.000 xiaomi και να μην ακούσουμε κάτι και να εκραγεί ένα iPhone το οποίο θα βγει κατευθείαν πρωτοσέλιδο.

Επαναλαμβάνω ότι δεν μειώνω το θέμα με τα bricked devices, αλλά σε όλες αυτές ις περιπτώσεις προτιμώ να έχω συνολικά στατιστικά για να μιλήσω για την αξιοπιστία του MacOS, των Windows, κλπ

Δεν νομίζω... Επειδή έχω διαφορά news feeds που κάνουν aggregate από τεχνολογία, βλέπω για όλους τα προβλήματα... Παντού ακούγονται.

Μην περιμένεις ποτέ από κανέναν να σου πει πόσα επηρεάστηκαν... Όλοι λένε ένας μικρός αριθμός και ας είναι εκατομμύρια...

Επεξ/σία από Retromaniac

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...