Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ειπαμε τις περισσοτερες φορες οταν κατι ειναι δωρεαν το προιον εισαι εσυ.

τις περισσοτερες?

ΠΑΝΤΑ....

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Αυτό. Όπως π.χ. γίνεται με το Netflix

Αυτο ακριβως σου δινει ενα μηνα δωρεαν αλλα στην εγραφη σου ζηταει την πιστωτικη καρτα μηπως και ξεχαστεις και σου χρεωσει τουλαχιστον ακομα ενα μηνα.

Γραφω τουλαχιστον ενα μηνα γιατι φιλος πληρωνε 8 μηνες χωρις να βλεπει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε

Αυτο ακριβως σου δινει ενα μηνα δωρεαν αλλα στην εγραφη σου ζηταει την πιστωτικη καρτα μηπως και ξεχαστεις και σου χρεωσει τουλαχιστον ακομα ενα μηνα.

Γραφω τουλαχιστον ενα μηνα γιατι φιλος πληρωνε 8 μηνες χωρις να βλεπει.

Κάτσε τώρα για αυτό ποιός φταίει???

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AtiX είπε

Κάτσε τώρα για αυτό ποιός φταίει???

Ο φιλος που ξεχαστηκε να σταματησει την συνδρομη αλλα και αυτοι εχουν τον τροπο τους μηπως και "ξεχαστεις"

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε

Ο φιλος που ξεχαστηκε να σταματησει την συνδρομη αλλα και αυτοι εχουν τον τροπο τους μηπως και "ξεχαστεις"

Όχι αυτοί έχουν μια εγγραφή με δύο επιλογές ξεκάθαρα δικές σου...

να τραβήξω τα λεφτά? Ναι ή Οχι...

• Like 1
Δημοσ.
12 minutes ago, AtiX said:

Την οποία είδηση ούτε που την διαβάσαμε εδώ μέσα βέβαια... εκτός και αν θεωρείται οκ και κάτι συνηθισμένο για το android οπότε πάω πάσο...

Προφανως.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AtiX είπε

Δυο; δεν ξερω αν εχουν αλλαξει αλλα πριν δυο χρονια που πηρα την τηλεοραση και ειχε πληκτρο Netflix το εβαλα και δεν ειχα δυο επιλογες απλα εκανα ακυρωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, AtiX είπε

το πληρωσε "by default" ειναι μεγαλη πουστια και ολες αυτες οι υπηρεσιες που σου δινουν μερικες μερες τζαμπα και μετα με το στανιο πληρωνεις κανονικα θα επρεπε να ειναι παρανομες. φτιαξε μου λογαριασμο, δωσε μου και τις μερες δωρο και οταν τελειωσουν βγαλε μου μηνυμα να πληρωσω.

μη κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας, αυτη η πρακτικη ειναι ανηθικη και βασιζεται οτι ατομα που δεν ειναι εξοικιωμενα με τη τεχνολογια δε θα διαβασουν τα ψιλα γραμματα ή θα ξεχαστουν στο τελος του μηνα να το απενεργοποιησουν

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Πολλες εφαρμογες ειναι trial και πολλες δεν εχουν πληρη λειτουργια εκτος και αν τις αγορασεις η γινεις subscriber που σημαινει οτι εσυ πρεπει να να εγκρινεις την πληρωμη (δεν μου εχει τυχει καποια κρυφη χρεωση).Αν γινεις σε καποια subscriber και αγορασεις για ενα μηνα να την δοκιμασεις το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να μπεις παλι στο App Store να πας εκει που ειναι αποθηκευμενες  οι συνδρομες  και να πατησεις ακυρωση συνδρομης  στην ληξη του ενος μηνος να μην χρεωθεις για τον επομενο.Εννοειτε με διαγραφη εφαρμογης η συνδρομη παραμενει ενεργη.Τελευταια κατεβασα την 3μηνη δωρεαν προσφορα για το affinity και μετα ξαναπηκα στο App Store και πατησα ακυρωση συνδρομης ωστε με την ληξη τις περιοδου να μην χρεωθω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Δυο; δεν ξερω αν εχουν αλλαξει αλλα πριν δυο χρονια που πηρα την τηλεοραση και ειχε πληκτρο Netflix το εβαλα και δεν ειχα δυο επιλογες απλα εκανα ακυρωση.

13 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

το πληρωσε "by default" ειναι μεγαλη πουστια και ολες αυτες οι υπηρεσιες που σου δινουν μερικες μερες τζαμπα και μετα με το στανιο πληρωνεις κανονικα θα επρεπε να ειναι παρανομες. φτιαξε μου λογαριασμο, δωσε μου και τις μερες δωρο και οταν τελειωσουν βγαλε μου μηνυμα να πληρωσω.

μη κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας, αυτη η πρακτικη ειναι ανηθικη και βασιζεται οτι ατομα που δεν ειναι εξοικιωμενα με τη τεχνολογια δε θα διαβασουν τα ψιλα γραμματα ή θα ξεχαστουν στο τελος του μηνα να το απενεργοποιησουν

Θα δίνατε ποτέ σε φυσικό κατάστημα την κάρτα σας, αν σας έλεγαν για ένα μήνα δοκιμαστική χρήση, χωρίς χρέωση και μετά σας την επιστρέφω???

Αν όχι, δεν έχει νόημα να συζητάμε...

Αν ναι, τότε εσύ είσαι υπεύθυνος που δεν θα πας να πάρεις πίσω την κάρτα σου, μιας και κατά την εγγραφή σου, το κατάστημα σου τόνισε ότι θα θεωρήσει ότι θέλεις να συνεχίσεις την συνδρομή αν την αφήσεις εκεί...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AtiX είπε

Θα δίνατε ποτέ σε φυσικό κατάστημα την κάρτα σας, αν σας έλεγαν για ένα μήνα δοκιμαστική χρήση, χωρίς χρέωση και μετά σας την επιστρέφω???

οχι, αλλα το παραδειγμα σου ειναι ασχετο.

οι εταιριες χρειαζονται καποιο τροπο ωστε να μη γινεται καταχρηση της δωρεαν υπηρεσιας, οποτε δε βλεπω κανενα θεμα να δωσεις τα στοιχεια εφοσον η σελιδα ειναι ασφαλης. το θεμα ειναι οτι με την ανοχη του νομου μπορουν να βαλουν μερικα ψιλα γραμματακια και να χρεωνουν μετα την δοκιμαστικη περιοδο χωρις επιπλεον εξουσιοδοτηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Ειπαμε τις περισσοτερες φορες οταν κατι ειναι δωρεαν το προιον εισαι εσυ.

Ναι εδώ δεν ισχύει. Αγοράζεις με τα λεφτά σου... Δεν πουλάνε τα δεδομένα σου...

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατι δημιουργειτε ψευδεις εντυπωσεις; Τι περασατε το ios καφενειο android?

Ολες αυτες οι εφαρμογες απαιτουν να

γινεις συνδρομητής, και σου λενε πως εχεις μια χ πριοδο trial και μετα το κοστος ειναι τοσο. Η ιδια η apple δινει την δυνατοτητα σε developers να εχουν

τετοιο επιχειρηματικο μοντελο, και ανα πασα ωρα και στιγμη μπορεις να ακυρωσεις τις συμδρομες σου. Προσωπικα εχω παρει και refund επειδη δεν εμεινα ικανοποιημενος απο το sub.

Εχει αρχισει να κουραζει το clickbait του insomnia. Καποτε ησασταν σοβαρο φορουμ

• Like 11
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε

Ναι σε έναν ιδανικό κόσμο χωρίς τζαμπατζήδες θα λειτουργούσε κάτι τέτοιο. Στην πραγματικότητα μας όμως, oχι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα κάποιος από το οικογενειακό κατέβασε μια εφαρμογή trial και μετά από δυο εβδομάδες είχε χρέωση 49 ευρώ το οποίο και φάνηκε στην κάρτα μου. Ειδοποίησα την Apple για να κάνω refund μου είπε πως θα χάσω τα δικαιώματα της εφαρμογής και σε 7 ημέρες θα μου επιστραφεί ακέραιο το ποσό. Την επόμενη μέρα τα λεφτά μπήκαν πίσω. Για αυτό αγοράζω Apple και θα αγοράζω Apple για την εξυπηρέτηση και μόνο.

Επεξ/σία από tilaverboy
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...