avlahop Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Εχω την εξής συνδεσμολογία: Έξω απο το σπίτι: 1) Καλώδια του οτέ 1 ζεύγος μαύρο/κόκκινο στην μια πλευρά της οριολωρίδας συνδεδεμένα με Μπλε/Μπλε-άσπρο στην άλλη πλευρά της οριολωρίδας, στο utp cat5e που μπαίνει στο σπίτι Μέσα στο σπίτι (1 πρίζα τηλεφώνου) 1) Utp καλώδιο πάνω στην πρίζα τηλεφώνου (θέσεις 2 και 3 Legrand) το μπλε/ασπρο και το μπλε. 2) Σπλιτερ πανω στην γραμμή 3) Τηλέφωνο και ρούτερ στις αντίστοιχες θέσεις Γραμμή 24mbps. Ενω το router συγχρονίζει κανονικά, όταν κουνήσω ελαφρά το splitter τότε o θόρουμος αυξάνεται μέχρι που αν μιλάει ο άλλος στο τηλέφωνο κόβεται η γραμμή και το ιντερνετ κάνει restart. Που μπορεί να οφείλεται αυτό; Εχω μετρήσει τάσει στην οριολωρίδα στα καλώδια του οτέ και ήταν περίπου 46-49V το ίδιο και στα καλώδια στην οριολωδία του utp που πάνε μέσα με παρόμοια μέτρηση. Μέτρησα την τάση με πολύμετρο στις άκρες των καλωδίων που έρχονται μέσα και συνδέονται στην πρίζα, και πήρα παρόμοια μέτρηση. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορώ να μετρήσω τι μπορεί να φταίει. Έχω αλλάξει διαφορετικά σπλίττερ και το ίδιο. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας εκ των προτέρων.
Geocheats2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μην κουνάς το splitter Solved, Close Please Πέρα από την πλάκα εγώ θα άλλαζα ολα τα βύσματα στην θέση σου σαν να έχουν ξεχειλώσει οι επαφές οπότε αλλαγή σε μπριζα τοιχου και splitter
avlahop Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Οκ, θα αλλάξω πρίζα, υπάρχει τρόπος να σιγουρευτώ ότι δεν υπάρχει κάποιο βραχυκλύλωμα γενικά σε όλες τις συνδέσεις;. εκτός απο το πολύμετρο; Κάποια άλλη δοκιμή που μπορώ να κάνω;
Geocheats2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Άμα είχες βραχυκύκλωμα δεν θα δούλευε ποτέ τίποτα άλλαξε και μια μπριζα και πολύ ασχολήθηκες εξαλου πόσο συχνά παίζεις με το splitter ??
avlahop Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 50 λεπτά πριν, bblaw20 είπε πιο πολυ για μαπα splitter μου ακουγεται. @bblaw20έχω αλλάξει 2. Θα δοκιμάσω και ένα 3ο. 2 ώρες πριν, Geocheats2 είπε Άμα είχες βραχυκύκλωμα δεν θα δούλευε ποτέ τίποτα άλλαξε και μια μπριζα και πολύ ασχολήθηκες εξαλου πόσο συχνά παίζεις με το splitter ?? @Geocheats2 Γενικά καθόλου, αλλα δεν είναι φυσιολογικό. Υπάρχει πρόβλημα προφανώς και θέλω να δω πως θα το αντιμετωπίσω προσπεράσω. Ρωτάω μήπως έχει κάποιος μια ιδεα για το ποια βήματ να ακολουθήσω περαιτέρω.
bblaw20 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 τοτε μαλον κατι δεν παει καλα με τη πριζα που το βαζεις αν ολα τα splitter εχουν θεμα οταν τα κουνας.
aGka8l Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Πρίζα ή τηλεφωνικά καλώδια ... Βάλε ταινία διπλής όψης και κόλλα στον τοίχο το σπλιτερ , problem solved
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα