johncorfas Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε τις περισσοτερες? ΠΑΝΤΑ.... Όχι πάντα. Υπαρχει πχ το Linux και ένα σωρό εφαρμογές σε αυτό δωρεάν και χωρίς να σε εκμεταλλεύονται σαν προϊόν. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από johncorfas
paolo.catti Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Στην τελική αν κάποιος κάνει συνδρομή σε οποιαδήποτε συνδρομητική υπηρεσία η οποία προσφέρει ένα διάστημα χρόνου δωρεάν μπορεί την ίδια στιγμή που ολοκληρώνει την εγγραφή για τον δωρεάν μήνα να πάει και να ακυρώσει την συνδρομή του χωρίς να χάσει τον δωρεάν χρόνο που έχει κερδίσει! Έτσι έχει και χρόνο να δει αν τον ενδιαφέρει το προϊόν και να μην χρεωθεί σε περίπτωση που το ξεχάσει και εκφράσεις του τύπου το ξέχασε και τον χρεώνουν 8 μήνες νομίζω επιβαρύνουν την κατάσταση για τον «χρεωμένο». 1
logistoulis Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, billdanos είπε 3.6 εκατομμύρια downloads στο iOS 600 εκατομμύρια downloads στο Android! Κερδάμε αφεντικό (ως προς την ικανότητα αντίληψης)! 😛 κολλάς κι εσύ σε κάτι λεπτομέρειες! 😛 Από αυτά τα 600 εκατομμύρια πόσοι νομίζεις ότι έχουν συνδεδεμένη την κάρτα τους στο λογαριασμό τους; Γιατί από τα 3.6 μάλλον όλοι
dkstopo Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Διαβάζοντας το άρθρο συνειδητοποίησα ότι όποιο προγραμμα έχω κατεβάσει για να δοκιμάσω με αυτόν το τρόπο δεν έχω κρατήσει κανένα. Αυτά που έχω όλα εχουν μια lite έκδοση για να πάρεις μια ιδέα και από κει και πέρα για να το χρησιμοποιήσεις πρώτα περνάς από το ταμείο. Δεν έχω μετανιώσει για κανένα ούτε έχω νιώσει ότι είναι υπερτιμημένα γιαυτο που προσφέρουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dkstopo είπε Διαβάζοντας το άρθρο συνειδητοποίησα ότι όποιο προγραμμα έχω κατεβάσει για να δοκιμάσω με αυτόν το τρόπο δεν έχω κρατήσει κανένα. Αυτά που έχω όλα εχουν μια lite έκδοση για να πάρεις μια ιδέα και από κει και πέρα για να το χρησιμοποιήσεις πρώτα περνάς από το ταμείο. Δεν έχω μετανιώσει για κανένα ούτε έχω νιώσει ότι είναι υπερτιμημένα γιαυτο που προσφέρουν. αυτο, υπαρχουν πολλοι καλυτεροι τροποι να προσελκυσεις κοσμο να γνωρισει το προιον σου. η τακτικη του ειναι τζαμπα αλλα με παγιδες γινεται απλα για να κονομησουν σε βαρος οσων δε το εχουν με τη τεχνολογια. ειλικρινα απορω που υπαρχουν ατομα εδω μεσα που υπερασπιζονται τετοιες ανηθικες τακτικες.. (μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος!?) Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης
CheOnWeb Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 6 hours ago, logistoulis said: Από αυτά τα 600 εκατομμύρια πόσοι νομίζεις ότι έχουν συνδεδεμένη την κάρτα τους στο λογαριασμό τους; Καταρχάς, τα νούμερα αφορούν downloads, όχι users. Και ως προς την κάρτα, έχει σημασία αν είναι συνδεδεμένη ή αν τη χρησιμοποιείς ad hoc για να πάρεις την trial period? Αλλιώς τι νόημα έχουν τα download της; 1
helicoid Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 11 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε τις περισσοτερες? ΠΑΝΤΑ.... Κι όμως οχι. Καλό είναι πριν τσουβαλιάζουμε να ψαχνόμαστε λιγουλάκι. Να σου συστήσω το F-Droid, μια πλατφόρμα σαν το playstore που όμως φιλοξενεί μόνο apps που παρέχονται δωρεάν, που δεν σε κατασκοπεύουν και που είναι ανοιχτού κώδικα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Προφανώς και δεν έχει το ebanking app της τραπεζάς σου ή το viber, αλλά έχει πάρα πολλά χρήσιμα που μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια αρκετά από τα αντίστοιχα του playstore. Το FOSS λογισμικό υπάρχει και θα συνεχίζει να υπάρχει. Το θέμα είναι να το στηρίζουμε και να το διαδίδουμε και να μην λέμε "όλα τα δωρεάν σου τσιμπάνε τα data και μόνο αν το πληρώνεις θα είσαι καλά" γιατί είναι ψέμα. 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 12 ώρες πριν, johncorfas είπε Όχι πάντα. Υπαρχει πχ το Linux και ένα σωρό εφαρμογές σε αυτό δωρεάν και χωρίς να σε εκμεταλλεύονται σαν προϊόν. Τώρα κανείς πλακα....δεν μαζεύει το λινουξ δεδομένα.. Οκ..τα ακούσαμε και αυτό... Με τι μπαίνεις στο ίντερνετ στο λινουξ? ...ρητορικό το ερώτημα... Πάντα φιλικά....αγαπώ λινουξ και η πρώτη μου επαφή ήταν το 2007... Από τότε πάντα με συνοδεύει...
johncorfas Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε Τώρα κανείς πλακα....δεν μαζεύει το λινουξ δεδομένα.. Οκ..τα ακούσαμε και αυτό... Με τι μπαίνεις στο ίντερνετ στο λινουξ? ...ρητορικό το ερώτημα... Πάντα φιλικά....αγαπώ λινουξ και η πρώτη μου επαφή ήταν το 2007... Από τότε πάντα με συνοδεύει... Είναι ανοικτού κώδικα και όποιος θέλει το βλέπει. Αυτός είναι και ο λόγος που ξέρεις αν μαζεύουν τα προσωπικά σου δεδομένα στο linux. Σε κάποιες εκδόσεις, μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, υπήρχαν κάποιες περιπτώσεις που ανήκαν στη "γκρίζα ζώνη". Αλλά ήταν ελάχιστες και σε ένα πληθος εκατοντάδων distros. Αν έχεις κάποια άλλα στοιχεία please do share... Με ενδιαφέρει το θέμα. Δεν έχω Linux για λόγους συμβατότητας με τα προγράμματα της δουλειάς μου, αλλά είχα στον προσωπικό μου υπολογιστή για 2 χρόνια. Σταματησα πριν από 3 μήνες να τα χρησιμοποιώ. Θα ξαναγυρίσω σύντομα όμως. Όταν έμπαινα από το linux χρησιμοποιούσα κυρίως Brave browser σε Manjaro KDE. Αυτό, βέβαια, δεν έχει σχέση με τα linux, το αν μου παίρνουν τα δεδομένα από τον browser. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από johncorfas
polaki Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) ΌΤΙ μα ΌΤΙ και να γράφει το άρθρο, στους όρους χρήσης του Apple Store έχεις δικαίωμα επιστροφής του ποσού στο ΑΚΕΡΑΙΟ μέχρι και 14 ημέρες μετά την όποια χρέωση, η οποία ΦΥΣΙΚΑ και γίνεται 100% με υπαιτιότητα του χρήστη. Οπότε το αν κάποιος χρεώθηκε κερατιάτικα και δεν πήγε να ζητήση ακύρωση: a) καλά να πάθει b) ας το ανακάλυπτε νωρίτερα Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από polaki 1
geostratis Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Και τι δουλειά εχουν να ξέρουν οι "δωρεάν" εφαρμογές τον αριθμό της πιστωτικής σου ? 14 ώρες πριν, logistoulis είπε πόσοι νομίζεις ότι έχουν συνδεδεμένη την κάρτα τους στο λογαριασμό τους Ευχαριστώ, δεν το είχα δεί παραπάνω, απαντήθηκε ήδη. Είναι φαίνεται το standard, όχι η εξαίρεση! Αν ολοι το κάνουν αυτό λοιπόν, καλά κάνουν και οι "άλλοι" και τους τα παίρνουν, να κυκλοφορεί το χρήμα, να αποφύγουμε την ύφεση ...
magnett Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Από απάτη, δε μπορείς να χρεωθείς στο App Store, απο αγνοία/βλακεία σου μπορείς. Το λειτουργικο (iOS) υποχρεωτικά βγάζει popup πριν ενεργοποιήσει συνδρομή, με το ποσό αυτής μετά τη δοκιμαστική περίοδο χρήσης και αν ο χρήστης απαντήση θετικά λαμβάνει email με την χρέωση, την ημερομηνία που θα γίνει και σύνδεσμο για να την ακυρώσει. Ακόμα και αυτά να μην δει, κάθε μήνα η Apple στέλνει email με το ποσό χρέωσης. Τώρα, αν κάποιος μετά από αυτά θεωρεί θύμα τον εαυτό του επειδή χρεώθηκε, μάλλον είναι θύμα γενικά στη ζωή... Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από magnett
hercoulis Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι κάθε μήνα, αλλά σε κάθε αγορά στέλνει email. Εγώ την έχω πατήσει από τέτοια εφαρμογή, αλλά μόλις προσπαθούσε να με χρεώσει στη κάρτα με ειδοποιούσε με pop up μήνυμα το iphone. Από άγνοια και βλακεία όπως λέει ο magnet έδωσα αυτό που ζήτησε το μηνυμα, και με χρέωσε. Η ουσία είναι πως και στη χρέωση, υπάρχει μεγάλη υποστήριξη στην apple. Με ένα περιγραφικό μήνυμα που τους έστειλα , έκλεισαν τη συνδρομή και μου επέστρεψαν το ποσο. Μετά & από αυτο, δεν αποχωρίζεσαι εύκολα την apple )) Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από hercoulis
kifinas Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Στις 13/4/2020 στις 1:09 ΠΜ, paolo.catti είπε Στην τελική αν κάποιος κάνει συνδρομή σε οποιαδήποτε συνδρομητική υπηρεσία η οποία προσφέρει ένα διάστημα χρόνου δωρεάν μπορεί την ίδια στιγμή που ολοκληρώνει την εγγραφή για τον δωρεάν μήνα να πάει και να ακυρώσει την συνδρομή του χωρίς να χάσει τον δωρεάν χρόνο που έχει κερδίσει! Όχι πάντα. Εξαρτάται από τους όρους. Η ίδια η Apple πχ κόβει τελείως την υπηρεσία την στιγμή που διακόπτεις το δωρεάν στο Apple Arcade και στο TV+.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Γελάω με αυτούς που κράζουν το Netflix που για τον δωρεάν μήνα ζητάει κάρτα, ενώ οι ίδιοι πιθανότατα χρησιμοποίησαν και την κάρτα του παππού τους για να έχουν έναν μήνα τζάμπα. Όσο για την Apple, και από λάθος να αγοράσεις κάτι, αν επικοινωνήσεις σε λογικό χρονικό πλαίσιο και με λογική εξήγηση εννοείται σου επιστρέφουν τα χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα