Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχει έρθει ένας λογαριασμός που είναι ειδοποίηση διακοπής ρεύματος 15 απρίλη. Ο λογαριασμός έχει φουσκώσει και από περασμένα χρέη που δε ξοφλήθηκαν κάτι που το κάνει πιο επικίνδυνο. Οι συγγενείς μου με πρίζουν να μη το ξοφλήσω έως αρχές Μαίου γιατί λένε δε το κόβουν όσο κρατάνε αυτά τα μέτρα για τον Ιο. Έχω δει περιπτώσεις που τον κόβουν ακόμη και μέσα στη καραντίνα κάτι που με αγχώνει. Θα μου δημιουργήσει πρόβλημα να τον ξοφλήσω γρήγορα αλλά αν δεν υπάρχει εναλλακτική..... Τι ισχύει από όλα? το κόβουν ή δε το κόβουν το ρεύμα μέσα στη καραντίνα? Επίσης, αν το κόβουν, αυτό γίνεται αμέσως την επόμενη μέρα? αν όχι πόσο παίρνει να γίνει? Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από aizensama24
zio10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Διακανονισμό μπορείς να κάνεις; Έστω και με άτυπο διακανονισμό η ΔΕΗ ήταν ελαστική, αν πλήρωνες έστω κάτι δηλαδή δεν στο έκοβε. Για το αν κόβουν αυτή την περίοδο έχει γραφτεί εδώ μέσα ότι δεν το κάνουν, αλλά δεν ξέρω αν είναι επίσημο. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από zio10
bromiaris Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Και εσύ γιατί δεν το πληρώνεις;;;; Για να έρθει ειδοποίηση διακοπής πάει να πει ότι έχετε να πληρώσετε για μήνες... και το φέσι θα έχει φτάσει στον αφαλό!!!! 8
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μπορείς να πληρώσεις ένα ποσό έναντι απο το site της ΔΕΗ.
stelios18120 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Γιατί να μην πληρώσεις; Δηλαδή με το να καθυστερήσεις την πληρωμή του θα αλλάξει κάτι; 😏 Δώσε ένα έναντι αν δεν έχεις όλο το ποσό. 1
dollyyy19 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 η δεη ΔΕΝ κοβει.οι ιδιωτες παροχοι ομως,κοβουν.οποταν,αν εισαι δεη,μην πληρωνεις,αν εισαι σε ιδιωτες,πληρωσε.... 3 2
Γιαούρτι Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, aizensama24 είπε Οι συγγενείς μου με πρίζουν να μη το ξοφλήσω έως αρχές Μαίου γιατί λένε δε το κόβουν όσο κρατάνε αυτά τα μέτρα για τον Ιο. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο θα έπρεπε να το κόβουν χωρίς καν προειδοποίηση. Τι θα πει προειδοποίηση; ξέρεις ότι χρωστάς, πρέπει να σε παρακαλάνε και να σε προειδοποιούν; Δε πλήρωσες; άντε γεια. Μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό κάποια λαμόγια τα οποία έχουν απλά δε θέλουν να πληρώσουν εκμεταλλευόμενοι καταστάσεις. Λόγω του ιού δε θέλουν να πληρώσουν αλλά φαντάζομαι θέλουν να πληρωθούν από τις δουλειές τους ή το κράτος. 9 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 43 λεπτά πριν, zio10 είπε Διακανονισμό μπορείς να κάνεις; Έστω και με άτυπο διακανονισμό η ΔΕΗ ήταν ελαστική, αν πλήρωνες έστω κάτι δηλαδή δεν στο έκοβε. Για το αν κόβουν αυτή την περίοδο έχει γραφτεί εδώ μέσα ότι δεν το κάνουν, αλλά δεν ξέρω αν είναι επίσημο. Μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου? γιατί με τις απαγορεύσεις κτλ δύσκολο να πας εκεί πέρα. Επίσης εκεί που έχει φτάσει κάτι μου λέει ότι δεν θα δεχτούν τίποτα, ήδη έγινε ένας διακανονισμός από τους συγγενείς όπου ανήκει αυτός ο λογαριασμός. 36 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Γιατί να μην πληρώσεις; Δηλαδή με το να καθυστερήσεις την πληρωμή του θα αλλάξει κάτι; 😏 Δώσε ένα έναντι αν δεν έχεις όλο το ποσό. Θα με κρατήσει πίσω σε κάποια πράγματα. 19 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε η δεη ΔΕΝ κοβει.οι ιδιωτες παροχοι ομως,κοβουν.οποταν,αν εισαι δεη,μην πληρωνεις,αν εισαι σε ιδιωτες,πληρωσε.... Έχω διαβάσει για κάποιους που τους το έκοψε. Ίσως ισχύει για συνεπείς λογαριασμούς αλλά όχι για αυτούς που έχουν καθυστερήσει
ptwma Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 @aizensama24 Έτσι από περιέργεια, τι είναι αυτά που θα σε κρατήσει πίσω ο λογαριασμός εν μέσω καραντίνας; Δηλαδή δε μπορείς να κάνεις και τίποτα περισσότερο από το να τρως και να πληρώνεις λογαριασμούς. Πάρε ένα τηλέφωνο αύριο και κάνε διακανονισμό, δε θα χάσεις τίποτα να προσπαθήσεις 3
takoulou Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, aizensama24 είπε Έχει έρθει ένας λογαριασμός που είναι ειδοποίηση διακοπής ρεύματος 15 απρίλη. Ο λογαριασμός έχει φουσκώσει και από περασμένα χρέη που δε ξοφλήθηκαν κάτι που το κάνει πιο επικίνδυνο. Οι συγγενείς μου με πρίζουν να μη το ξοφλήσω έως αρχές Μαίου γιατί λένε δε το κόβουν όσο κρατάνε αυτά τα μέτρα για τον Ιο. Έχω δει περιπτώσεις που τον κόβουν ακόμη και μέσα στη καραντίνα κάτι που με αγχώνει. Θα μου δημιουργήσει πρόβλημα να τον ξοφλήσω γρήγορα αλλά αν δεν υπάρχει εναλλακτική..... Τι ισχύει από όλα? το κόβουν ή δε το κόβουν το ρεύμα μέσα στη καραντίνα? Επίσης, αν το κόβουν, αυτό γίνεται αμέσως την επόμενη μέρα? αν όχι πόσο παίρνει να γίνει? Γεια σου.. Εχουν ξεκινησει εδω και μερικες μερες παλι αποκοπες απο τον Δεδδηε.. Το ζητησαν οι παροχοι να κοβει το ρευμα...Αλλα σε λιγες μερες θα ξεκινησει τις αποκοπες η Δεη σε αυτους που χρωστουν... Και οφειλουν καποια λεφτα καλα... Αυτο που μπορεις να κανεις να κανεις εναν διακανονισμο απο το τηλεφωνο...Δεν ειναι τοσο δυσκολο... Γιατι αν στο κοψουν μετα δεν θα δεχτουν το ιδιο διακανονισμο με τωρα...Παρε τηλεφωνο ταχιστα εξαλου εχουν και πολλες δοσεις...
papoys1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μη το πληρώνεις κορόϊδο είσαι να δίνεις λεφτά στη ΔΕΗ;;;; Δεν πρόκειται να σου το κόψουν και να παρακαλάς η καραντίνα και αυτή η κατάσταση να κρατήσει καναδυό χρονάκια τουλάχιστον οπότε μέχρι τότε θα έχεις ρεύμα τζάμπα.Το τηλέφωνο να πληρώνεται μόνο να έχετε ίντερνετ για να σερφάρετε με τις ώρες. Τι να σου πούμε ρε φίλε.Οι περισσότεροι σου απαντάμε ανάλογα με την ερώτησή σου.Φαντάσου το ίδιο να κάναμε όλοι μας τι θα γινόταν.Φυσικά να πας αμέσως στη ΔΕΗ να κάνεις διακανονισμό και να αρχίσεις να πληρώνεις όπως όλος ο κόσμος.Το να τα αφήσεις απλήρωτα να γίνουν περισσότερα και φυσικά θα επιδεινώσει την ήδη επιβαρυμένη κατάστασή σου. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από papoys1 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μου κάνει τρομερη εντύπωση το πρόβλημα με τον λογαριασμό στο σπίτι σου δεδομένου ότι σε διάφορα παλαιότερα post και θέματα που άνοιγες έλεγες ότι είσαι οικονομικά ανετος και έψαχνες τρόπους να βγάλεις περισσότερα χρήματα να ανοίξεις επιχείρηση στο εξωτερικό σαν offshore και να μην έχει έδρα το σπίτι για αποφυγή φόρων κα. Μην το εκλάβεις ότι προσπαθώ να σου κάνω επίθεση, αλλά η αλήθεια να λέγεται. Να πληρώσεις ότι χρέος έχεις και μην αφήνεις τίποτα. Και εμείς είχαμε αφήσει απλήρωτους λογαριασμούς και υποχρεώσεις αλλά τώρα που μπήκαν κάποια χρήματα θα τα πληρώσουμε πριν αυξηθούν και για το μέλλον βλέπουμε. Τα μετρα και οι αναστολές που έχουν ανακοινώσει ειναι ανούσια και ηλιθια καθώς έτσι κι αλλιώς μόλις λήξουν τα μέτρα όσοι δεν πλήρωσαν θα βρεθουν αντιμετωποι με σωρρευμενες οφειλές και υποχρεώσεις προς τους πάντες, αναστολή δεν σημαίνει σου χαρίζω. Κανε διακανονισμό και ασε τους συγγενείς. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Μου κάνει τρομερη εντύπωση το πρόβλημα με τον λογαριασμό στο σπίτι σου δεδομένου ότι σε διάφορα παλαιότερα post και θέματα που άνοιγες έλεγες ότι είσαι οικονομικά ανετος και έψαχνες τρόπους να βγάλεις περισσότερα χρήματα να ανοίξεις επιχείρηση στο εξωτερικό σαν offshore και να μην έχει έδρα το σπίτι για αποφυγή φόρων κα. Μην το εκλάβεις ότι προσπαθώ να σου κάνω επίθεση, αλλά η αλήθεια να λέγεται. Να πληρώσεις ότι χρέος έχεις και μην αφήνεις τίποτα. Και εμείς είχαμε αφήσει απλήρωτους λογαριασμούς και υποχρεώσεις αλλά τώρα που μπήκαν κάποια χρήματα θα τα πληρώσουμε πριν αυξηθούν και για το μέλλον βλέπουμε. Τα μετρα και οι αναστολές που έχουν ανακοινώσει ειναι ανούσια και ηλιθια καθώς έτσι κι αλλιώς μόλις λήξουν τα μέτρα όσοι δεν πλήρωσαν θα βρεθουν αντιμετωποι με σωρρευμενες οφειλές και υποχρεώσεις προς τους πάντες, αναστολή δεν σημαίνει σου χαρίζω. Κανε διακανονισμό και ασε τους συγγενείς. δεν ειπε ποτε οτι δεν εχει, ειπε οτι εχει αλλες προτεραιοτητες. παντως μιας και το ανεφερες οσους κομπιναδορους ξερω ειναι με παχυλους κρυφους λογαριασμους, σπιτια, αμαξια πανακριβα σε ονομα συγγενη και φυσικα στην επιχειρηση με το σταγονομετρο (ολα με τα βιας λειτουργουν, οι εργαζομενοι κακοπληρωμενοι και σκλαβοι) ενω για λογαριασμους ουτε για αστειο. θυμαμαι σκηνικο να "τρελενονται" για νορμαλ λογαριασμο (για να μη πω υποπτα φτηνος για τον τροπο ζωης τους) και να παιρνουν τηλεφωνα και να φωναζουν στον υπαλληλο της αντιστοιχης υπηρεσιας (δεη, τηλεφωνο). Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, bromiaris είπε Και εσύ γιατί δεν το πληρώνεις;;;; Για να έρθει ειδοποίηση διακοπής πάει να πει ότι έχετε να πληρώσετε για μήνες... και το φέσι θα έχει φτάσει στον αφαλό!!!! Λαθος...Και λιγα να χρωστας το γραφει .Βγαινει συστηματικα .Δεν σημαινει ομως οτι παντα το κοβουν. Εξαρταται απο την οφειλη και τον παροχο . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα