ag5 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σας. Ειμαι κάτοχος του TV-Tuner Redi Pc 60 το οποιο ηρθε κανονικα με cd που εμπεριειχε τους drivers για Windows 10. Δυστηχως το cd καταστραφηκε , εκανα format το pc και δεν μπορω να βρω drivers (δεν υπαρχουν στο επισημο site της Crypto , ουτε μου απαντησαν σε email που εστειλα σχετικα) . Μηπως καποιος εχει τους drivers να μου τους στελει στο email μου ή κάποιο link για να τους κανω download ; Eυχαριστω!
RcManiac Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Εδώ μπορεί να τους βρεις ή κατέβασε ένα πολύ κοντινό μοντέλο μήπως έχουν τον ίδιο. Ρίξε μια ματιά και εδώ.
ag5 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δεν τους εχουνε στο πρωτο link. δοκιμασα και με drivers για το redi 50 που ειναι κοντινο μοντελο αλλα δεν δουλεψε. Ειναι παντως μεγαλο foul για μοντελο που κυκλοφορει χρονια στην αγορα να μην εχει η crypto στο επισημο site της τους drivers.
Krusty Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τους έχω. 4,5 χρόνια μετά ενδιαφέρεσαι; Ήταν το μοναδικό σου θέμα στο insomnia! Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2024 από Krusty 2
panatha1369 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 6 ώρες πριν, Krusty είπε Τους έχω. 4,5 χρόνια μετά ενδιαφέρεσαι; Ήταν το μοναδικό σου θέμα στο insomnia! αναβασε τους καπου να υπαρχουν..
soteras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Παιζει να εχω το cd ενα πρασινο με μωβ ειναι αν θυμαμαι καλα
Krusty Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 For drivers of Crypto ReDi PC 60 TV Tuner ask here. Για να πιάσουμε και τους αλλοδαπούς, μιας και δεν τους βρήκα σε όλο το διαδίκτυο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα