garrett156 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους έχω μια συλλογή απο βινύλια πολλά χρόνια αλλα δεν εχω πικ απ,επειδή δεν έχω την δυνατότητα να αγοράσω ενισχυτές κλπ σκέφτηκα εαν είναι δυνατόν να συνδέσω πικ απ στο home cinema που διαθέτω Το σύστημα ειναι sony DAV DZ260 και οι επιλογες που μου δινει ειναι μια coax απο πισω και μια audio in μπροστα καρφι στερεο ας πούμε. Για βοηθήστε παρακαλώ
NikosKallithea Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, garrett156 είπε αλλα δεν εχω πικ απ ??? Aν δεν εχεις τι να συνδέσεις?
garrett156 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 εννοώ οτι θα ήθελα ιδανικά να αγοράσω μόνο πικ απ και οχι ενισχυτή και ηχεία μαζι.αυτο που θέλω είναι βοήθεια στο εάν υπάρχει κάτι που να μπορεί να δουλέψει στο Home cinema που διαθέτω.υποθέτω οτι θα πρέπει να έχει προενισχυση μεσα στο πικ απ;;;;;δεν ξέρω κ πολλα. ευχαριστώ
d3v4st4tor Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Θέλεις κάτι σαν αυτό: https://www.skroutz.gr/s/18247306/Audio-Technica-AT-LP60XBT.html έχει preamp ενσωματομένο, σύνδεση RCA ,USB και Bluetooth. θα χρειαστείς μόνο ένα καλώδιο καρφί σε RCA, εκτός και είναι συμβατή η θύρα USB. 1
garrett156 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 αυτο κοίταγα η αλήθεια είναι.rca απο το πικ απ σε καρφι στο hc μπροστα ετσι;δεν περιμενω ποιοτητα αλλα απο usb καλυτερα δεν ειναι rca to jack?
d3v4st4tor Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Ίσως από usb να μην γίνεται σύνδεση, βλέπω ότι είναι data. Οπότε πας με καρφι-RCA και βλέπεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα