baggelhs89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα . μου έκαψε τιν μητρική ASUS SABERTOOTH 990FX φοραω fx 8350 και δεν μπορώ να βρω μεταχειρισμένη μητρική . από καινούργιες δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια που να αντέχει το fx 8350 . Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας .
Dark_Nightfall Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Η σειρά "Sabertooth" είχε 5 χρόνια εγγύηση είναι εκτός ;
baggelhs89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 δυστυχώς είναι την έχω 5 χρονιά και κάτι. για αυτό ψάχνω για καινούργια . σε ευχαριστώ πάντως
Dark_Nightfall Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 26 λεπτά πριν, baggelhs89 είπε δυστυχώς είναι την έχω 5 χρονιά και κάτι. για αυτό ψάχνω για καινούργια . σε ευχαριστώ πάντως https://www.skroutz.gr/s/14695417/Gigabyte-78LMT-USB3-R2.html
baggelhs89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 θα μπορεί να δουλέψει χωρίς κολλήματα ? με προβληματίζει Τύπος BIOS: AWARD . ευχαριστώ
Dark_Nightfall Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, baggelhs89 είπε θα μπορεί να δουλέψει χωρίς κολλήματα ? με προβληματίζει Τύπος BIOS: AWARD . ευχαριστώ Δεν είναι η καλύτερη μητρική για ΑΜ3 αλλά ναι θα δουλέψει εκτός αν έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής και όχι η μητρική.
baggelhs89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 είναι σίγουρα η μητρική το πήγα σε γνωστό ηλεκτρονικό shop και μου είπαν οτι είναι μητρική από το service . και μου πρότειναν την συγκεκριμένη μητρική μάλιστα που μου προτείνατε κ εσείς.άλλα μπορεί να έχει πρόβλημα λόγο του BIOS: AWARD και να μην δουλεύει η γραφικών μου κάτι τέτοιο και ότι θέλει άλλη ψήκτρα top down Νομιζω ,
Dark_Nightfall Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, baggelhs89 είπε είναι σίγουρα η μητρική το πήγα σε γνωστό ηλεκτρονικό shop και μου είπαν οτι είναι μητρική από το service . και μου πρότειναν την συγκεκριμένη μητρική μάλιστα που μου προτείνατε κ εσείς.άλλα μπορεί να έχει πρόβλημα λόγο του BIOS: AWARD και να μην δουλεύει η γραφικών μου κάτι τέτοιο και ότι θέλει άλλη ψήκτρα top down Νομιζω , Για top down ψήκτρα δεν χρειάζεται η συγκεκριμένη ,κάτι Asrock 970 ήταν που θέλανε.Όσο για την κάρτα γραφικών δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ούτως η άλλως άλλη μητρική δεν υπάρχει πας για αναβάθμιση μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα