patsakos. D Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Εκεί που λειτουργούσε μια χαρά το alt tab ξαφνικά δεν λειτουργεί όπως πριν Οταν ανοίγω το mozila και πατήσω alt tab δεν κάνει τιποτα,ενώ πριν με έκανε αλλαγή στην επιφάνεια εργασίας Έστω ότι ειχα 2 προγράμματα ανοιχτά πατούσα alt tab και με έβγαζε επιλογή αυτά τα δύο και την επιφάνεια εργασίας Με έχει σπάσει τα νεύρα θέλω να κάνω alt tab και να έχω επιλογή την επιφάνεια εργασίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μήπως κάποιο από τα δύο έχει θέμα; Δοκίμασε και άλλους συνδυασμούς και με τα δύο ώστε να καταλάβεις. Δοκίμασε και άλλο keyboard αν έχεις εύκαιρο ή ακόμα καλύτερα δοκίμασε με το on screen keyboard να δεις αν λειτουργεί το alt tab. 35 λεπτά πριν, patsakos. D είπε Εκεί που λειτουργούσε μια χαρά το alt tab ξαφνικά δεν λειτουργεί όπως πριν Οταν ανοίγω το mozila και πατήσω alt tab δεν κάνει τιποτα,ενώ πριν με έκανε αλλαγή στην επιφάνεια εργασίας Έστω ότι ειχα 2 προγράμματα ανοιχτά πατούσα alt tab και με έβγαζε επιλογή αυτά τα δύο και την επιφάνεια εργασίας Με έχει σπάσει τα νεύρα θέλω να κάνω alt tab και να έχω επιλογή την επιφάνεια εργασίας Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από antbyron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsakos. D Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, antbyron είπε Μήπως κάποιο από τα δύο έχει θέμα; Δοκίμασε και άλλους συνδυασμούς και με τα δύο ώστε να καταλάβεις. Δοκίμασε και άλλο keyboard αν έχεις εύκαιρο ή ακόμα καλύτερα δοκίμασε με το on screen keyboard να δεις αν λειτουργεί το alt tab. Λειτουργεί απλά δεν με δίνει την επιλογή της επιφάνειας εργασίας! Με το on screen keyboard τι εννοείς είμαι νουμπακος και δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolnetgr Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Αν απλά θες να πηγαίνεις άμεσα στο desktop μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον συνδυασμό winkey+D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα