Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, One+ είπε

Η apple πρέπει να ασχοληθεί πιο σοβαρά με τους mac.Οι πωλήσεις Mac έπεσαν 20% το Q1 τη στιγμή που υπάρχει αύξηση πωλήσεων παγκοσμίως λόγω κορωνοιου.και απομακρυνσμενης εργασίας.

iPad

• Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, Retromaniac said:

Εσείς ανεβάζετε την είδηση, εσείς την αμφισβητείτε.... :P 

Για εσάς το κάνουμε!

16 minutes ago, Runner25 said:

ξερεις πως να κάνω σωστά reset smc σε Mac book pro late 09?

ευχαριστώ

Σβήνεις το mac, κρατάς πατημένα τα Alt + Ctrl + Shift και στο τελος το κουμπί power για 10 δευτερόλεπτα. Τα αφήνεις όλα και μετά πατάς πάλι το power για να ανάψει.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, One+ said:

Η apple πρέπει να ασχοληθεί πιο σοβαρά με τους mac.Οι πωλήσεις Mac έπεσαν 20% το Q1 τη στιγμή που υπάρχει αύξηση πωλήσεων παγκοσμίως λόγω κορωνοιου.και απομακρυνσμενης εργασίας.

Μάλλον δεν τα διαβάζεις καλά: «Demand for PCs soared in Q1 2020, driven by remote working and learning requirements from strict lockdown measures around the world. But the crisis also caused severe delays in production and logistical issues, leading to worldwide PC shipments falling 8% year on year. In the first quarter, vendors shipped 53.7 million desktops, notebooks and workstations, according to the latest Canalys research.»

Δεν υπάρχει αύξηση πωλήσεων παγκοσμίως, αύξηση ζήτησης υπάρχει. Αντιθέτως, υπάρχει μείωση πωλήσεων κατά 8%. 

Πηγή: https://www.canalys.com/newsroom/global-pc-market-Q12020-COVID19

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paredwse είπε

Δεν υπάρχει αύξηση πωλήσεων παγκοσμίως, αύξηση ζήτησης υπάρχει. Αντιθέτως, υπάρχει μείωση πωλήσεων κατά 8%. 

Πηγή: https://www.canalys.com/newsroom/global-pc-market-Q12020-COVID19

Σημειώθηκε αύξηση στις πραγματικές πωλήσεις (actual sales) λόγω απομακρυσμένης εργασίας/ εκπαίδευσης αλλά αυτή η τάση κράτησε για μικρό διάστημα. Οι αποστολές υπολογιστών γνώρισαν πτώση 8% από έτος σε έτος. Βασικά, το αναφέρω, γιατί μόλις έγραψα την σχετική είδηση. Η Canalys περιμένει μεγάλη ύφεση το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς.

• Like 2
Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που άνοιξε το άρθρο σε καρτέλα στο background, ξεχάστηκε με κάτι άλλο και όταν γύρισε στο παράθυρο είδε "Σφάλμα σε ενημέρωση" στην καρτέλα και άρχισε τα μπινελίκια  στο browser ;

Δημοσ.

Να δω ποτε θα βαλουν μυαλο η φαν τον Mac και οτι δεν ειναι money for value σα λειτουργικό πάντως ειναι παρα πολυ καλα με το 1/4 απο τα λεφτα που κανει ενα Apple εκανα ενα Hackintosh χωρις το Katalina ειναι και γρηγορο και αποτελεσματικο και αμα θες βαζεις και αλλα λειτουργικα ;-) 

Δημοσ.

από εποχής 10.1, δεν θυμάμαι λειτουργικό με τόσα προβλήματα που να μη μπορεί η apple να τα διορθώσει με τόσα updates

• Like 1
Δημοσ.

Ρε πως λεγόταν αυτη η παλια διαφήμιση ενος απορρυπαντικού ρούχων΅¨

"Καταλίνα!! Σωσε με!!"

την θυμάται κανεις;  Ετσι θα γίνει και με αυτο το patch.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω αυτή την κακία που βγάζουν αμφότεροι χρήστες macintosh και windows. Λες και θα πάρω εγώ ποσοστά αν όλοι των windows πάνε για μακ. Εγώ έχω μακ επειδή μου αρέσει το λογισμικό, μου αρέσει αισθητικά ο υπολογιστής και γιατί ταυτόχρονα τα windows μου τη δίνουν στα νεύρα. Όλο ηλίθιες ειδοποιήσεις να κάνω εδώ update,  φοβάμαι να τον κλείσω, το antivirus έχει λήξει  αν θέλω να ζήσω επικίνδυνα κτλ.. Αλλά είναι γνώμη. Όπως σε κάποιον μπορεί να φαίνονται πολύ ακριβά τα mac για αυτά που προσφέρουν.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lactate είπε

Δεν καταλαβαίνω αυτή την κακία που βγάζουν αμφότεροι χρήστες macintosh και windows. Λες και θα πάρω εγώ ποσοστά αν όλοι των windows πάνε για μακ. Εγώ έχω μακ επειδή μου αρέσει το λογισμικό, μου αρέσει αισθητικά ο υπολογιστής και γιατί ταυτόχρονα τα windows μου τη δίνουν στα νεύρα. Όλο ηλίθιες ειδοποιήσεις να κάνω εδώ update,  φοβάμαι να τον κλείσω, το antivirus έχει λήξει  αν θέλω να ζήσω επικίνδυνα κτλ.. Αλλά είναι γνώμη. Όπως σε κάποιον μπορεί να φαίνονται πολύ ακριβά τα mac για αυτά που προσφέρουν.

To mentality που έχεις εσύ για τα Windows, έχουν οι άλλοι για τα Μακ. Το θέμα είναι κάποιος να χρησιμοποιεί κάτι που κάνει τη δουλειά με το μικρότερο δυνατό κόστος. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, M A T R I X είπε

Απ' ότι ανέφερες, δεν ισχύει τίποτα. Ούτε καν η τιμή. Αν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να μην αναφέρεις τίποτα. 

Παίζει κάνα Mac κάτω από 1κ και να μην είναι 200 ετών ? Σοβαρά ρωτάω να πάω να αγοράσω ένα .

• Like 2
Δημοσ.

Bricked during installation? 

Και ελεγα τι μου θυμιζει... Windows 95!

25 χρονια μετα εννοειται πως πρεπει να εισαι premium χρηστης για να μπορεις να εχεις προσβαση σε τοσο legacy προβληματα! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...