fanisgr19 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Γεια σε όλου και χρόνια πολλά. Άνοιξα αυτό το θέμα για να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που αγόρασε ηλεκτρονικά κάρτα cosmote για whats up και τα λεφτά δεν του μπήκαν στην κάρτα. Αυτό συνέβη σήμερα το πρωί σε εμένα. Αφού έκανα συναλλαγή για να βάλω κάρτα στο καρτοκινητό της μητέρας μου (ηλεκτρονικά) , πήρα την ονομαστική απόδειξη σε pdf, αλλά τα χρήματα δεν μπήκαν ποτέ στην κάρτα. Αφού αφιέρωσα πολύ χρόνο για να βρω κάποιον να μιλήσω 13888 και στο 13838, και αφού χρεώθηκα κανονικότατα, τελικά ακόμα δεν έχω μπορέσει να βρω κανέναν. Λες και το κλείσανε το μαγαζάκι. Προσπάθησα και με live chat, αλλά κανείς δε με εξυπηρέτηση. ΤΟ αποτέλεσμα. Έχω πληρώσει 10 ευρώ στην κοσμοτέ και η μητέρα μου δεν έχει καθόλου κάρτα, γιατί τη μία φορά που πήρα (από το κινητό της) της χρέωσαν και τα τελευταία χρήματα που είχαν μείνει στην κάρτα. Αν υπάρχει κάποιος που έχει παρόμοια εμπειρία θα ήθελα τα φώτα του, και πώς μπορώ να κινηθώ από εδώ και πέρα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, με εκτίμηση.
HateMe Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Έπαθα το ίδιο χθες, ωστόσο μετά από 20 λεπτά μπήκαν κανονικά. Μέσα απ το app, πληρωμή μέσω κάρτας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα