Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να πάρω ένα νέο κινητό. Μπορείτε μου προτείνετε κάποιο το οποίο θα είναι πιο γρήγορο από αυτό που έχω τώρα; Αυτή τη στιγμή έχω το samsung A6.

Θέλω να είναι πιο γρήγορο και να έχει καλύτερη κάμερα για φωτογραφίες. 

Περίπου στα 300€ ποιο θα ήταν καλή επιλογή; 

Μου πρότειναν τα εξής: Huawei 20 mate pro, Honor 20 , Xiaomi mi A3. Τι γνωμη εχετε; 

Επεξ/σία από Ντίνα_2019
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ντίνα_2019 είπε

Θέλω να πάρω ένα νέο κινητό. Μπορείτε μου προτείνετε κάποιο το οποίο θα είναι πιο γρήγορο από αυτό που έχω τώρα; Αυτή τη στιγμή έχω το samsung A6.

Θέλω να είναι πιο γρήγορο και να έχει καλύτερη κάμερα για φωτογραφίες. 

Περίπου στα 300€ ποιο θα ήταν καλή επιλογή; 

Μου πρότειναν τα εξής: Huawei 20 mate pro, Honor 20 , Xiaomi mi A3. Τι γνωμη εχετε; 

Για μενα φίλε 3 είναι τα καλύτερα σε αυτη την κατηγορία Huawei nova 5T, realme X2, xiaomi Mi 9T αν ήσουν ταβάνι στα 250€ εκεί πας xiaomi mi9 lite. 

Επεξ/σία από kp1
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, chios είπε

κοίτα και mi9t, mi9 lite,  realme 5 pro , realme x2.

Θα τα κοιτάξω σε λίγο στο ίντερνετ. Ευχαριστώ

2 ώρες πριν, kp1 είπε

Για μενα φίλε 3 είναι τα καλύτερα σε αυτη την κατηγορία Huawei nova 5T, realme X2, xiaomi Mi 9T αν ήσουν ταβάνι στα 250€ εκεί πας xiaomi mi9 lite. 

Θα τα κοιτάξω σε λίγο στο ίντερνετ.  Ευχαριστώ. Αν γινόταν και πιο οικονομικό καλα θα ήταν, αλλά βλέπω ότι πιο κάτω από 300 δεν βρίσκεις ένα ΚΑΛΟ κινητό. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Ντίνα_2019 είπε

Θα τα κοιτάξω σε λίγο στο ίντερνετ. Ευχαριστώ

Θα τα κοιτάξω σε λίγο στο ίντερνετ.  Ευχαριστώ. Αν γινόταν και πιο οικονομικό καλα θα ήταν, αλλά βλέπω ότι πιο κάτω από 300 δεν βρίσκεις ένα ΚΑΛΟ κινητό. 

Δεν ισχύει απαραίτητα το mi9 lite είναι επίσης πολύ αξιολογο κινητό στα 250€ πολύ καλό 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xiaomi redmi note 8 pro γυρω στα 200 αν θες να πεσεις στα χρηματα κ να παρεις κατι αξιοπρεπες

Επεξ/σία από seseji
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 12/4/2020 στις 11:02 ΜΜ, seseji είπε

huawei nova 5t

Μολις το τσεκαρα γιατι ψαχνω και εγω, φενεται τρομερα γρηγορο, καλυτερο απο τα note 8 pro, mi9 lite, mi9 t.
Μονο το ΜΙ9τ PRO ειναι πιο γρηγορο αλλα οκ.

Εχει προβλημα με play store λογω huawei?

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, leoy είπε

Μολις το τσεκαρα γιατι ψαχνω και εγω, φενεται τρομερα γρηγορο, καλυτερο απο τα note 8 pro, mi9 lite, mi9 t.
Μονο το ΜΙ9τ PRO ειναι πιο γρηγορο αλλα οκ.

Εχει προβλημα με play store λογω huawei?

Για το playstore δε γνωρίζω... ας μας πει κάποιος αν ξέρει. 

Κι εγω σε αυτό το κινητό καταλήγω. Από το Σκρουτζ θέλω να το παραγγείλω. 

Δημοσ.

παιζει κανονικοτατα με google services κ δεν θα εχει προβλημα ουτε στο μελλον,εχει αδεια κανονικα απο google,μπορειτε να το δισπιστωσετε στο myphone forum απο κατοχους, το περιμενω κ εγω

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ντίνα_2019 είπε

Για το playstore δε γνωρίζω... ας μας πει κάποιος αν ξέρει. 

Κι εγω σε αυτό το κινητό καταλήγω. Από το Σκρουτζ θέλω να το παραγγείλω. 

Δεν έχεις θέμα με Google Services και play store παίζουν όλα κομπλέ! 

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, kp1 είπε

Δεν έχεις θέμα με Google Services και play store παίζουν όλα κομπλέ! 

gcam μπορείς να του βάλεις;

Δημοσ.

Ενημερωτικά, για το Nova 5T, που όντως φαίνεται πολύ καλή πρόταση, υπάρχει (σε κάποιους τουλάχιστον / μάλλον συγκεκριμένα σε κάποιους από αυτούς που έχουν βάλει θήκες) θέμα με τον proximity sensor και τη θέση στην οποία βρίσκεται. Δεν έχω προσωπική εμπειρία, και ίσως να φταίνε συγκεκριμένες θήκες ανάλογα με το κατά πόσο τον καλύπτουν, κλπ.

https://www.reddit.com/r/Huawei/comments/etxd8r/issue_with_proximity_sensor_in_nova_5t/

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8004995#post8004995

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stark είπε

Ενημερωτικά, για το Nova 5T, που όντως φαίνεται πολύ καλή πρόταση, υπάρχει (σε κάποιους τουλάχιστον / μάλλον συγκεκριμένα σε κάποιους από αυτούς που έχουν βάλει θήκες) θέμα με τον proximity sensor και τη θέση στην οποία βρίσκεται. Δεν έχω προσωπική εμπειρία, και ίσως να φταίνε συγκεκριμένες θήκες ανάλογα με το κατά πόσο τον καλύπτουν, κλπ.

https://www.reddit.com/r/Huawei/comments/etxd8r/issue_with_proximity_sensor_in_nova_5t/

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8004995#post8004995

Έχεις δίκιο. Κάπου το άκουσα ξανά. Οπότε πρέπει να το προσέξουμε και να το ρωτήσουμε πριν την παραγγελία. Να'σαι καλά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...