Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Αντιμετωπίζω ενα προβλημα με τον υπολογιστη και δεν κανει επαννακινηση.

Και το πηγα σε τεχνικο για να το κανει φορματ μπας και φτιαξει αλλα τα ιδια.. τι μπορω να κανω; 

Δημοσ.

Βγάλε το καλώδιο της επανεκκίνησης και ξανα βάλτο. Κάνε κάνα clear cmos μπας και έχει κολλήσει. Αν δεν δουλέψουν πρέπει να τσεκάρεις αν έχει καεί είτε η υποδοχή είτε το καλώδιο του κουτιού. Δεν νομίζω να είναι software το θέμα. Είναι παλιά η μητρική και το κουτί;

22 λεπτά πριν, kyriakos2607 είπε

Καλησπερα. Αντιμετωπίζω ενα προβλημα με τον υπολογιστη και δεν κανει επαννακινηση.

Και το πηγα σε τεχνικο για να το κανει φορματ μπας και φτιαξει αλλα τα ιδια.. τι μπορω να κανω; 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, antbyron είπε

Βγάλε το καλώδιο της επανεκκίνησης και ξανα βάλτο. Κάνε κάνα clear cmos μπας και έχει κολλήσει. Αν δεν δουλέψουν πρέπει να τσεκάρεις αν έχει καεί είτε η υποδοχή είτε το καλώδιο του κουτιού. Δεν νομίζω να είναι software το θέμα. Είναι παλιά η μητρική και το κουτί;

Ναι ειναι παλια

Δημοσ.
10 ώρες πριν, kyriakos2607 είπε

αν έγραφες και τι - ποιος υπολογιστής είναι  Αν έγραφες από που δεν κάνει επανεκκίνηση  Από το μπουτον η από το λειτουργικό Μπορεί κάποιος να σου έγραφε κάτι παραπάνω

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, kyriakos2607 είπε

Πήγες σε τεχνικό και του το είπες αυτό και αυτός στο έδωσε πίσω σου είπε "εκανα φορματ" και σου ζήτησε λεφτά; 

Δημοσ.
Στις 13/4/2020 στις 8:45 ΜΜ, TopicStrarter είπε

Πήγες σε τεχνικό και του το είπες αυτό και αυτός στο έδωσε πίσω σου είπε "εκανα φορματ" και σου ζήτησε λεφτά; 

Οχι εγω του ειπα να μου κανει φορματ μηπως ειχε κατι ο υπολογιστης

Στις 13/4/2020 στις 11:12 ΠΜ, hp8 είπε

αν έγραφες και τι - ποιος υπολογιστής είναι  Αν έγραφες από που δεν κάνει επανεκκίνηση  Από το μπουτον η από το λειτουργικό Μπορεί κάποιος να σου έγραφε κάτι παραπάνω

Ειναι ενας παλιος υπολογιστης.. 

απο το λειτουργικο δεν κανει επαννακινηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλιός φαντάζομαι εποχής Windows 2000-XP. Δεν αξίζει ούτε για Linux. Πάρτε κάποιο μεταχειρισμένο σετ από τις αγγελίες 775/ ΑΜ2+ με τετραπύρινο επεξεργαστή, 4 GB Ram και SSD γύρω στα 60-70€.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kyriakos2607 είπε

Οχι εγω του ειπα να μου κανει φορματ μηπως ειχε κατι ο υπολογιστης

και πλήρωσες τζάμπα λεφτά λοιπόν; ή είναι γνωστός σου; γιατί αλλιώς στον τεχνικό λες το πρόβλημα και όχι την λύση, η δουλειά του είναι να βρει την λύση..  γιατί όπως είδες μπορεί εσύ να μην ξέρεις την σωστή λύση και αυτός θα κάνει ότι του πεις ειδικά αν δεν ειναι φιλότιμος... με τα ίδια λεφτά αν του έλεγες "κάνει επανεκκινήσεις το PC φτιάξτο" θα στο διόρθωνε .. και αν έβγαιναν πολλά τα λεφτά θα σε ρωτούσε πρώτα "πρέπει για να γίνει το PC να αλλάξω το τάδε και θα κοστίσει τόσο,επειδή είναι παλιός σε ρωτάω αν διατίθεσαι να τα δώσεις" 

Επεξ/σία από TopicStrarter

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...