Bittersweet21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) για κριτικες ταινιων, σειρων πιο απο απο αυτα 3 θεωρειται πιο εμπιστο; IMDb, Rotten Tomatoes, ή Metacritic ποιο από τα 3 να εμπιστευτώ? Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Bittersweet21
naimore Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 και τα τρία καλά είναι μωρέ γιατί να διαλέξουμε; δες και τα τρία και κάνε σούμα
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 το metacritic ειναι το πιο αξιοπιστο, το imdb ειναι καλο μονο εφοσων εχει περασει ενα σεβαστο χρονικο διαστημα απο οταν κυκλοφορησε η σειρα/ταινια, το RT απεφυγε το τελειως, ειναι το πιο σπασμενο λογω του δυαδικου τροπου βαθμολογησης και το γεγονος οτι το αφεντικο ειναι πρωην στελεχος της Disney.
harisv Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Imdb , για μενα ειναι το πιο αξιοπιστο. Εκει που δεν συμφωνω με το imdb ειναι η ταινιες της marvel, που πιστευω εχουν πολυ υψηλες βαθμολογιες λογω των fan boys. 3 1
xrhstosiak Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 προσωπικά τις περισσότερες φορές είμαι πιο κοντά με τις ντομάτες 1
afragorn Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 13/4/2020 στις 6:51 ΜΜ, harisv είπε Imdb , για μενα ειναι το πιο αξιοπιστο. Εκει που δεν συμφωνω με το imdb ειναι η ταινιες της marvel, που πιστευω εχουν πολυ υψηλες βαθμολογιες λογω των fan boys. Xαχαχα και εγώ στις λίγες φορές που διαφωνώ με τον μ.ο. του imdb, συνήθως είναι σε ταινίες της Marvel και σειρές. Στις σειρές συνήθως βαθμολογούν πολύ υψηλά στις πρώτες (καλές) seasons και στη πορεία κανείς δεν αλλάζει το βαθμό του αναλόγως την εξέλιξη της ιστορίας. 8,5 το La Casa De Papel ξέρω γω...🤣 Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από afragorn 3
Luxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Στις 12/4/2020 στις 7:38 ΜΜ, Bittersweet21 είπε για κριτικες ταινιων, σειρων πιο απο απο αυτα 3 θεωρειται πιο εμπιστο; IMDb, Rotten Tomatoes, ή Metacritic ποιο από τα 3 να εμπιστευτώ? Απο το pcsteps πηρες την εμπνευση για το θεμα; Εγω χρησιμοποιω περισσοτερο το Imdb, και διαβαζω και τις κριτικες. Μου αρεσει και το filmaffinity, στο οποιο εχω και λογαριασμο, καθως εχει επιλογη για να σου βρισκει τα soulmates σου, και να βλεπεις τι ταινιες εχουν δει, με μεγαλη πιθανοτητα να αρεσουν και σε εσενα.
Miracle Worker Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Εγω προτιμω imdb. Εχει αλλωστε και τη βαθμολογια του metacritic διπλα. Τωρα για τα πολυ υψηλα rating δε με πολυενδιαφερει, τυπου Marvel. Το θεμα μου ειναι να περναει το προσωπικο threshold, για ταινιες το 6,9(ή 6,2 για πιο λαϊκες) και για σειρες το 7,5, αν και ιδανικα πανω απο 8.
Luxx Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 19 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Εγω προτιμω imdb. Εχει αλλωστε και τη βαθμολογια του metacritic διπλα. Τωρα για τα πολυ υψηλα rating δε με πολυενδιαφερει, τυπου Marvel. Το θεμα μου ειναι να περναει το προσωπικο threshold, για ταινιες το 6,9(ή 6,2 για πιο λαϊκες) και για σειρες το 7,5, αν και ιδανικα πανω απο 8. Για σειρες το 7,5 ειναι χαμηλο νομιζω.
Miracle Worker Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 25 λεπτά πριν, Luxx είπε Για σειρες το 7,5 ειναι χαμηλο νομιζω. Γενικα ναι, αλλα εχω δει κατα καιρους καποιες που μου αρεσαν και ειχαν λιγοτερο. Τωρα τελευταια το Disenchantment(7,2) και το Locke & Key(7,4).
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κανένα από τα παραπάνω. Γιατί οι κριτικές είναι αυστηρά υποκειμενικές, που σε συνδυασμό με την ευκολία που ο σημερινός αναγνώστης τις υιοθετεί και αναπαράγει, τις κάνει αναξιόπιστες. Βλέπω τρέιλερ, διαβάζω την υπόθεση και ότι κάτσει.
Luxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, alphay είπε Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κανένα από τα παραπάνω. Γιατί οι κριτικές είναι αυστηρά υποκειμενικές, που σε συνδυασμό με την ευκολία που ο σημερινός αναγνώστης τις υιοθετεί και αναπαράγει, τις κάνει αναξιόπιστες. Βλέπω τρέιλερ, διαβάζω την υπόθεση και ότι κάτσει. Ποτε trailer, και ουτε καν την υποθεση διαβαζω. Χαλαει την εμπειρια. Το μονο που με ενδιαφερει ειναι το ειδος της ταινιες, να εχει ψιλοκαλες κριτικες και το ρεζουμε της, δλδ με 5-10 λεξεις τι θα μας δειξει. Εκτος αν αυτο εννοεις οταν λες οτι διαβαζεις την υποθεση. Μου κανει εντυπωση που το rottentomatoes σε πολλες ταινιες εχει καλη βαθμολογια, αλλα το κοινο το βγαζει rotten, και το αντιστροφο. 1
Fosforos Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 προσωπικά κανένα εμπιστεύομαι μόνο την γνώμη ανθρώπων που γνωρίζω και εκτιμώ και επειδή ο μόνος που εκτιμώ είμαι εγώ δε ρωτάω κανέναν 1 1
Luxx Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 34 λεπτά πριν, Fosforos είπε προσωπικά κανένα εμπιστεύομαι μόνο την γνώμη ανθρώπων που γνωρίζω και εκτιμώ και επειδή ο μόνος που εκτιμώ είμαι εγώ δε ρωτάω κανέναν Βρε τζατζανα!
_Antonaros_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Εγώ προσωπικά αν και εμπιστεύομαι πιο πολύ το IMDb πάντα τσεκάρω και Rotten Tomatoes για να έχω και μια δεύτερη γνώμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα