Προς το περιεχόμενο

DVD Player Desktop

geokok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια,

αποφάσισα να αγοράσω και εγώ ένα dvd player για την τηλεόραση μου. Αυτό βέβαια που με νοιάζει εμένα δεν είναι ούτε η ποιότητα ήχου ή εικόνας. Εμένα με νοιάζει πιο πολύ το dvd player να έχει ένα σχετικό εύρος....και τι εννοώ να μπορεί να παίζει και dvd +-r,cd-r-rw,mp3,jpeg,divx,xvid,mpeg4 και άλλα που ακόμα δεν έχω σκεφθεί. Έχετε να προτείνετε κάτι εσείς; Κοίταξα στη σελίδα του Πλαισίου αλλά βρήκα αυτά που ζητούσα διάσπαρτα χωρίς να βρω το ιδανικό....

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sorry pou paremvenw alla kai gw zitaw akrivws to idio pragma.opoios kserei as mas protinei kapoio kalo player.episeis exw mia aporia.an to player leei oti ipostirizei mexri kai 5.1 pro dvix...an bgei 6 tote den tha mporei na paizei tis tainies pou eginan me ton kainourgio codec? thanks.

Εχει το Carefur με 65 ευρω Bluesky.Το εχω και παιζει τα παντα!!!!!!Μεχρι και φωτο σε μορφη data του βαζω μεσα και τις δειχνει στην tv.... :D :D :D

To είδα αυτό το KISS στο eshop αλλά νομίζω ότι καλό είναι να αγοράζεις μάρκα. Υπάρχει διαφορά σε ποιότητα;Όχι ήχου και εικόνας, αλλά σε αξιοπιστία και σιγουριά ότι δεν θα σου κάνει βλακείες με συχνή χρήση σε λίγους μήνες;

Ευχαριστώ

ΔΕΝ παίζει divx,Γιάννη....

Divx παιζουν πολυ λιγα.Καπου ειχα δει ενα στο Πλαισιο με πανω απο 120 ευρω. :twisted: :twisted: :twisted:

To είδα αυτό το KISS στο eshop αλλά νομίζω ότι καλό είναι να αγοράζεις μάρκα. Υπάρχει διαφορά σε ποιότητα;Όχι ήχου και εικόνας' date=' αλλά σε αξιοπιστία και σιγουριά ότι δεν θα σου κάνει βλακείες με συχνή χρήση σε λίγους μήνες;

Ευχαριστώ[/quote']

Μην εισαι απολυτος...Ειχα γραψει σε ενα φιλο 5 cd με φωτογραφιες απο ψηφιακη με διαφορα προγραμματα και το πανακριβο Sony δεν επαιζε κανενα...Το Bluesky τα επαιξε ολα!!!!!! :D :D :D :D

an to player leei oti ipostirizei mexri kai 5.1 pro dvix...an bgei 6 tote den tha mporei na paizei tis tainies pou eginan me ton kainourgio codec? thanks.

http://greek.doom9.org/forum/viewtopic.php?t=1408

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=370050

Είναι σαν να λες ότι αν βγει ο lame 4, τα mp3 που θα κάνει δεν θα παίζουν στα φορητά players! :wink:

Καλό όμως είναι να διαβάσεις τα post που παράθεσα, για να καταλάβεις περίπου τι ακριβός "παίζει"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...