Θοδωρής005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Παιδιά έχω επαναφορτιζομενες μπαταρίες και δοκίμασα να δω αν μπορώ να τις βάλω στο τηλεχειριστήριο του xbox-one δοκίμασα πάρα πολλές φορές βάζοντας και ξαναβγαζοντας αλλά δεν δούλευει το τηλεχειριστήριο όμως μετά από πολλές φορές δούλεψε και λειτουργούσε κανονικά μέχρι που ξεφορτιστηκανε αλλά δεν ξέρω γιατί δεν δουλεύουν και πρέπει να προσπαθήσω πολύ ενώ το τηλεχειριστήριο λεει ότι δέχεται επαναφορτιζομενες μπαταρίες οι μπαταρίες που έχω ni-mh
optimus prime Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Για να δουλεψουν οι μπαταριες πρεπει να ειναι 1.2 Volt,για τσεκαρε αυτες που εχεις εσυ ποσα volt ειναι? Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από optimus prime
Bourdoulas Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Στις 12/4/2020 στις 10:22 ΜΜ, Θοδωρής005 είπε Παιδιά έχω επαναφορτιζομενες μπαταρίες και δοκίμασα να δω αν μπορώ να τις βάλω στο τηλεχειριστήριο του xbox-one δοκίμασα πάρα πολλές φορές βάζοντας και ξαναβγαζοντας αλλά δεν δούλευει το τηλεχειριστήριο όμως μετά από πολλές φορές δούλεψε και λειτουργούσε κανονικά μέχρι που ξεφορτιστηκανε αλλά δεν ξέρω γιατί δεν δουλεύουν και πρέπει να προσπαθήσω πολύ ενώ το τηλεχειριστήριο λεει ότι δέχεται επαναφορτιζομενες μπαταρίες οι μπαταρίες που έχω ni-mh Οι μπαταρίες που έχεις είναι πιθανόν να βρίσκονται κοντά στο τέλος της ζωής τους. Πάρε καινούργιες.
Skywalker333 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 αν δε δουλευει με αυτες αλλα δουλευει με απλες αλκαλικες, τοτε οι επαναφορτιζομενες που εχεις τα εχουν φτύσει. δυστυχως δε κρατανε επ απειρον αυτες και ειδικα αν δεν φορτιζονται σωστα, χαλανε σχετικα γρηγορα. απλα παρε καινουργιες επαναφορτιζομενες και παρε κατε ποιοτικο, οχι αυτες απο τα jumbo.
firepc Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 100 μπαταριες 20€ https://www.amazon.de/-/en/AmazonBasics-alkaline-performance-batteries-illustration/dp/B01B8R6PF2/ref=sr_1_3?dchild=1&keywords=bateries+aa+amazon&qid=1586942416&sr=8-3 Εκατο μπαταριες και παιζεις μια ζωη. Ειναι πολυ φθηνες οι μπαταριες πλεον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα