troi.g Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπερα , εχω συνδεση hol με ενα ρουτερ zte 108n με διευθυνση 192.168.2.1. Εχω βαλει ενα καλωδιο ethernet και εχω ιντερνετ στο σαλονι. Εκει θελω να βαλω το oxygen ως switch για να συνδεθει το vodafone tv και το xbox, και αν γινεται να δουλευει και το ασυρματο , μιας και το zte ειναι λιγο μακρυα απο το σαλονι. Ιδιαιτερες γνωσεις επι του θεματος δεν εχω ,εχω διαβασει διαφορους οδηγους αλλα δεν εβγαλα ακρη. Αυτο που χω καταλαβει ειναι οτι μπαινω στη διευθυνση του oxygen 192.168.1.254 ,πηγαινω στο δικτυο , παταω στο διακομιστη DHCP και τον απενεργοποιω, υστερα παω στις διευθυνσεις ip και αλλαζω απο 192.168.1.254 σε 192.168.2.255 ωστε να δουλευει το ασυρματο , αλλα να μην υπαρξει περιπτωση να βρεθουνε ? μιας και το zte γραφει απο 2.2 εως 2.254 . Οταν το κανω αυτο και αναγκαστικα σβηνω το ρουτερ για να αλλαξει διευθυνση υστερα στο ipconfig δε φαινεται η ip. Το ρουτερ ηταν της wind. Ευχαριστω. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από troi.g
aGka8l Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 σωστά τα λές αλλα στην αρχή γράφεις οτι το zτε einai στην 2.1 ενω μετά λές οτι δίνει απο 1.2 εως 1.254 , πρώτα θα αλλάξεις την ip του oxygen στο ιδιο range με αυτή του zte, μετά θα απνεργοποιήσεις το dhcp και τέλος θα κανεις ρεστάρτ και θα συνδέσεις το καλώδιο που έρχεται απο το zte
troi.g Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Ευχαριστω για την απαντηση , οντως το ειχα γραψει λαθος , το διορθωσα. Οποτε λες οτι πρωτα φτιαχνω την ip , και μετα απενεργοποιω το dhcp. Θα το συνδεσω στο zte ακομα και αν στο λαπτοπ δε μου δειχνει διευθυνση με το ipconfig?
aGka8l Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 20 λεπτά πριν, troi.g είπε Ευχαριστω για την απαντηση , οντως το ειχα γραψει λαθος , το διορθωσα. Οποτε λες οτι πρωτα φτιαχνω την ip , και μετα απενεργοποιω το dhcp. Θα το συνδεσω στο zte ακομα και αν στο λαπτοπ δε μου δειχνει διευθυνση με το ipconfig? ναι , σωστα δεν θα σου εχει ip , γιατι θα εχεις κλείσει τον DHCP , μολις το συνδέσεις στο zte θα πάρει ip απο το zte
troi.g Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, aGka8l είπε ναι , σωστα δεν θα σου εχει ip , γιατι θα εχεις κλείσει τον DHCP , μολις το συνδέσεις στο zte θα πάρει ip απο το zte Το εκανα , αλλα εαν ειναι ετσι , πρωτα θα πρεπει να απενεργοποιησω το dhcp και υστερα να αλλαξω την ip , γιατι αλλαξα μονο την ip , και παλι δε φαινεται η ip οποτε δε μπορω να μπω. Το ξανακανω και βλεπω , εν τω μεταξυ το καλωδιο το βαζω σε οποια θυρα 1-4 σωστα ? γιατι στο oxygen μπορει να μπει και στο dsl.
troi.g Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Τελικα το εκανα ετσι , παλι δε βλεπει στο ipconfig την ip , το εβαλα και δουλευει , αλλα τωρα πως μπορω να μπω στις ρυθμισεις του εαν χρειαστει? Πατωντας τη διευθυνση απο το πισι , απλα δε μπαινει. Με αυτον τον τροπο πρεπει να δουλευει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα