Προς το περιεχόμενο

μεταφορα χρηματων απο revolut σε ελληνικη τραπεζα

geomalliv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eφόσον τα μεταφέρεις στη χρεωστική σου κάρτα, τα έχεις κανονικά στο λογαριασμό σου, σωστά?

Για τα έξοδα σε ενημερώνει πριν γίνει η μεταφορά ή μετά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, astavlas είπε

Eφόσον τα μεταφέρεις στη χρεωστική σου κάρτα, τα έχεις κανονικά στο λογαριασμό σου, σωστά?

Για τα έξοδα σε ενημερώνει πριν γίνει η μεταφορά ή μετά?

η χρεωστική σου κάρτα είναι ο λογαριασμός σου.Ναι ,πριν κάνεις την μεταφορά σου γράφει τι θα σε χρεώσει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/1/2024 στις 9:01 ΜΜ, Kalahaan είπε

Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με ανάληψη viacash στα bazaar, επειδή το barcode βγάζει στο τερματικό του καταστήματος μηδενικό ποσό;

Εγώ προσωπικά πήγα για πρώτη φορά για Κατάθεση πριν 2-3 εβδομάδες και η ταμίας δεν ήξερε καν τι της έλεγα, κάλεσε τον manager και αυτός λέει ότι έχουν εντολή από την Bazaar να μην εκτελούν κινήσεις CASH26 (για N26) αυτή τη περίοδο.

Δεν ξέρω αν χρησιμοποιείς καιρό, γνωρίζεις κάτι για αυτό;

Ή κάποιος άλλος γενικά;

Επεξ/σία από zaxoscool7

8 ώρες πριν, zaxoscool7 είπε

Εγώ προσωπικά πήγα για πρώτη φορά για Κατάθεση πριν 2-3 εβδομάδες και η ταμίας δεν ήξερε καν τι της έλεγα, κάλεσε τον manager και αυτός λέει ότι έχουν εντολή από την Bazaar να μην εκτελούν κινήσεις CASH26 (για N26) αυτή τη περίοδο.

Δεν ξέρω αν χρησιμοποιείς καιρό, γνωρίζεις κάτι για αυτό;

Ή κάποιος άλλος γενικά;

Είχε γραφτεί ξανά αυτό. Μην περιμένεις απαντήσεις από υπαλλήλους στο σούπερ μάρκετ, ρώτησε τη Ν26 ή τη viafintech.

https://www.matrixlife.gr/i-viafintech-paroysiazei-tin-cash26-stin-ellada/

• 5 μήνες μετά...

καλησπέρα ! έχω Revolut και Πειραιώς και σήμερα μετέφερα 30€ από την Revolut στην Πειραιώς με χρέωσε 4€ η Πειραιώς για προμήθεια! και το θέμα είναι απότι ξέρω η Revolut δεν χρεώνει και το παράξενο είναι ούτε μου εμφανίστηκε κάποια ειδοποίηση ότι θα μου πάρει 4€ για να μεταφέρω 30€ όπως γίνεται συνήθως όταν πληρώνω κάποιο λογαριασμό και υπάρχει προμήθεια. 

6 hours ago, gab76 said:

καλησπέρα ! έχω Revolut και Πειραιώς και σήμερα μετέφερα 30€ από την Revolut στην Πειραιώς με χρέωσε 4€ η Πειραιώς για προμήθεια! και το θέμα είναι απότι ξέρω η Revolut δεν χρεώνει και το παράξενο είναι ούτε μου εμφανίστηκε κάποια ειδοποίηση ότι θα μου πάρει 4€ για να μεταφέρω 30€ όπως γίνεται συνήθως όταν πληρώνω κάποιο λογαριασμό και υπάρχει προμήθεια. 

Η Revolut δεν μπορεί να ξέρει τις χρεώσεις κάποιας άλλης τράπεζας, μόνο τις δικές της. Εσύ θα έπρεπε να κοιτάξεις τον τιμοκατάλογο της Πειραίως για να δεις πόσο χρεώνει τα εισερχόμενα εμβάσματα. Αν είχες στείλει 2 φορές απο 15 ευρώ δεν θα σε είχε χρεώσει βάση του τρέχοντος τιμοκαταλόγου.

https://www.piraeusbank.gr/~/media/Gr/Idiwtes/Files/Pricing-List/2024/Pricing_List_10092024.pdf

image.png.6cea786648c203564e7d61d724c5677a.png

• Like 4

2 ώρες πριν, alxandros_gr είπε

Η Revolut δεν μπορεί να ξέρει τις χρεώσεις κάποιας άλλης τράπεζας, μόνο τις δικές της. Εσύ θα έπρεπε να κοιτάξεις τον τιμοκατάλογο της Πειραίως για να δεις πόσο χρεώνει τα εισερχόμενα εμβάσματα. Αν είχες στείλει 2 φορές απο 15 ευρώ δεν θα σε είχε χρεώσει βάση του τρέχοντος τιμοκαταλόγου.

https://www.piraeusbank.gr/~/media/Gr/Idiwtes/Files/Pricing-List/2024/Pricing_List_10092024.pdf

image.png.6cea786648c203564e7d61d724c5677a.png

Α κατάλαβα...πάντως σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

9 ώρες πριν, gab76 είπε

Αρα η Πειραιώς σε χρέωσε και η ρεβο δεν έχει καμιά σχέση.Λάθος που έστειλες μονομιάς και ξεπέρασες το όριο που χρεώνει έξοδα για εισερχόμενο έμβασμα η Πειραιώς.Την επόμενη φορά ή  στέλνεις ποσά κάτω απο το όριο ή με μικρά έξοδα τα στελνεις στην κάρτα που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό της Πειραιώς,είναι έξοδα της ρεβο και στα λέει πριν στειλεις.

• Like 2

επίσης η pazy έχει δωρεάν εισερχόμενα. Αυτό δε βοηθάει πάντα διότι αν τα θέλεις σε μετρητά θα πληρώσεις για να τα βγάλεις. Δε γλιτώνεις δηλαδή τα έξοδα. Αν όμως θέλεις τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα ώστε να τα ξοδέψεις και να μετράνε στο αφορολόγητο μια χαρά λύση είναι

παραδειγμα.εχω ρεβολουτ 80.000 ευρω .ειμαι υπαλληλος εταιρειας που εχει δηλωθει στην εσθονια και φορολογουμαι εκει.και θελω να τα φερω σε μια ελληνικη τραπεζα,τι θα χρεωθω?

κατι ακουσα για 20% φορο ,ισχυει?

24 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε

παραδειγμα.εχω ρεβολουτ 80.000 ευρω .ειμαι υπαλληλος εταιρειας που εχει δηλωθει στην εσθονια και φορολογουμαι εκει.και θελω να τα φερω σε μια ελληνικη τραπεζα,τι θα χρεωθω?

κατι ακουσα για 20% φορο ,ισχυει?

https://www.taxheaven.gr/simb

Για τις χρεώσεις εισερχομένων δες τον κατάλογο της τράπεζας που σε ενδιαφέρει. Είναι κλιμακωτές ανάλογα με το ποσό.

• Like 1

Επειδή έφτιαξα πρόσφατα ρεβολουτ και δεν την ξερω καλα, σε μια δοκιμαστική μεταφορά που εκανα αρχικά απο τον λογαριασμό μου εθνικής προσ ρεβολουτ πήγαν χωρίς χρέωση και το αντίστροφο επίσης.

Βέβαια ήταν πολυ μικρό ποσο, 2€ και κάτι λεπτά απλα για να δω αν εχει προμήθειες. Πάντως και ποσα που έβαζα μεγαλύτερα χωρίς να ολοκληρώσω μέχρι και 1000€ που πληκτρολόγησα δεν μου έβγαζε κάτι για χρέωση. 

Ισχύει οτι δεν έχει χρέωση απο ρεβολουτ σε εθνική? Ή μου έδειχνε οτι να ναι

Ας το γράψουμε πάλι, η ρέβολουτ δεν χρεώνει εισερχόμενα/εξερχόμενα εμβάσματα. Η φόρτιση με κάρτα είναι άλλη ιστορία.

Οι ελληνικές τράπεζες χρεώνουν τα εξερχόμενα εμβάσματα. (και τα εισερχόμενα από ένα ποσό και πάνω)

23 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Επειδή έφτιαξα πρόσφατα ρεβολουτ και δεν την ξερω καλα, σε μια δοκιμαστική μεταφορά που εκανα αρχικά απο τον λογαριασμό μου εθνικής προσ ρεβολουτ πήγαν χωρίς χρέωση και το αντίστροφο επίσης.

Βέβαια ήταν πολυ μικρό ποσο, 2€ και κάτι λεπτά απλα για να δω αν εχει προμήθειες. Πάντως και ποσα που έβαζα μεγαλύτερα χωρίς να ολοκληρώσω μέχρι και 1000€ που πληκτρολόγησα δεν μου έβγαζε κάτι για χρέωση. 

Ισχύει οτι δεν έχει χρέωση απο ρεβολουτ σε εθνική? Ή μου έδειχνε οτι να ναι

Η Εθνική δε σε χρέωσε γιατί έστειλες κάτω απο 15 ευρώ, τα εισερχόμενα εμβάσματα πάνω απο 15 ευρώ χρεώνονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...