Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα . μου έκαψε τιν μητρική  ASUS SABERTOOTH 990FX φοραω fx 8350 και δεν μπορώ να βρω μεταχειρισμένη μητρική . από καινούργιες δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια που να αντέχει το fx 8350 . Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας .

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, baggelhs89 είπε

θα  μπορεί να δουλέψει χωρίς κολλήματα ? με προβληματίζει Τύπος BIOS: AWARD .  ευχαριστώ

Δεν είναι η καλύτερη μητρική για ΑΜ3 αλλά ναι θα δουλέψει εκτός αν έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής και όχι η μητρική.

Δημοσ.

είναι σίγουρα η μητρική το πήγα σε γνωστό  ηλεκτρονικό shop και μου είπαν οτι είναι μητρική  από το service . και μου πρότειναν την συγκεκριμένη μητρική μάλιστα που μου προτείνατε κ εσείς.άλλα μπορεί να έχει πρόβλημα λόγο του  BIOS: AWARD και να μην δουλεύει η γραφικών μου κάτι τέτοιο και ότι θέλει άλλη ψήκτρα top down  Νομιζω ,

Δημοσ.
1 ώρα πριν, baggelhs89 είπε

είναι σίγουρα η μητρική το πήγα σε γνωστό  ηλεκτρονικό shop και μου είπαν οτι είναι μητρική  από το service . και μου πρότειναν την συγκεκριμένη μητρική μάλιστα που μου προτείνατε κ εσείς.άλλα μπορεί να έχει πρόβλημα λόγο του  BIOS: AWARD και να μην δουλεύει η γραφικών μου κάτι τέτοιο και ότι θέλει άλλη ψήκτρα top down  Νομιζω ,

Για top down ψήκτρα δεν χρειάζεται η συγκεκριμένη ,κάτι Asrock 970 ήταν που θέλανε.Όσο για την κάρτα γραφικών δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ούτως η άλλως άλλη μητρική δεν υπάρχει πας για αναβάθμιση μετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...